Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To dla jaj ludzie poumierali ? A to żartownisie . Ja im dam ... .

Opublikowano

No nie powinienem takiej buźki , ale jakoś to śmieszne było .

Opublikowano

Łeee tam . Na podstawie czego te szacunki ?  To jedynie prognoza , jak deszcz w Polsacie .

Opublikowano (edytowane)

Ale jeszcze nie ma czym ,to od kiedy liczyć ? Gadają aby gadać , bo coś muszą ... gadać .

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
9 minut temu, galan99 napisał:

Minister powiada ze korona w Polsce prędko się nie skończy .

Minister od marca powiada że jeszcze ciągle cały czas szczyt zachorowań przed nami...

W marcu powiadał że maseczki nic nie dają i po co je nosić...

Więc to co powiada minister trzeba brać z przymrużeniem oka :) 

• Like 1
Opublikowano

Bujda z tym koronawirusem rzygać mi się chce,fakt on jest ale nie bierze ludzi zdrowych jak mówili to lekarze i to prawda,więcej umarło na chorobę szalonych krów i było cicho.Tu z igły robią widły

Opublikowano

Ja tam się nie dziwie, że minister mówi, ze to prędko się nie skończy. Starają się jak najmniej testów robić. Jak najmniej w związku z tym chorych bezobjawowych z społeczeństwa izolują i to będzie wracało. Wspomnicie moje słowa., ,że na zachodzie się pozbędą a u nas będzie tak się snuć jak smród. Przykłady ostatnich dni jasno to pokazują. najpierw Śląsk. Teraz Łódź. A już na południu wielkopolski na nowo się rozrasta. 

Opublikowano (edytowane)

te maseczki co antonowem sprowadzili to rzeczywiscie nic nie sa warte,takze te szyte z materialow z komunistycznych zapasow, tysiace takich szyli u nas z vistuli materialow jeszcze.

znacie taka chorobe ktora sie nazywa asf- dzielnie cala europa wschodnia z nia walczy od lat i dalej sie rozwija ,u tych co nie walcza tak samo sie rozprzestrzenia tyle ze taniej 😛

mnie tylko jedno ciekawi-jak przyjdzie taki s-wirus ktory bedzie zabijal mlodych i zdrowych co wtedy bedzie sie dzialo ??? gdy jak za dawnych lat cale wsie i miasta beda wymierac jak u nas w latach 40 XIX wieku ??? przypominam w sasiedniej parafii umarlo 144 osob -w jednej wsi , w mojej nie ma danych ale figura na cmentarzy cholerycznym jest okazala, 

Edytowane przez jacus
Opublikowano

w okolicy to kazda parafii ma swoj cmentarz w lesie albo na odludziu,tylko u nas jest pod lasem ale na przeciwko zwyklego, jaka ma powierzchnie ,nie wiadomo, w kolo juz domy stoja, obok znajomemu lake kosze, wiekszosc ludzi nawet nie ma pojecia co to za kapliczka- sam bym nie wiedzial gdyby nie historyk hobbysta.

tyle ludzi umarlo ze musieli ludzi nawet z podkarpacia czy podbeskidzia sprowadzac-temu mam w sobie troche krwi spod rzeszowa😜

Opublikowano

Znam miejsce pochówku , że nawet nie wiadomo na co zmarli tam pogrzebani . Zresztą znam nie tylko ja . żadnych zapisów nie ma .

Opublikowano

Zobaczcie dobie ile SARS pierwszy trwał no i kańczał młodych. Zdrowych? Pytanie ilu takich jest. W okolicy czterdziestki zdrowie raczej z rozpędu no eielu coś ma a prawie każdemu coś się zaczyna.

Opublikowano
14 godzin temu, Pafnucy napisał:

14 godzin temu, Pafnucy napisał:

To dla jaj ludzie poumierali ? A to żartownisie . Ja im dam ... .

Wierzysz w to, że kto kolwiek umarł na nie istniejącą chorobę? Jak powiedzieli by dziś w tv o ataku ufo też uwierzycie? Znasz kogoś kto na to umarł albo kogoś kto zna kogoś takiego?

Opublikowano

Znam kogoś kto chorował. Balansujesz na krawędzi. Sama choroba zaburza funkcje układu immunologicznego. Zaburza też i HIV wywołując AIDS. Jeżeli chcesz dyskutować kto umarł na HIV to zapewne nikt - większość umiera na dajmy to katar z powodu AIDS. Rodzice żyją jeszcze?