Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O kabinę mi chodziło, prawie jak Same z lat 90- tych😁

Opublikowano

Do niej trzeba próbować inaczej niż do innych. Zupełnie inny charakter i ciężkie dzieciństwo odcisnęło swoje piętno. Ale kto wie, kto wie... Pomarzyć można, w sumie fajne chwile razem spędzone- razem ziemniaki u niej kopaliśmy, traktorem o tyle o ile umie jeździć, kosą trawę kosić, do pszczelarzenia też się sposobi bo ją dziadkowie gonią. Muszę znów chyba zacząć szturm tylko nie z takim impetem jak Armia Czerwona na Berlin w 45.

Opublikowano
3 minuty temu, Rolnik200598 napisał:

Do niej trzeba próbować inaczej niż do innych. Zupełnie inny charakter i ciężkie dzieciństwo odcisnęło swoje piętno. Ale kto wie, kto wie... Pomarzyć można, w sumie fajne chwile razem spędzone- razem ziemniaki u niej kopaliśmy, traktorem o tyle o ile umie jeździć, kosą trawę kosić, do pszczelarzenia też się sposobi bo ją dziadkowie gonią. Muszę znów chyba zacząć szturm tylko nie z takim impetem jak Armia Czerwona na Berlin w 45.

No to do roboty ;)

Opublikowano
11 minut temu, Rolnik200598 napisał:

powiem ci z swojego nikłego doświadczenia, fundament już masz, czas zacząć budować, nie każdy zakochuje się od pierwszego wyjrzenia, gorzej jak miała już kilku ale, kiedyś nawet najbardziej zatwardziałą/go przyciśnie i nie ma zmiłuj 

Opublikowano
2 godziny temu, TheraRolnik napisał:

o Tymitunie lepsza bajka

1 godzinę temu, igor10246 napisał:

kiedyś nawet najbardziej zatwardziałą/go przyciśnie i

pójdzie sie wysrać

2 godziny temu, bratrolnika napisał:

Ty chyba nie wiesz ile niektorzy musieli za swoją chodzić żeby była ich

jak wcześnie trzeba te podchody zacząć? kolega siostry to praktycznie od szkoły średniej za nią się uganiał (bo wtedy się poznali) i w przyszłym roku ślub także dekada jak nic

3 godziny temu, TheraRolnik napisał:

A może coś takiego spontanicznego zrobić ?

na spontanie to kiedyś nowe lampy zespolone do 330 dostała i roboczą na błotnik bo stare połamane rzuciły mi się w oczy na filmikach , może to nic takiego ale będę o nią spokojniejszy jak będzie jeździła szosą na łąki do krów choć w sumie jak tyle lat było dobrze po staremu to się zastanawiam czy w ogóle był sens

6 godzin temu, Ursus932 napisał:

na dzień dzisiejszy to i dwa mogę sobie pierdolnąć pod choinkę

T25 ?

5 godzin temu, Rolnik200598 napisał:

Piotr jestem Panie

witaj w klubie 

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, Rolnik200598 napisał:

Ja chciałem ale ona nie. Mamy ze sobą dobry kontakt ale ona nie chce nikogo, też sama jest.  

Normalnie jakbym czytał o swojej znajomej, stara panna ale naprawdę zadbana, nigdy nikogo nie miała i nie wydaje sie być nikim zainteresowana i tak sobie żyje, sama mieszka i aż dziwne że tyle lat się opierała męskim zalotom, jedyne co to ma hopla na punkcie religii, normalnie fanatyczna katoliczka. I może dlatego sama bo nie mogła znaleźć równie religijnego :P

Edytowane przez KlimekPL
Opublikowano
Rolnik200598 napisał:

Jak masz ładne duże ciągniki to zapisz się do programu Rolnik szuka żony, a jak jesteś bidny to do Chłopaków do wzięcia. Będziesz w telewizji, to laski będą do Ciebie drzwiami i oknami pchać🙂 Sława zrobi swoje, nie taką jak ta będziesz nogą z łóżka spychać🤣

Opublikowano
2 godziny temu, KlimekPL napisał:

Normalnie jakbym czytał o swojej znajomej, stara panna ale naprawdę zadbana, nigdy nikogo nie miała i nie wydaje sie być nikim zainteresowana i tak sobie żyje, sama mieszka i aż dziwne że tyle lat się opierała męskim zalotom, jedyne co to ma hopla na punkcie religii, normalnie fanatyczna katoliczka. I może dlatego sama bo nie mogła znaleźć równie religijnego :P

W poprzedniej robocie była babka, już po 50, to ojciec kiedyś wspominał, że za młodu była mega ładna, ale jej rodzice gonili wszystkich chłopów i tak aż sama została. Teraz jest już chyba przed 60 i mieszka z rodzicami. 

7 minut temu, Grzechooo napisał:

🙂 Sława zrobi swoje, nie taką jak ta będziesz nogą z łóżka spychać🤣

I jeszcze potem na YT zarobi jako specjalista od wszystkiego.

Z innej beczki - czymś konkretnym impregnować drzewo, które będzie robiło za blat od krajzegi - czyli najprawdopodobniej całe swoje życie spedzi pod chmurką? W domu mam chyba altax, co mi z malowania bram został. Nada się, czy co kupić?

Opublikowano
9 godzin temu, TheraRolnik napisał:

obiecuje dużo alko na weselu 😅

Przy twojej posturze to i naparstkiem by się napił

9 godzin temu, 6465 napisał:

@soltys48  pługa już nie szukaj nie aktualne. 

I bardzo dobra decyzja,będziesz Pan zadowolony 👍👍👍

• Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v