Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jacus napisał:

u was nie ma siwego mrozu ?? tak z ran ludziom sie chcialo ?? u mnie -6 nie chce sie wychodzic....

Nocka nawet przyjmą dopiero ze słońcem zero "przykleszczylo" Typowy zgniły zachód...

Opublikowano

nigdy cie nie ciagnelo zobaczyc ziemie przodkow, przekonac sie  czy groby rodzinne jeszcze istnieja,chyba ze nie pochodzisz ze wschodu. kuzynka mamy miala meza z poleskich bagien.

Opublikowano
2 godziny temu, Bercik92 napisał:

Jaka teoria , próba poprawienia ludzkiego mózgu . Wielu od dawna prubuje coś takiego zbudować i puki co urządzenia nadającego się do zastosowania praktycznego nikt nie skonstruował ,no może  poza  stymulatorami które  poprawiają działanie muzgu , najlepszym przykładem jest mój sąsiad chory na parkinsona . Ja jestem za . 

Opublikowano

Ojca znajomy przyjął 2 dawki na dodatek zaszczepił się na grypę a tu bach na zwolnieniu ma koronawirusa, niech sobie wsadzą te szczepionki

Opublikowano
53 minuty temu, GRZES1545 napisał:

Właśnie w radiu Zet słyszałem że UniaEuropejska chce aby paszporty covidove miały krótsza ważność, przedłużyć je można jedynie poprzez przyjęcie dawki przypominającej 💉🙉 

I taka przedłużać aż cel zostanie osiągnięty .

Przecie już odkryli nowy wariant Covida zaraz będzie w Europie na Wielkanoc będzie 5 fala i 4 szpryca .

1 minutę temu, MonteChristo napisał:

Ojca znajomy przyjął 2 dawki na dodatek zaszczepił się na grypę a tu bach na zwolnieniu ma koronawirusa, niech sobie wsadzą te szczepionki

W jednej ze szkół nie będę wymieniał nazwy 80 % nauczycieli zaszczepionych jest na zwolnieniu Covid , nie szczepione k**wa uczą dalej .

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, peugeot napisał:

próba poprawienia ludzkiego mózgu . 

Niech sie ludzie bawią w "bożków" , ja swój czas przezyje jak człowiek oraz umrę czlowiekiem 

oraz w czasie swojego życia ,  mam nie zły ubaw z cywilizacji co sie chce stać "bożkiem"

Edytowane przez V12
Opublikowano
hubertuss napisał:

A to tego tak się boją anty szczepy? Zapewniam, że nie ma z tym problemu i jeśli ktoś o tym myśli to nie ma co się bać.

Po szczepionce Stałeś się ogierem w łóżku? 🤭 😁

GRZES1545 napisał:

Właśnie w radiu Zet słyszałem że UniaEuropejska chce aby paszporty covidove miały krótsza ważność, przedłużyć je można jedynie poprzez przyjęcie dawki przypominającej 💉🙉 

Pewnie co pół roku 😂

peugeot napisał:

2 godziny temu, Bercik92 napisał:

Jaka teoria , próba poprawienia ludzkiego mózgu . Wielu od dawna prubuje coś takiego zbudować i puki co urządzenia nadającego się do zastosowania praktycznego nikt nie skonstruował ,no może  poza  stymulatorami które  poprawiają działanie muzgu , najlepszym przykładem jest mój sąsiad chory na parkinsona . Ja jestem za . 

Żadna teoria... Kiedyś się śmiali ze to foliarske teorie spiskowe z tymi czipami a tu proszę 😁🤭

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Ingerencja w mózg i genetykę w celu  poprawy ?? Rozumiem że sporej czesci społeczenstwa światowego  mamona za bardzo weszła i zatracili wszelkie wartości . 

Ale jest jeszcze spora grupa osób co chce przejść ta zj***na , ziemską drogę w zgodzie z natura i swoją wiarą 

Edytowane przez V12
Opublikowano
54 minuty temu, MonteChristo napisał:

A to pech. A przecież mógł się nie szczepić i zamiast iść na zwolnienie, mieć taki piękny pogrzeb.:lol: Oby Allach dał mu jak najwięcej poranków oglądać.

1 godzinę temu, peugeot napisał:

i puki co urządzenia nadającego się do zastosowania praktycznego nikt nie skonstruował ,no może  poza  stymulatorami które  poprawiają działanie muzgu

Takie urządzenie stymulujące znane było u nas już dawno. Raz przyjmowało postać wałka do ciasta a raz bejzbola. Ze stymulatorów zaś, to większość opierała była się  na bazie kwasu i korkowane były plastikowym korkiem. Jak dotąd nie opublikowano wyników badań o zbawczym ich działaniu na mózg.:lol:

Opublikowano

Złe wieści dla zaszczepionych. Certyfikaty covidowe mają stracić ważność szybciej niż zakładano .

Unijny Certyfikat COVID dla osób w pełni zaszczepionych miał być przepustką do w miarę swobodnego życia przez co najmniej rok. Jak się jednak okazuje, teraz Komisja Europejska chce skrócenia okresu ważności tzw. paszportów covidowych do jedynie dziewięciu miesięcy. Przedłużenie będzie możliwe tylko pod jednym warunkiem.

Francja wychodzi przed unijny szereg. Niektóre paszporty covidowe tracą ważność już od grudnia .

Tymczasem surowe zmiany w sprawie ważności paszportów covidowych samodzielnie postanowiła już wprowadzić Francja. Tamtejszy minister zdrowia Oliver Veran poinformował, że 15 stycznia 2022 roku ważność stracą paszporty sanitarne obywateli, którzy do tego czasu nie przyjmą dawki przypominającej.

WIEC TERAZ LUDZI ZNIEWOLILI CAŁKIEM SZPRYCA I SZPRYCA .

MAM NADZIEJĘ ŻE LUDZIE WYJDĄ NA ULICĘ I ROZPIERDOLĄ TEN CAŁY BURDEL .

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

Wino to też stymulator ale chemiczny , a tu mowa o elektronicznych . Takich które są w stanie zastąpić chemię i jeszcze  wiele więcej . 

Galan99 , rozpxxxxxxą  a następnego dnia obudzą się w dżungli . 

Edytowane przez peugeot
Opublikowano
1 godzinę temu, MonteChristo napisał:

Czyli miał dużego fuksa, bo bez szczepienia miał duże szanse na ciężki przebieg, jeszcze jedno ta szczepionka nie zapobiega tylko łagodzi przejście samego wirusa

Opublikowano
7 minut temu, peugeot napisał:

a tu mowa o elektronicznych . Takich które są w stanie zastąpić chemię i jeszcze  wiele więcej .

Dobrze , ja nie mam nic przeciw ,  aby ktoś sie przeksztalcil w biorobota . 

jest wiele wynalazków które wielu ludzia są poprostu nie potrzebne . 

Opublikowano

Idzie wielki ucisk. A ludzie śmieją się z Kim Dzong Una a to samo robi się i w Europie czy Australii no ale nic dziwnego skoro i ci i tamci to komuniści. A ludzie i tak będą latać się szprycowac bo przecież nie porzuca swoich smartfonow,nocnych klubów i innych bo co mają innego?

Opublikowano (edytowane)

Jak można zwykły katar złagodzić? A rozumiem, że faceci katar przechodzą jak ciążę.

Znajomy miał c19 a  jego ojciec miał objawy kaszlowe mocniejsze itp. a dziadek starszy mieszkający z nim nic.

Tv wiadomo muszą pokazać te najgorsze przypadki dla większej oglądalności i popytu na💉

Edytowane przez Ywa
Opublikowano
19 minut temu, galan99 napisał:

MAM NADZIEJĘ ŻE LUDZIE WYJDĄ NA ULICĘ I ROZPIERDOLĄ TEN CAŁY BURDEL

Galan, nie rozpieprza się burdelu zaraz po wyjściu z niego. :lol:

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, V12 napisał:

Dobrze , ja nie mam nic przeciw ,  aby ktoś sie przeksztalcil w biorobota . 

jest wiele wynalazków które wielu ludzia są poprostu nie potrzebne . 

A rozrusznik zaakceptowałbyś?

8 minut temu, peugeot napisał:

Ywa , nie wiesz jak można złagodzić objawy kataru - nie wierzę .

przełknąć?

Na pewno nie szczepionką jak to sugerują i nie niepotrzebną hospitalizacją, jak to miało miejsce w dużej ilości przypadków.

Edytowane przez Ywa