Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

daj spokój. na kwarantannie dostaniesz 15 zł dniówkę i odżyjesz. Ardanowski tak dał. :D

Opublikowano
ThePerkins napisał:

A na wesela itp chodzicie ?, bo mnie to póki co przeraża , ale nie emerytów , którzy z tego cisną ...

bylem na dwóch komuniach i jednych chrzcinach ale trochę z obawą bliska rodzina i nie wiadomo jak się wykręcić na wesele bym nie poszedł

Opublikowano
4 godziny temu, slawek74 napisał:

bylem na dwóch komuniach i jednych chrzcinach ale trochę z obawą bliska rodzina i nie wiadomo jak się wykręcić na wesele bym nie poszedł

Chrzciny czy komunie to jednak trochę mniejsze imprezy. Moim zdaniem to wgl nie potrzebnie te wesela otworzyli, posiedzieli by dłużej w domu to może by to bardziej ucichło, przy 50 os dziennie zamykali a przy 400 otwierają :o 

Opublikowano
22 godziny temu, mf362 napisał:

Ludzie mają wyjebane grasują wycieczki wczasy. W tv mówili o kobiecie w Grecji wciazy polka. Jeszcze dobrze nie dotarła lotem a już koronowirusa. .

Nie brak ludzi co maja na wszystko wyjebane aby w czasy i to i tanto a potem lament co robić .

Opublikowano

dokladnie ja tak mam 😂, juz pisalem ze wschodniej polski nad morzem nie zobaczysz🙃,

wieksze prawdopodobniestwo smierci jest gdy jedziesz nad morze niz gdy zarazisz sie s-wirusem........

ilu jest zarazonych ksiezy i zakonnic a ilu turystow ???

Opublikowano
Dnia 22.07.2020 o 09:40, leszek1000 napisał:

ja na wesele do rodziny nie jadę. Jak ktoś się zarazi to mi mleka mogą nie odbierać. 

Trzeba się trochę wyluzować a nie tylko robota i robota.  Ja mam zaproszenie na wesele w pierwszą sobotę września i się wybieram. 

1 godzinę temu, sabuliga napisał:

https://braciasamcy.pl/index.php?/topic/31480-czy-odbić-mu-kobietę/

przeczytaj cały watek i ciesz sie ze jestes sam.

Jak by Jarek miał żonę to już by bykowe wprowadzili. 

Opublikowano
Dnia 24.07.2020 o 22:21, jacus napisał:

ilu jest zarazonych ksiezy i zakonnic a ilu turystow ???

a jak ksiądz na wycieczce , to gdzie go ująć? 🤔

Opublikowano
32 minuty temu, pafnucy napisał:

a jak ksiądz na wycieczce , to gdzie go ująć? 🤔

to zalezy czy to pielgrzymka czy zwykla wyczieczka i czy jest sam czy z ministrantem albo gospodynia..

mozna nosic maseczki ?? mozna ,nawet w upal..choc wydaje mi sie ze to stare nagranie.

http://112malopolska.pl/starcie-pseudokibicow-na-malopolskim-odcinku-a4-film/?fbclid=IwAR0JygzMA8a2Y_3BIrqAMYSchQffCP2AyiwWvkcf--NmO1uf3WC0G3fe5kQ