Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@szmergiel A Ty  jeździłeś podobnymi samochodami w Pb i ON ??  Miałem f10 2.0 w ON a teraz mam a6 c7 z tym że parę koni ma więcej a6 i jak dla mnie nie ma co porównywać. Każdy chwali swoje a skoro Ty ciągle jeździsz samochodami w ON to o czym mamy dyskutować 

Opublikowano

Taaa . Ropniaki super . Dlatego w bolidach formuły 1 je zakładają . :D

Opublikowano
2 godziny temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

teraz mam a6 c7

Zadowolony z auta?

Opublikowano
2 godziny temu, szmergiel napisał:

wsiada w jeden model auta najpierw z benzyną i później że zbliżoną lub troszkę mniejsza mocą diesla i wtedy się wypowiedz.

stare kopciuchy to były miły a nie nowe .taka sama moc a diesel bez porownania lepiej się zbiera.

Najnowsze audi Q7 ma 3 turbiny 

Pierwsza elektryczna działa już przy 900obr jak nie mniej. 

Opublikowano
3 minuty temu, simson2812 napisał:

kolega kupił kuhn i jest bardzo zadowolony. 

Trochę mi się rotacyjna sypie, a jeszcze trochę do koszenia trawy stoi, jak coś się znajdzie to się kupi, kuhn też  całkiem fajny na centralnym zawieszeniu, ale zobaczymy

Opublikowano
1 godzinę temu, Mateusz3512 napisał:

Najciekawiej te pottingery wyglądają. Aby nie było niepokojących stuków, cicho pracowały itp, to wszystkie będą spełniać swoje zadanie. W tej krone to już chyba kilka dysków było wymienione, więc nie wiadomo w jakim stanie jest reszta, a tanie nie są (cena kosiarki też duża). Vicon na plus, bo ma po 3 nożyki, ale też już chyba trochę wypracował.

• Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, hubertb napisał:

Jeździ się nawet ok, nowe benzyny też są mocne tylko problem jest inny śmieszne pojemności. 

Znajomy kupił ostatnio vitare - 1.0, 3cylindry, 110KM 🤨

Cala ta dyskusja benzyna vs ropa, jest bezsensowna. Jeszcze moze benzyna vs LPG :)

Z innej beczki - zaworki do pompy hardi. Znajomy wspominał, że pasują od jakiegoś polskiego producenta, tylko trzeba przetoczyć i koszt paręnaście zlotych/szt. Ktoś, coś słyszał może o tym?

Opublikowano

Z jednej strony tak, ale z drugiej nie, żeby to skosić na raz tradycyjną rotacyjną potrzeba dwóch dni, przy upałach jakie zazwyczaj są juz przy pierwszym pokosie z pierwszego ha juz jest siano, wyjątkiem jest ten rok gdzie trawa aż tak nie przesycha

Opublikowano
Mateusz3512 napisał:

7 godzin temu, debrzyna napisał:

A ja zapytam , ile Ty ha kosisz na pokos ?

Teraz na jeden pokos ok 15 ha, może nie dużo, ale jakaś tam tendencja wzrostowa jest

znajomy miał kuna 2.8m centralnego za 8tys chyba cenił jak by Cię interesował lokalizacjia LLU

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, debrzyna napisał:

@Mateusz3512Moim skromnym zdaniem  kupno takiej kosiarki na ten areał to "przerost formy nad treścią"

Sam mam na 10 ha 3.20 metra i nie uważam, żeby jakoś za duża była. Przynajmniej roboty ubywa i nie muszę się tłuc po całych dniach w 60tce w tym huku 

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v