Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
20 godzin temu, witejus napisał:

dziwne podejście do handlu masz ,170 tys na sieczkarnię masz a szkoda ci 20 l paliwa?czy nie chce się d..y ruszyć

sieczkarnia kosztuje polowe normalnej ceny. pytam, bo byc moze ktos zna , widzial, wiedzial. kto pyta nie błądzi. gdzie ja napisalem ze mi szkoda na paliwo???

po prostu cenie swoj czas.

Opublikowano
Dnia 30.08.2020 o 20:07, slawek74 napisał:

jest 615 za 65tys netto z nowym sprzegłe

nie mój budżet i za wielki też, 120 km max myślałem nad 90-110

3 godziny temu, jedrus2020 napisał:

O co chodzi z przyczepami z wywrotem pneumatycznym? Jak to się sprawuje? Jaka musi być wydajność kompresora w traktorze?

masz pod przyczepą zbiorniki i sprężarka ci do nich nabija, jak nabijesz wtedy możesz zawór otwożyć i ci wywraca, słyszałem że układ bardzo czuły na przecieki 

Opublikowano
29 minut temu, giberes napisał:

sieczkarnia kosztuje polowe normalnej ceny

już to powinno wzbudzić czujność ,rzadko się trafia idiota sprzedający dobrą maszynę za pół ceny poza tym najnormalniej ktoś cię może w uja zrobić lub sprzątnąć okazję z przed nosa tak że taka pozorna oszczędność może drogo kosztować

Opublikowano

Ale cena tej sieczkarni wychodzi prawie 210tys. Za 2008 rocznik czy to dużo czy mało to nie wiem. W sąsiedniej wiosce chłopak sprzedaje jaguara 820 z 95r za 135tys,więc patrząc na roczniki to chyba za jd nie za niska cena

Opublikowano
5 minut temu, pafnucy napisał:

o jest Brat. gdzie Ty dzisiaj?

Dzis na bezrobociu. 

W pracy nie byłem, do szkoły żoną dzieciaki ogarnęła, cały dzień mżyło to przy dachu nie podziałałem...

Tyle mojego co zupę dziś ugotowałem, i obróbki na dach powyginałem

Opublikowano
24 minuty temu, bratrolnika napisał:

Dzis na bezrobociu. 

W pracy nie byłem, do szkoły żoną dzieciaki ogarnęła, cały dzień mżyło to przy dachu nie podziałałem...

Tyle mojego co zupę dziś ugotowałem, i obróbki na dach powyginałem

A numer 13 już zaczęty?

Opublikowano

Ile pączek wyspawasz na przyczepe ? Ja przez 5 lat jak mam migomata nie mogę wyspawac dwóch rolek drutu.

igor10246 napisał:

3 godziny temu, jedrus2020 napisał: O co chodzi z przyczepami z wywrotem pneumatycznym? Jak to się sprawuje? Jaka musi być wydajność kompresora w traktorze? masz pod przyczepą zbiorniki i sprężarka ci do nich nabija, jak nabijesz wtedy możesz zawór otwożyć i ci wywraca, słyszałem że układ bardzo czuły na przecieki

Czyli teoretycznie nawet 60 wykipruje się 10t. Bardzo rozbudowany jest tam ten układ od powietrza? U nas w pracy mieliśmy taki podajnik węgierski z właśnie silownikiem pneumatycznym. Srednice miał wiadra. Bardzo zrywnie to chodziło że prawie wyruwało to z podłogi. Szymańska maszyna.

Opublikowano
46 minut temu, jedrus2020 napisał:

Ile pączek wyspawasz na przyczepe ? Ja przez 5 lat jak mam migomata nie mogę wyspawac dwóch rolek drutu.

Czyli teoretycznie nawet 60 wykipruje się 10t. Bardzo rozbudowany jest tam ten układ od powietrza? U nas w pracy mieliśmy taki podajnik węgierski z właśnie silownikiem pneumatycznym. Srednice miał wiadra. Bardzo zrywnie to chodziło że prawie wyruwało to z podłogi. Szymańska maszyna.

dokładnie, tylko może się okazać że nasza poczciwa sześćdziesiątka  potrzebuje 20 min albo godziny żeby to nabić, no tu 16 ton ale patrz jakie to wielkie zbiorniki i tłoki są Przyczepa rolnicza 16 ton pneumatyczny wywrot 2 stronna - 2 - Przyczepa  rolnicza 16 ton pneumatyczny wywrot 2 stronna - Galeria zdjęć i obrazów na  imgED

Opublikowano
1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

Nie umiesz odblokować?

niee, odblokowałem, tylko że musiałem rozkręcać całą gałkę a poprzednie kilka razy gdy się zakleszczyło to po chwili się sama odkleszczyła.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v