Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Już mikrona wykryli  w Polsce teraz to będzie się działo będzie sztorm .

geniusze już wszytko wiedzą teraz to będzie k**wa jazda .

Wystarczy, że wejdziesz do pokoju, w którym był chory i się zarażasz? Wszystko, co wiemy o Omikronie .

Co wiemy o Omikronie? Mam wrażenie, że dociera do nas mnóstwo informacji, ale wiele z nich wzajemnie się wyklucza.

https://natemat.pl/zdrowie/386161,co-wiadomo-o-omikronie-lekarz-o-nowym-wariancie-koronawirusa?utm_source=facebook&utm_medium=referral&utm_campaign=ownsm&fbclid=IwAR2l_oCUxNXyPOXe5u5TY3XV4cthEZyThMoPIC4UYFHYCoQPI2cUATb_L8c

Wystarczy, że wejdziesz do pokoju, w którym był chory i się zarażasz? Wszystko, co wiemy o Wystarczy, że wejdziesz do pokoju, w którym był chory i się zarażasz? Wszystko, co wiemy o OmikronieWystarczy, że wejdziesz do pokoju, w którym był chory i się zarażasz? Wszystko, co wiemy o Omikroniehttps://natemat.pl/zdrowie/386161,co-wiadomo-o-omikronie-lekarz-o-nowym-wariancie-koronawirusa?utm_source=facebook&utm_medium=referral&utm_campaign=ownsm&fbclid=IwAR2l_oCUxNXyPOXe5u5TY3XV4cthEZyThMoPIC4UYFHYCoQPI2cUATb_L8c

Edytowane przez galan99
Opublikowano
9 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Gdzie?

Rób zapasy... 

Opublikowano

a ja dziś zrobiłem sobie test jakiś z apteki z pobraniem krwi i wyszło, że przechorowałem. trzeba pojechać zrobić jeszcze normalny test w laboratorium. Jeśli przeszedłem to albo całkowicie bezobjawowo albo miałem ze 3-4 dni gorączkę 37-39 stopni ale lekarz stwierdził, że to angina 

Opublikowano
8 minut temu, galan99 napisał:

Zrób sobie test czy zęby odrosną jak wypadły i kiedy tak działają .

🤣😂😂😂😂👍 oni chyba się nudzą

You're the best!!!!!!!!!

Opublikowano

Przestraszył się .

Coraz więcej zaszczepionych osób trafia do szpitala. Są dwa główne powody .

W USA liczba coraz więcej w pełni zaszczepionych przeciwko COVID-19 pacjentów trafia do szpitala — mówi dr Anthony Fauci. Podobnie jest w innych krajach. Lekarze przyznają, że osoby zaszczepione mogą chorować, może też dochodzić do zgonów. Od razu uprzedzamy — nie jest to dowód na nieskuteczność szczepionek. Dlaczego jednak do tego dochodzi? Jak wygląda to w jednym z najlepiej wyszczepionych przeciwko COVID-19 krajów na świecie? Zobaczcie.

Najbardziej narażeni na zakażenie, pobyt w szpitalu i ciężki przebieg COVID-19 są ci, którzy się nie zaszczepili. Coraz więcej mówi się jednak o hospitalizacjach wśród osób zaszczepionych 

Liczba hospitalizacji wśród w pełni zaszczepionych w USA rośnie - mówił dr Fauci w stacji NBC News. To absolutnie nie znaczy, że szczepionki nie działają .

JAK BY CO TO SZPRYCA DZIAŁ W 99 % .

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

Mam.

Nie straszny lokdałn

A kasze masz? 

Opublikowano
7 godzin temu, ws71 napisał:

Mam tam rodzinę konkretnie w Londynie , tam jest taki burdel że nikt tam niczego nie egzekwuje , wszyscy to zlewają przynajmniej tak było w listopadzie

Wiem o tym. Też  mam kuzynkę w Hul. Ale naszym temat widać się spodobał skoro w naszej tv nagłośniony.🤦‍♂️

2 godziny temu, Bogdan_ja napisał:

A gdzie dyżurny świrus guru szuru się podział ? 🤔

Może zawitało coś pod jego strzechę jak to mawiał😬

• Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, Strongman napisał:

Rozmawiałem z jedno matką i cały czas kwarantanna w szkole ze może z tydzień dziecko chodziło do szkoły w tym roku szkolnym i mówi ze jak inni poszczepią to i ona będzie musiała.

To teraz nawet normalnie zachorować no można. Powoli małymi krokami realizują jakiś plan, wcześniej dzieci miał on nie dotyczyć. Czułem że jak większość dorosłych zgodzi się przyjąć to będą szli dalej i zaczną dobierać się  do dzieci🤨  Zaklamane bydlaki.

2 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

Mówisz że trafił na kwarantanne ze te wyzwiska.. 🤔

Myślałem  o covidzie, ale kto wie za to też mu się  należało bo to menda jest.

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, galan99 napisał:

Wieczorem już będą potwierdzone .

Ja nie  lamentuje tylko co przyjęli szprycę będą lamentować .

tylko czemu to ty ciągle bzdury wklejasz?

4 godziny temu, galan99 napisał:

w szkołach niby to wykrywają tego Covida u dzieci to tylko ten dzieciak w domu reszta chodzi i nic się nie dzieje .

kłamiesz

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano
7 godzin temu, galan99 napisał:

Czemu ich nie testują bo go nie ma ale szprycę muszą przyjąć 1,2,3,4,5,6,7......................................................................................... 

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba i tekst „Szcz pieni trzema dawkami boją się SZCZ pionych dwoma dawkami, ci boją się niezaszcz pionych. Niezaszcz pieni nie boją się nikogo, więc kurdę kto tu jest pierdolnięty? ...tu medycyna jest bezradna...”

Prezydent Siemianowic Śląskich: Obudźcie się, wyłączcie telewizory. To jest ten moment

W Szpitalu w Siemianowicach Śląskich pięciu pacjentów w ciężkim stanie na OIOM-ie, z czego czterech zaszczepionych i jeden niezaszczepiony. Obudźcie się szanowni państwo, zobaczcie co się dzieje. To jest ten moment, kiedy powinniśmy wyłączyć telewizory, a włączyć myślenie i zacząć logicznie myśleć – zaapelował Rafał Piech, prezydent Siemianowic Śląskich. 

Nie traktuj poważnie tych zaszczepionych, przy dobrych wiatrach to w najlepszym razie tylko gabinet oglądali od wewnątrz