Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, galan99 napisał:

w szkołach niby to wykrywają tego Covida u dzieci to tylko ten dzieciak w domu reszta chodzi i nic się nie dzieje .

Teraz uprawiasz propagandę rodem z naszej tv, jeżeli faktycznie wykryją covida u dzieciaka to cała jego klasa kwarantanna+ rodzeństwo jeżeli takowe posiada, u syna w klasie to niektórzy bujają się już ponad 30 dni na kwarantannie przy licznym rodzeństwie

Opublikowano
Przed chwilą, ws71 napisał:

jeżeli faktycznie wykryją covida u dzieciaka to cała jego klasa kwarantanna+ rodzeństwo jeżeli takowe posiada, 

Yhy akurat. 🤨

Wykryto u jednej uczennicy w szkole do której chodzi moich dwóch synów to tylko ona na kwarantannę 6 dni i nikt poza tym. 

Opublikowano
3 minuty temu, daron64 napisał:

k**wa, stalo się najgorsze - straciłem węch i prawie całkowicie smak 😥

To teraz moźesz na promocyjnych wypszedażach żyć, nawet te po terminie będą tak samo dobre.

• Haha 2
Opublikowano

jesteś pewien?

mój syn miał kwarantannę po tym jak u jednego z uczniów stwierdzono. i to jedynie wspólnie z inną klasą wf mieli.

3 minuty temu, PRIMO napisał:

Yhy akurat. 🤨

Wykryto u jednej uczennicy w szkole do której chodzi moich dwóch synów to tylko ona na kwarantannę 6 dni i nikt poza tym. 

Opublikowano
2 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

To teraz moźesz na promocyjnych wypszedażach żyć, nawet te po terminie będą tak samo dobre.

no nie zazdrość Koledze...

Opublikowano
1 godzinę temu, pafnucy napisał:

A kasze masz? 

Jęczmień ma to można już przeżyć 

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, pafnucy napisał:

to niedobrze. a tak po za tym jak się czujesz?

Całkiem ok. Biore co lekarz przepisał. Najbardziej wkurzające są w sumie bóle mięśni nóg w nocy. Budzę się i nogi z tyłu bolą jakbym miał je cały czas mocno napięte. Wkurwiające, bo zasnac nie mogę.

10 minut temu, mani51 napisał:

to na pewno najgorsze co mogło Cię spotkać?

No przecież, że żartuje. Może masz rację, że nie do końca na miejscu takie żarty. Sorry.

9 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Smak to tak delikatnie straciłem. Zapach w sumie dopiero jak ocet powachalem, to poczułem że nie mam. 

Edytowane przez daron64
Opublikowano
9 minut temu, pafnucy napisał:

jesteś pewien?

Tak jestem pewien na 100%.🤨

9 minut temu, ws71 napisał:

@PRIMO co ja do jasnej cholery napisałem klasa, szkoła to jest to samo jeżeli u was jest to samo to niestety ale faktycznie edukacja fatalna

Że co że jak?🤔

A teraz proszę z polskiego na nasze. 🤨

Opublikowano
PRIMO napisał:

Przed chwilą, ws71 napisał:

jeżeli faktycznie wykryją covida u dzieciaka to cała jego klasa kwarantanna+ rodzeństwo jeżeli takowe posiada, 

Yhy akurat. 🤨

Głupoty piszesz jeśli ma Covid to jest izolacja 10 dni i wszyscy niezaszczepione co z tą osobą kontakt miały

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, daron64 napisał:

Całkiem ok. Biore co lekarz przepisał. Najbardziej wkurzające są w sumie bóle mięśni nóg w nocy. Budzę się i nogi z tyłu bolą jakbym miał je cały czas mocno napięte. Wkurwiające, bo zasnac nie mogę.

No przecież, że żartuje. Może masz rację, że nie do końca na miejscu takie żarty. Sorry.

Smak to tak delikatnie straciłem. Zapach w sumie dopiero jak ocet powachalem, to poczułem że nie mam. 

Miałem podobnie, ale smak i węch był cały  czas, ale bule nóg i kręgosłupa masakra🙂

Najgorsze osłabienie, dziś przycieralem gipsy w pokoju to kurła cały mokry i jakbynie stado murzynek przeleciało 🥵

Teleporada była czy jeździłeś?

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, ws71 napisał:

Teraz uprawiasz propagandę rodem z naszej tv, jeżeli faktycznie wykryją covida u dzieciaka to cała jego klasa kwarantanna+ rodzeństwo jeżeli takowe posiada, u syna w klasie to niektórzy bujają się już ponad 30 dni na kwarantannie przy licznym rodzeństwie

1 godzinę temu, ws71 napisał:

U ciebie tak w Zamościu nie dzieci chodzą dalej tylko te co mają  podejrzenie lub potwierdzony Covid na całą szkołę uczni jest 1700 i szkoła nie jest zamknięta .

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, RU68 napisał:

Ale żyje pomimo ciężkiej innej choroby

No jeszcze Lucyfer Pfizner daje mu pożyć w przestrzeni plastikowej klatki - może więcej duszyczek skusi swą niedolą.Przypadek?

Edytowane przez Ywa
Opublikowano

lucyfer , ktoś chyba edytke nasladuje . ostatnio halloween  też przerobiła na słowo Gwiazda przetłumaczyła nazwę święta jako "hell win", czyli, z języka angielskiego, "piekło wygrywa".

Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, jacek1296 napisał:

Kraska dziś: od lutego 94% zgonów to niezaszczepieni, 90%zachorowań to niezaszczepieni.

Nagonka na nie zaszczepionych  trwa jak za Niemca na Żyda .

Edytowane przez galan99
  • Like 4
Opublikowano

@daron64 To wypoczywaj tam,życzę szybkiego powrotu do zdrowia niech cię Pan Bóg ma w swojej opiece.

Opublikowano
8 minut temu, jarecki napisał:

lucyfer , ktoś chyba edytke nasladuje . ostatnio halloween  też przerobiła na słowo Gwiazda przetłumaczyła nazwę święta jako "hell win", czyli, z języka angielskiego, "piekło wygrywa".

nie śledzę, nie w moim typie

https://freewestmedia.com/2021/11/26/at-least-69-athletes-collapse-in-one-month-many-dead/

6 minut temu, galan99 napisał:

Nagonka na nie zaszczepionych  trwa jak za Niemca na Żyda .

Judasze polskiego rządu sprzedają się na całego.