Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
21 minut temu, ogarek napisał:

w gówniany ideal się wdeplo

Ideal był najtańszą opcją tak jak jakieś krafty i inne wynalazki, trzeba było brać magnum, a swego czasu czeski tiger był w podobnej cenie a dobre spawarki 

Opublikowano
3 minuty temu, pawel885 napisał:

Ideal był najtańszą opcją tak jak jakieś krafty i inne wynalazki, trzeba było brać magnum, a swego czasu czeski tiger był w podobnej cenie a dobre spawarki 

Magnum w tej cenie to te same gie i tyle... 

Dobry sprzęt to już dopiero koło 5 tys i tyle 

Opublikowano
ogarek napisał:

Magnum w tej cenie to te same gie i tyle... 

Dobry sprzęt to już dopiero koło 5 tys i tyle 

hehe no Ty to się znasz nawet nie wiesz co potrafi dobry spawacz takim sprzętem za 500 zł 🤣

Opublikowano
9 minut temu, pawel885 napisał:

Kraft już 6 rok pali elektrody jak brak 

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, slawek74 napisał:

hehe no Ty to się znasz nawet nie wiesz co potrafi dobry spawacz takim sprzętem za 500 

Akurat się znam.. I spawam sporo, a spawałem jeszcze więcej, mało tego na warsztacie dwie tokarnie i nie tylko... Zatrudniałem w 90 latach dwóch ludzi.. A jeszcze nie będę się chwalił to murrarka i stolarka i dekarstwo w paluszku 😋 i wykończeniówka 😂

Więc się nie sil slawciu bo się nie odegrasz 😋

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

A u mnie samoróbka ma już grubo ponad 40 lat i działa nadal a tyle co ona wyspawała bram , płotów, balustrad, ciągników samoróbek , piecyków , krzyży i innych rzeczy to policzyć się nie da😂😜

Opublikowano

Widzisz źle trafiłeś... Bo ja kuty na cztery nogi jak co drugi chłop z wioski 😋

Opublikowano
1 minutę temu, ogarek napisał:

Bo ja kuty na cztery nogi jak co drugi chłop z wioski

często tak chodzisz? 

Opublikowano
5 minut temu, ogarek napisał:

Akurat się znam.. I spawam sporo, a spawałem jeszcze więcej, mało tego na warsztacie dwie tokarnie i nie tylko... Zatrudniałem w 90 latach dwóch ludzi.. A jeszcze nie będę się chwalił to murrarka i stolarka i dekarstwo w paluszku 😋 i wykończeniówka 😂

Chłopie jak ktoś jest do wszystkiego, to jestdo niczego. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Tak sobie wmawiaj... 😋

Jest adwokat błędnego rycerza af.... 😂😂😂😂😂

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
5 minut temu, ogarek napisał:

Akurat się znam.. I spawam sporo, a spawałem jeszcze więcej

To jak się znasz to po co kupiłeś taniego chińczyka ? Ideal był kiedyś jedną z najtańszych spawarek, teraz widzę że w cenie magnuma. Może się sypał i dali lepsze części? 

Opublikowano
9 minut temu, ogarek napisał:

Ja wiem czy jest się czym chwalić. Z reguły ten co robi wszystko, nie potrafi tak na prawdę nic.. 

Opublikowano (edytowane)

To jak się znasz to po co kupiłeś taniego chińczyka ? Ideal był kiedyś jedną z najtańszych spawarek, teraz widzę że w cenie magnuma. Może się sypał i dali lepsze części? 

A widzisz się zdawało że za te 2,2 tys wystarczy.... Bo to nie taki najtańszy... Druga sprawa nie robię już tyle co kiedyś i w zasadziee to sprzęt dla siebie 

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
2 minuty temu, pawel885 napisał:

Prostownik z ideała nie do zajeżdżenia, co on sierota na rozruchu się wychodził to tylko on wie 😎

Opublikowano

Ale nie jest tak? Znam wielu ludzi którzy potrafią wszystko, A przychodzi co do czego to wszystko na sztukę, albo bez pojęcia męczy kilka dni jedna robotę która można opędzić w pół dnia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v