Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
38 minut temu, soltys48 napisał:

Miałem nie wydawać się z tobą w polemikę ale jednak.....

Powiedz no co podczepiasz do 90konnego ciągnika? Jest to racjonalne czy dla 👍👍👍👍?

W filmach nic nie robisz pod publikę? Może inaczej czego nie robisz pod publikę?

NIECH PIERWSZY RZUCI KAMIEŃ TEN KTÓRY JEST BEZ WINY.....

No i już... HEJT 

Opublikowano

Ten pług Fortschrita to ma 14 cali. Czyli bierze gdzieś 180cm. Oni wszyscy siebie warci. Wymyślają jakieś bzdety żeby tylko zaistnieć. Nie wiem czy to uzależnienie czy po prostu tak dobrze płacą? Srokery, czoko itp wrzucają jakieś gówna bo do wiosny martwy sezon. Zaraz może pokupują jakieś sztrocle i będą "remontować", przy okazji żebrać o kase i reklamować jakieś części, sklepy itd.

Opublikowano
36 minut temu, stempos1980 napisał:

UG po wyjściu z fabryki to już się chował przy nim 

Najlepszy ten prześwit 5 cm jak głębiej orzesz to wszystko się pcha pod ramą i musisz podnosić i cofać albo troche resztek czy zieleniny i już nie kryje

Opublikowano
11 godzin temu, Grzechooo napisał:

Będzie zależało co tam jest w środku żeby nie chciało zardzewieć, ja do rsm stosuję pompę co bebechy ma z nierdzewki i parę lat to lata.

Mam taka do brudnej wody i z 5 lat juz pompuje rsm, ale w mausery z malym wlewem jej nie wsadze, a nie wiem czy nie skrystalizuje mi sie przez zime, bo zawsze na wiosne kupowałem. 

Opublikowano
29 minut temu, Pomorzanin1222 napisał:

Najlepszy ten prześwit 5 cm jak głębiej orzesz to wszystko się pcha pod ramą i musisz podnosić i cofać albo troche resztek czy zieleniny i już nie kryje

Wysokie unie tez sa. Oczywiscie nie te 30 letnie.

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, czesio200 napisał:

Wysokie unie tez sa. Oczywiscie nie te 30 letnie.

Wysokie unie  były jeszcze z tymi wysokimi wieżyczkami z korbami w pionie co wybijały szyby w kabinach. Wtedy bylo ich najwięcej. Potem w ramach oszczędności robili tylko te niskie.

Edytowane przez jahooo
Opublikowano

Nie warto odkładnie na inne by musiał jeszcze wymienić bo te nie odkładają tylko pchają ziemię lepiej to sprzedać i kupić coś innego

2 godziny temu, soltys48 napisał:

Miałem nie wydawać się z tobą w polemikę ale jednak.....

Powiedz no co podczepiasz do 90konnego ciągnika? Jest to racjonalne czy dla 👍👍👍👍?

W filmach nic nie robisz pod publikę? Może inaczej czego nie robisz pod publikę?

NIECH PIERWSZY RZUCI KAMIEŃ TEN KTÓRY JEST BEZ WINY.....

czy miał byś chwilę i chęć i podesłał jakie fotografie tego swojego pługa

• Like 1
Opublikowano
36 minut temu, Pomorzanin1222 napisał:

Nie warto odkładnie na inne by musiał jeszcze wymienić bo te nie odkładają tylko pchają ziemię lepiej to sprzedać i kupić coś innego

czy miał byś chwilę i chęć i podesłał jakie fotografie tego swojego pługa

Mam starego UG na dużych odkladniach i dość dobrze kryje 👍 obrałem po qq na ziarno i wszystko przykrył 

Opublikowano
szymon09875 napisał:

11 godzin temu, Grzechooo napisał:

Będzie zależało co tam jest w środku żeby nie chciało zardzewieć, ja do rsm stosuję pompę co bebechy ma z nierdzewki i parę lat to lata.

Mam taka do brudnej wody i z 5 lat juz pompuje rsm, ale w mausery z malym wlewem jej nie wsadze, a nie wiem czy nie skrystalizuje mi sie przez zime, bo zawsze na wiosne kupowałem. 

Ja mam taką co w mały wlew (14,5cm) wchodzi, 20 min wychodzi mi przelanie z jednego mauzera do drugiego. Jak chcesz to mogę fotkę wstawić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v