Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nikt nie będzie dudusiem i tyle i dlatego stają na głowie żeby nie stracić tej pozycji i nie cofną się przed niczym..... Utrata władzy równa się z pierdlem dla wielu... 😂😂😂

Tak się nie robi i nie doprowadza się do takiego stanu bo nie na tym polega demokracja 

Podeptali i polamali wszystkie reguły i zasady i strach ich pokona 🤣

Takie rządy już były i poległy a miały trwać wiecznie.... To wstyd żeby komuna odrodziła się w prawicy.... To jest upadek społeczny i tyle 

Wirus jest silniejszy i pozamiata wiele istnień i rządów i to widać.... 

Opublikowano (edytowane)

Nie ja ich będę sądził i nie ja ich wybierał... To podli ludzie i są przewidziane zapisy dla nich i niczego nie trzeba zmieniać i łamać... 

W podlaskim coraz więcej chorych z dnia na dzień... Ale co tam ponoć spada wedle dudusia... 😂

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
14 minut temu, ogarek napisał:

Nikt nie będzie dudusiem i tyle i dlatego stają na głowie żeby nie stracić tej pozycji i nie cofną się przed niczym..... Utrata władzy równa się z pierdlem dla wielu... 😂😂😂

Tak się nie robi i nie doprowadza się do takiego stanu bo nie na tym polega demokracja 

Podeptali i polamali wszystkie reguły i zasady i strach ich pokona 🤣

Takie rządy już były i poległy a miały trwać wiecznie.... To wstyd żeby komuna odrodziła się w prawicy.... To jest upadek społeczny i tyle 

Wirus jest silniejszy i pozamiata wiele istnień i rządów i to widać.... 

Skąd Ty się urwałeś przez 30 lat rozkradania Polski nikt nikogo przed sądem nie postawił o jakich zasadach piszesz? Jak chodzi o kasę to nie ma żadnych zasad i każdy z nas pstepował by tak samo z nami rolnikami na czele

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem co tam rozkradales ale ja niczego nikomu nie ukradłem i temu nie stałem przed sądem.... 😂😂😂😂

Więc nie pisz "z nami" bo ja się z tobą nie identyfikuje.... 😎

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
3 godziny temu, hubertuss napisał:

W pisie coraz większy opór przed wyborami w maju. Ponoć są przecieki, że ministrowie się opierają. Tylko Jarosław wciąż prze do wyborów. Już widać, ze guzik z tego będzie. Nie ma ludzi do komisji. Samorządy się buntują, jakiś pełnomocnik wyborczy zrezygnował.

Konsytuację można zmienić i opozycja chętnie pomorze.

hubertus czytam już parę stron i widzę ze jesteś obiekty głupią propagandą ....   kto się buntuje ??  korespondencyjne głosowanie ludzi powyżej 60 roku no zachowaniem tych samych zasad co w sklepie ... robisz zakupy dziwie się ze opozycja jeszcze nie krzyczy zamknąć sklepy ...  

od czasu wirusa w polce gdy się podaje kto jest głupszy wieśniak czy miastowy myśle ze polowa ludzi już sobie wyrobiła tutaj status  ...  gdy teraz bd podawać kto wygrał większych miastach oznacza co wybrali idioci  

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, marulekk napisał:

Ty długo jeszcze będziesz sie podniecał tą Kidawą? Jakieś zauroczenie masz nią czy schorzenie? Wszędzie te swoje podniety wypisujesz, jeszcze w cenach ślimaków afrykańskich wspomnij o niej

Masz jakiś  problem ??   Byle  co  jesz  byle  co  pijesz  i  potem  byle  co  piszesz 

Edytowane przez Generał
Opublikowano (edytowane)

Dobże żeś się określił... 😂😂😂😂😂😂GENERALnie to nawet nie musiałeś.... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
1 godzinę temu, hubertb napisał:

Jak to fajnie że Niemiecka gazeta dba o ład i porządek w Polsce.... Noż ku.. się nóż w kieszeni otwiera. 

tym bardziej ze jedna pani przez swoją głupotę straciła już ok 10 %  Kamysz ją dogania to Niemiec się martwi ze swoich 

Kidawa-Błońska | Śmieszne, Ludzie, Memy

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, hubertb napisał:

Władek to taki człowiek który by cyrograf z diabłem podpisał byle tylko być przy władzy.  Małgośka to sama nie wiedziała po co chce tym prezydentem zostać, wybrali w partii to trzeba było kandydować. 

Demokracja w Niemczech to dopiero jest wypaczenie i karykatura. Kanclerz mówi NEIN i wszyscy siedzą cicho. 

Otóż to, ja od zawsze uważałem że głosem decydującym w Rosji jest zdecydowanie większa liczba towarzyszy niż u szwabów gdzie już od czasów fuhrera adka rządzi tam jeden niczym cesarz.

W sumie adek i angela idealnie pasują do roli fuhrera takie krzywe wredne wyrazy twarzy dodają im powagi.

No i widać że angela kontynuuje nacjonalistyczne zapędy dziadka i dąży do zniewolenia POLSKIEGO narodu, z tym że teraz zamiast SS i wermachtu używa bandy ryżego niczym konia trojańskiego.

Lecz dobra passa się im kończy bo Polacy już 3 razy nie dali się omamić TVNom i AGROM, a teraz będzie czwarty raz gdy na prezydenta nie wybiorą marionetki wysłanej przez gestapo czyli tajną policję służącą do tłumienia buntów.

Edytowane przez damianzbr
Opublikowano
2 minuty temu, 6465 napisał:

Banasia nie ruszają bo ma nagrania kto jego biznes odwiedzał,  jeszcze byśmy się zdziwili kto tam bywał na ruch ruch. 

no i co z tego sobie ze ruch ruch , przeszkadzało by ci to ?? jedni c*pą bo lubią drudzy piją bo lubią inni mają rożne zboczenia bo lubią i mają takie upodobaniu ....

problem jest jak się siedzi np. z kulczykiem i sprzedaje pastwo przy stoliku 

Opublikowano

No jeden Stefan który zaczynał karierę w zchn! Przez takie taśmy z polityki zrezygnował. Kto jeździł, pewnie wszyscy i z prawa i z lewa. 

Demokracji w Niemczech nigdy nie było i nie będzie ten naród ma jednego władce i tyle nie ma czarów. Porządek i poddaństwo są wpajane od czasów pruskich. 

Opublikowano
7 minut temu, 6465 napisał:

Banasia nie ruszają bo ma nagrania kto jego biznes odwiedzał,  jeszcze byśmy się zdziwili kto tam bywał na ruch ruch. 

Eeee tam. Mnie to by zdziwiło tylko, gdyby tak sam Naczelny...tam...bo reszta, to przecież zwykli ludzie, jak my, niemal

Opublikowano

My też teraz mamy jednego władcę,  i nie jest nim ani Duda ani morawiecki. 

Jak by się wydało kto bywał to by im słupki spadły, tego się boją. 

Opublikowano

Zadziwiające jak każda dyskusja na każdym forum schodzi na politykę. Ludziska idzie wielki reset, wybory parlamentarne na szczęście już były, wynik jednoznaczny, każdy miał szansę się wypowiedzieć. O co teraz znowu chodzi? Prezydenckie będą przełożone, najlepiej byłoby o rok, ale to wymaga takich zmian w Konstytucji, że głowa mała, opozycja musiałaby się na to zgodzić, żeby kadencję wydłużyć prezydentowi, a na to nie ma niestety dyżuch szans. Głosowanie korespondencyjne funkcjonuje w wielu krajach, przecież brak takiej możliwości to jawna dyskryminacja niepełnosprawnych czy schorowanych ludzi.

Skupmy się co dalej, bo światowe gospodarki trzepią portkami, a co dopiero kraje średniej wielkości jak Polska. Sukcesem będzie utrzymanie dostansu do nich, może w pewnych obszarach zbliżenie się, jeśli mądrze będziemy działali.

A na naszych gospodarstwach zajmijmy się produkcją, bo zapasy się skurczą i popyt będzie na żywność, tylko żeby czasem nie przyszło miasto i nie skonfiskowało wszystkiego, bo może być różnie. Żeby się nie okazało na jesieni, że przyjeżdżamy na pole, a tam już tylko zostały kłąki ze ziemniaków.

• Like 1
Opublikowano

Kurla jakie tu teorie otumanione pisem ludki sprzedają.... No wszystko da się wytłumaczyć i usprawiedliwić bo przecież oni są podobni do nas.... No brawo ludki co za standardy i wyżyny... 😂😂😂😂

Opublikowano (edytowane)

chyba kraje a bardziej ich władze zle zaaregowała na koronowirusa bo uwierzyła chinczykom że da sie to ogarnąć , tymczasem już spora czesc ekspertów uważa że chiny kilkakrotnie zaniżyły dane zarówno zakażonych jak  i zmarłych .                tak na marginesie to PO,PSL wprowadzili w polsce głosowanie przez poczte czy listownie.

Edytowane przez jarecki
Opublikowano

Zanizyly czy raczej ukryły ?... Toć tam znikło kilkanaście milionów  ludzi... 

Opublikowano

Ale dopiero kilka lat, u nich jest tak jakieś ponad 200, czaisz różnicę?  Historia uczy że gdy Polska miała szanse stać się państwem silnym i demokratycznym to Niemcy najpierw nam zaserwowali rozbiory, potem wojnę a na koniec, wykupili większość zakładów żeby je potem wszystkie w pizdu zamknąć. Tacy to są nasi kochani przyjaciele i sąsiedzi.