Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, Sean napisał:

W lesie jakby tak stały i się wypinały, to bym z tyłu podszedł i je od tyłu - a do domu a do domu  :P

tylko zeby tak jak ta pierwsza bo ta druga morze sobie wypinać ile chce 

Nowe memy o Podlasiu. Najlepsze obrazki i demotywatory szkalujące ...

Edytowane przez Roman176
Opublikowano
39 minut temu, hubertb napisał:

Przypomnij sobie kampanie wyborczą pewnej partii która obiecywała gruszki na wierzbie, potem doszła do władzy i powiedziała że pomysły są nie realne. Dla ułatwienia Donald został wtedy premierem. 

Gruszki na wierzbie, to raczej Miller obiecywał i z tego co pamiętam, to to po wyborach już było. 

Opublikowano
Dnia ‎2020‎-‎04‎-‎02 o 07:45, Generał napisał:

@racylNie   zamknął  wojskowego laboratorium  w Puławach

Ale pis-dziory zrobiły tam roszadę w kadrze decyzyjnej - obstawiły swoimi a tamtych w myśl zasady "Jak się nie da ukarać to trzeba nagrodzić" - awansowali na dowódców liniowych batalionów.

• Like 1
Opublikowano
7 godzin temu, Sean napisał:

Nikt nikogo nie pogonił, mają z czego żyć i nie żebrzą już dawno. 

ta jasne, przyszedł pis i nastała kraina mlekiem i miodem płynaca 😄

Opublikowano
7 godzin temu, dysydent napisał:

ak współdziałać by nie epidemia a śmierć głodowa wielu nie zabiła też rozum potrzebny aby to współdziałanie bezzakaźne było a tu to już wcale rozumu nie widzę

Nooooo niestety, ale może się okazać że faktycznie teraz stracimy "ten balans", pomiędzy zdrowiem a potrzebą zapewnienia żarełka. Wtedy też może się okazać, że zachwyt nad byciem całkowicie zdrowym, zostanie zagłuszony przez przymieranie głodem.

6 minut temu, racyl napisał:

i nastała kraina mlekiem i miodem płynaca

Tylko jak ludziom wytłumaczyć że teraz już nie jest?😂

Opublikowano (edytowane)

EUu8S1bX0AUIpHc?format=jpg&name=medium

14 minut temu, mirro napisał:

Tylko jak ludziom wytłumaczyć że teraz już nie jest?😂

no właśnie nie chcę im się za bardzo tłumaczyć tylko chcą jak najprędzej zrobić wybory zanim ludzie zrozumieją że coś się zmieniło 😁

Edytowane przez racyl
Opublikowano (edytowane)

🤣😂🤣🤣🤣

EUn_Y1eX0AArkPr?format=jpg&name=small

Edytowane przez racyl
Opublikowano (edytowane)

Wiecie tak myślę że ten wirus jak nigdy nic w histori dotknął księży

Do tej pory ich nie obchodziło czy susza czy powódz, czy ludzie maja kasę, łapę wyciągali.

A teraz się urwało bo ludzi zamkneli w domu.

Edytowane przez Rolnik1973
Błąd
  • Like 1
Opublikowano
7 godzin temu, bezbarwny napisał:

A Ty ze zrozumieniem czytać potrafisz?

Potrafię i dlatego Ci mówię ile dają testy u potencjalnie zdrowych ludzi.

Opublikowano
5 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Do tej pory ich nie obchodziło czy susza czy powódz, czy ludzie maja kasę, łapę wyciągali.

Oczywiście, mają szczęście że wirus nie pojawił się już w Grudniu, bo kasy z kolędy też by nie było.

Opublikowano (edytowane)

Zgadza się, ale żeby to wyeliminować, to testy musiałyby być w stylu pasków na cukier i robione codziennie u każdego.

A że to nierealne, to siedzieć na d*pach w domach.

Edytowane przez Sean
Opublikowano
8 minut temu, Rolnik1973 napisał:

No  wesoło  nie  jest   i  remonty  w  kościele  się  skończą  bo  kasy  nie  będzie.  Ja  mam zamówioną  Mszę  świętą  na  przyszłą  niedzielę   1000zł  trzeba będzie  położyć  Proboszczowi  co  by   nie  umarł  z głodu.

Opublikowano

takie pytanie bo w sumie tutaj nie zaglądam jeżeli rolnik ma obowiązek kwaratany to np może jeździć ciągnikiem w pole? przecież i tak z nikim się nie spotyka?

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Generał napisał:

No  wesoło  nie  jest   i  remonty  w  kościele  się  skończą  bo  kasy  nie  będzie.  Ja  mam zamówioną  Mszę  świętą  na  przyszłą  niedzielę   1000zł  trzeba będzie  położyć  Proboszczowi  co  by   nie  umarł  z głodu.

Taaaa, ucz go ucz, nikt tak się szybko nie uczy jak ksiądz, a potem lament jacy to księża pazerni.

2 minuty temu, Tigon napisał:

takie pytanie bo w sumie tutaj nie zaglądam jeżeli rolnik ma obowiązek kwaratany to np może jeździć ciągnikiem w pole? przecież i tak z nikim się nie spotyka?

Nie może wychodzić poza gospodarstwo.

Edytowane przez Sean
Opublikowano
1 minutę temu, Tigon napisał:

nawet dziewczynki do domu może sobie zamówić 😂

Opublikowano
2 minuty temu, Tigon napisał:

Czemu masz obowiązek kwarantanny?

Opublikowano
1 minutę temu, Sean napisał:

Taaaa, ucz go ucz, nikt tak się szybko nie ucy jak ksiądz, a potem lament jacy to księża pazerni.

Jak  ktoś  w potrzebie  trzeba  pomóc.  Dobro  wraca 

Opublikowano
9 minut temu, wiesiek63zmc napisał:

to chyba u ciebie takie stawki i jak zwykle rozmijasz się z prawdą

podałem srednie stawki z okolicy . pogrzeb +  odnowa dzierżąwy lub  nowe miejsce .bo zeczywiscie sama uroczystość jest sporo taniej tak jak Napisałeś