Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

Akurat żeby moja wydawała dużo na ciuchy to nie mohe powiedziec

Jak coś potrzebuje przez Internet to wysyła mi link i ja zamawiam

U mnie niby nie kupuje duzo ciuchow ale sie ich nazbieralo przez ten czas cala szafa.I to juz stare to nie w modzie ,to za duze to zamale itd

Opublikowano
6 minut temu, Partyzant85 napisał:

Takie długie poszukiwania, tyle linków, tylu kibiców a Ty teraz piszesz, że połowa  ludzi z forum to luje. 

Zawsze możesz zmienić forum :D

Gdzie napisałem że połowa 🤔  raczej kilku hejterów na czele z tobą 😊

Nie będę zmieniał forum bo tu jest ok

Opublikowano
Przed chwilą, Baks00 napisał:

U mnie niby nie kupuje duzo ciuchow ale sie ich nazbieralo przez ten czas cala szafa.I to juz stare to nie w modzie ,to za duze to zamale itd

Niech handluje na vinded czy jakoś tak reklamują to

Opublikowano
1 minutę temu, mf362 napisał:

Niech handluje na vinded czy jakoś tak reklamują to

Znajac zycie za jakis czas sprezentuje siostrom albo komus.Ale jak bedzie przebierac to wtedy ,,a to jeszcze zaloze"w to sie moze wcisne 😡😂😂

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

ototo a reszta? lemiesz i pierś może gdzieś też się wala?

Tylko to ewentualnie lemiesze dłutowe gdzieś leżą

Przed chwilą, 6465 napisał:

Kuźwa a ja kupiłem zwykłe😡   

Trza było się pytać

Opublikowano
5 minut temu, jahooo napisał:

Jeśli wszyscy dookoła sa tacy źli i straszni, to raczej problem jest z tym, co ocenia, a nie z nimi

ta, cała wieś zła tylko my dobre :D znam znam :D

sołtys kiedy za cielakami jedziesz?

Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

Ja bym się w życiu nie odważył kupić takiego starucha z zachodu.  Jeśli już to coś z krajowego podwórka ewentualnie wschód. Ale to tylko moje zdanie. 

Ale to przecież teraźniejszy nh

Opublikowano
5 minut temu, Ursus932 napisał:

@Morion widziałeś tego ruska i blisko bo w łódzkim https://m.olx.pl/oferta/mtz-52-naped-4x4-CID757-IDGDVGA.html?reason=

Dzięki, ale puki co chyba sobie daruję poszukiwanie. Wczoraj pojawiło się ogłoszenie dzwonie-aktualne  to jedziemy. wszystko wyglądało dobrze, a że na szybko to ani gotówki... ale podałem kwotę niższą o 1500 zł i mówię że dzisiaj to i tak nie kupię więc na pewno dogadamy się jutro, bo to nie była ostateczna oferta... ok. Rano dzwonię- nieaktualne Nosz Qurwa 100 km w jedną stronę i taki numer😠 Także te dalekie  przejażdżki sobie daruję. 

Opublikowano
29 minut temu, Ursus932 napisał:

raczej kilku hejterów na czele z tobą

A gdzie ja cię hejtowałem? Zacytujesz?

Opublikowano

sąsiad ma taką czwórkę 88 albo 86 to na dzień dobry silnik robił generalkę i już 3 rok chodzi to bez zarzutu. Firma która sypała u nas drogi ma starą szóstkę z turbem to operator mówił że różnicy nie ma czy idzie z dwoma spychami czy jedzie po drodze, ale spalanie to ma konkret. Te fiaty 780dt czy jakoś tak też przyjemne ciągniki i cena w miarę, nawet  się zastanawiam czy teraz jak będę szukał czegoś 70-90km to nie lepiej takiego fiata 4x4 niż 914

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, Morion napisał:

Dzięki, ale puki co chyba sobie daruję poszukiwanie. Wczoraj pojawiło się ogłoszenie dzwonie-aktualne  to jedziemy. wszystko wyglądało dobrze, a że na szybko to ani gotówki... ale podałem kwotę niższą o 1500 zł i mówię że dzisiaj to i tak nie kupię więc na pewno dogadamy się jutro, bo to nie była ostateczna oferta... ok. Rano dzwonię- nieaktualne Nosz Qurwa 100 km w jedną stronę i taki numer😠 Także te dalekie  przejażdżki sobie daruję. 

czemu się denerwujesz do jak sam mówisz nie kupowales jak pojechałeś?pojechał ktoś kto chciał kupić i kupił. jak się jedzie i pasuje to się zaliczkę zostawia.po co jechać jak się nie ma zamiaru kupić.nie rozumiem tego

• Like 3
Opublikowano
3 minuty temu, Morion napisał:

To źle kupujesz 😉jedź targuj, cena dogadana to wtedy zaliczka i jakiś papier na zaliczkę spisujesz a na drugi dzień po ciągnik z resztą kasy 👍

O widzę @szmergiel@ już wyjaśnił 

Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Moja to nawet nie wie ile pieniędzy jest na koncie, ważne że jej jeszcze nigdy nie brakło jak była na zakupach

Ja ze swoją mam odzielne konta. W sumie to mam swoje indywidualne, swoje rolnicze, rolnicze matki, którego jestem współwłaścicielem, indywidualne polowicy, którego jestem współwłaścicielem. Wszystkie karty do bankomatu czarne. Kiedyś tak wkładam karte - no k**wa nie wypłaca chajsu, co się spierniczylo?!? Tak że 4razy próbowałem w dwóch bankomatach. Miałem iść do banku juz (bo bankomat na ścianie banku), aż zauważyłem że chciałem kasę wypłacic karta Vitay 🤣

• Haha 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v