Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 godzin temu, Ursus932 napisał:

Potrzebuje małą  szlifierk 125 tak za plus minus. 200-250'zł ktoś coś? Bo już mam dość typowych chińczyków ,w ciągu tygodnia z 3 została mi jedna 😕 ktoś coś poleci?

a duża Hikoki się spodobała??? jak tak to kup sobie mniejszy model do pary, GS13STA wyrwiesz poniżej 200zł z dostawa do domu i trzyletnią gwarancją

• Thanks 1
Opublikowano
9 minut temu, bratrolnika napisał:

a duża Hikoki się spodobała??? jak tak to kup sobie mniejszy model do pary, GS13STA wyrwiesz poniżej 200zł z dostawa do domu i trzyletnią gwarancją

No spodobał Ale chciałem dla odmiany coś z innej stajni wypróbować

Opublikowano

Już dawno się wyleczyłem się z kupowania Markowych z chińska produkcją Kupiłem Husqvarna piła 440 kilka lat temu  1, 5 roku i padła .

Piła spalinowa NAC służy już 4 lata nie do zajebania za 350 zł .

Opublikowano
8 minut temu, jahooo napisał:

Dużo ludzi narzeka, że te renówki są mało zwrotne, duży promień skrętu i dlatego do tura się nie bardzo nadają.

A w jakich modelach szukać właśnie z dedykacją pod tura? Między 65-80KM i 4x4

Opublikowano
25 minut temu, KlimekPL napisał:

do puki się nie pojedzie i zobaczy to nie wiadomo 

@KlimekPLte 4ro cylindrowe 80.xx itp są zwrotniejsze , jeszcze masz case/international 844/744 itp, fendty serii 100/300 deutzy 7206 i pochodnie, trochę tego jest, a ta renówka jest 6tka a promień skrętu ma 10 metrów więc, a jak chcesz naprawdę dobry skręt w 6tce to polecam JD 

• Thanks 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Bananek napisał:

moja wczoraj zakończyła chyba żywot. Ale swoje zrobiła.

Stary stihl FS 300, 15 rok leci bez większego remontu. Tylko wężyki, gumy zbiornika, świece. Ale powoli chyba kończy żywot, niema już tej mocy co kiedyś, ale zrobiła nie mało. 

Opublikowano
4 godziny temu, KlimekPL napisał:

A w jakich modelach szukać właśnie z dedykacją pod tura? Między 65-80KM i 4x4

65-80KM to będzie renówka z 4-ro cylindrowym silnikiem, różnica w zwrotności jest, ale też podobno nie poraża

44 minuty temu, mf362 napisał:

Dobra piła wytrzymuję 5lat w lesie

Praca dzień w dzień

A na użytek własny 15/20lat mowa o markowym sprzęcie

U mnie makita DCS-520 już 10 lat, z tym że nadal jest fabryczna prowadnica, tylko na użytek własny 8-10m3 drewna rocznie

Opublikowano
57 minut temu, mf362 napisał:

Dobra piła wytrzymuję 5lat w lesie

Praca dzień w dzień

A na użytek własny 15/20lat mowa o markowym sprzęcie

xpki w robocie w lesie dzień w dzień dwa lata i złom, a macie jeszcze stare huśki 40? :D

Opublikowano
22 minuty temu, łapciuch napisał:

bałbym się pracować tą kątówką z obrotami które ma pod obciążeniem

niby dlaczego?

1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

a macie jeszcze stare huśki 40?

mam,97 rok

Opublikowano
7 godzin temu, slawek74 napisał:

A co my zobaczymy ? To Ty zobaczysz😀 nawet kanału na yt nie masz bo byśmy posłuchali i zobaczyli jak byś filma nagrał 😉

W poniedziałek jak przyjedź to będzie oficjalna prezentacja na AF😏

Mam tam jakiś kanał ,bo komuś miałem pokazać działanie wialni 😎 A i jeszcze jakieś zboże 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v