Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Ywa napisał:

A rozrusznik zaakceptowałbyś?

, nie ingeruje on w moja osobowosć . rzecz rownorzedna do np . srub ortopedycznych

Edytowane przez V12
Opublikowano

Gdzies pisali że katar leczony trawa tydzien a nie leczony też tydzien :)

ja go leczylem najczesciej "czystą"

Opublikowano (edytowane)

sugerujesz że dzieki niemu  docenił bym bardziej swoje życie i przewartosciował pewne sprawy ?

W tym upatruje mozliwa  zmiane osobowosci

Edytowane przez V12
Opublikowano (edytowane)

https://www.lifesitenews.com/news/texas-doctor-suspended-prohibited-from-prescribing-ivermectin-to-covid-patient/

Wt. 23 listopada 2021 - 22:18 czasu wschodnioamerykańskiego

HOUSTON ( LifeSiteNews ) – Lekarz z Houston zrezygnował z pracy w jednym z największych szpitali w Teksasie po tym, jak został zawieszony za wspieranie iwermektyny w leczeniu COVID i potępienie nakazów szczepień. 

Bowden skrytykowała również nakazy szczepienia przeciwko COVID i ogłosiła w niedawnym poście , że „przenosi moją praktykę na leczenie nieszczepionych”.

Houston Methodist powiedział w wątku na Twitterze z 12 listopada, że opinie Bowdena „są szkodliwe dla społeczności” i określił je jako „niebezpieczną dezinformację, która nie ma oparcia w nauce”.

Dr Bowden, która została poinformowana o zawieszeniu przez reportera Houston Chronicle , zrezygnowała w zeszły poniedziałek. W liście wyjaśniającym to posunięcie powiedziała, że oskarżenia Houston Methodist o rozpowszechnianie „niebezpiecznej dezinformacji” są „fałszywe i zniesławiające”.

Edytowane przez Ywa
Opublikowano

jacus napisał:

nigdy cie nie ciagnelo zobaczyc ziemie przodkow, przekonac sie  czy groby rodzinne jeszcze istnieja,chyba ze nie pochodzisz ze wschodu. kuzynka mamy miala meza z poleskich bagien.

Byłem. Wieś się wyludniła to drewniane chaty poszły na opał i powstało pole. Cmentarzyk zarośnięty pokrzywami się ostał. Zawsze mówiłem iż pamięć nachalna po mnie powinna wyrwać tyle co brzozowy krzyż na mogile. Niech żywi żyją życiem swych dzieci a nie dziadków.

Opublikowano
3 minuty temu, V12 napisał:

sugerujesz że dzieki niemu  docenił bym bardziej swoje życie i przewartosciwowal pewne sprawy ?

Jesteśmy sumą doświadczeń, czyli zmieniamy sie stale. Nie koniecznie musiałbyś przewartościować, ale mógłbys potraktować jako druga szansę albo palec Boży. Ile przypadków, tyle mozliwości.

Opublikowano
V12 napisał:

sugerujesz że dzieki niemu  docenił bym bardziej swoje życie i przewartosciwowal pewne sprawy ?

Osobowość jest dramatycznie zależna od bicia serca...

Opublikowano
1 godzinę temu, Ywa napisał:

Jak można zwykły katar złagodzić? A rozumiem, że faceci katar przechodzą jak ciążę.

Znajomy miał c19 a  jego ojciec miał objawy kaszlowe mocniejsze itp. a dziadek starszy mieszkający z nim nic.

Tv wiadomo muszą pokazać te najgorsze przypadki dla większej oglądalności i popytu na💉

jeszcze nikt nie umarł od kaszlu

Opublikowano

Pomijając czynniki wywołujące kaszel które mogą być różne ,  to może on mieć decydujący wpływ na przeżycie poprzez oddziaływanie czysto mechaniczne ( podobnie jak np:  kichanie czy czkawka ) .

Opublikowano (edytowane)

Tak, pamiętam 2004 rok,  mój kaszel był tak silny od zakażenia, że spowodował reakcje wymiotną wręcz. Na szczęście przeżyłam. Nigdy potem nie miałam podobnego.

Chaos:

Edytowane przez Ywa
Opublikowano
2 godziny temu, ws71 napisał:

Czyli miał dużego fuksa, bo bez szczepienia miał duże szanse na ciężki przebieg, jeszcze jedno ta szczepionka nie zapobiega tylko łagodzi przejście samego wirusa

Byłem dziś  w KRUSie i wisiał tam piękny plakat z napisem, ,,przerwijmy razem  falę zachorowań, zaszczep się..."

To w końcu jak to cudo działa? 

Opublikowano
35 minut temu, GRZES1545 napisał:

Byłem dziś  w KRUSie i wisiał tam piękny plakat z napisem, ,,przerwijmy razem  falę zachorowań, zaszczep się..."

A to musisz teraz pójść do ZUSu i sprawdzić jaka tam jest wersja.😂 

• Haha 1
Opublikowano
20 minut temu, GRZES1545 napisał:

Z tego  co mogę zaobserwować w mojej miejscowości i w najbliższych okolicach to głownym siedliskiem wirusa stały się szkoły podstawowe, sami nauczyciele łapia od uczniów i taki jest obecnie myk zakatarzony, czy kaszlacy nauczyciel jest kierowany na test wychodzi dodatni , testuja pozostałych zawsze znajdą kolejnego[który nie ma żadnych objawów] jak by nie było szczepień to cała okolica praktycznie siedziała by na kwarantannie, a tak syn siedzi w domu[ niezaszczepiony,kwarantanna] a my sobie spokojnie działamy dalej bez żadnych obostrzeń, pomimo większego ubawu jak na wiosne obecnie nie było przypadku zejścia z tego świata , na wiosnę było 10 ludzi w wieku 50-75 lat którzy pożegnali się z tym światem, cos to szczepienie jednak  daje

• Like 1
Opublikowano

I to jest chore, jak zachorujesz a jesteś zaszczepiony to tylko Ty masz kwarantannę reszta domowników robi co chce i przecież mogą zarażać. Jak nie zaszczepiony I Zachorujesz to cała rodzina kwarantanna gdzie tu logika🤦‍♂️

• Like 1
Opublikowano
14 godzin temu, Bercik92 napisał:

Żadna teoria... Kiedyś się śmiali ze to foliarske teorie spiskowe z tymi czipami a tu proszę 😁

I co z tych teorii  pozostało ? 

Nadal uważam że nie ma żadnych podstaw do twierdzenia że w szczepionkach ukryte są układy mające zdalnie sterować ludźmi  . A i 5G miało mieć z tym coś wspólnego , ta folia na głowie to ekran ochronny . 

Opublikowano
14 godzin temu, Bercik92 napisał:

Po szczepionce Stałeś się ogierem w łóżku? 🤭 😁

Wszystko jest jak było. Ale widziałem tu u niektórych strach. Nie całe pół roku po zaszczepieniu nie widzę u siebie żadnych ale to żadnych negatywnych skutków.

Opublikowano

Nie wiem czy to pozytywne. Korzystam z komunikacji miejskiej jeżdżąc bez maski. Korzystam z pociągów  też w dużej mierze bez maski. W zasadzie nie dezynfekuje jakoś szczególnie rąk. Witam się z ludźmi podając rękę i nic. Nie wiem czy to zasługa szczepionki czy nie. Ale na razie jakoś odpukać nie choruję. Ale tego czy bez szczepionki bym nie zachorował nie jestem w stanie stwierdzić. A uważam, ze moje życie i zdrowie jest zbyt ważne by tak se nim ryzykować i testować. Skoro szczepionka nic złego mi nie robi to po co ryzykować.