Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Przed chwilą, Bartek933 napisał:

Tego Ci nie powiem, używka to zawsze loteria. Starego za ile chcesz sprzedać?

nic nie sprzedaje. Wiadomo że loteria, bardziej mi chodziło o opinie czy sprowadza całkiem szroty, czy może jakiś kanciarz albo oszust itp.

Opublikowano
8 godzin temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

Czy alufelgi  o takich oznaczeniach jak niżej będą pasować do opon 225/55 R16 ?

20200309_113215.jpg

Szukałem na Oponeo i do modelu samochodu dopasowało mi z tymi parametrami tylko nie mogę znaleźć oznaczeń na obecnych felgach i nie wiem czy wszystko będzie pasować bo mam szersze opony niż oryginalnie wychodziły z fabryki.

Będzie pasować, możesz mieć felgę do takiej opony 6.0-8,5" także 7" to tak po środku czyli będzie idealnie.

Opublikowano

Bez przesady. Jak zejdzie do 500 to go odkupię od niego. Będę miał trzeci wóz i dwukołówkę do tego.

Opublikowano
8 minut temu, Rolnik200598 napisał:

Bez przesady. Jak zejdzie do 500 to go odkupię od niego. Będę miał trzeci wóz i dwukołówkę do tego.

Ten wóz ma spaprane pomosty . Bez tyłków będą się składać , Zbyt pionowo stoją . Po co Ci tyle wozów ?

Opublikowano

a idz w ch... z tym wozem, przyjedzie potem taki w żniwa z takim czymś i stoisz pół dnia nim mu wysypiesz, bo wejdzie 3 metry i jedzie zwalac łopatą i nim zwali i wróci to pół dnia przestoisz.

Opublikowano
11 minut temu, Uziu92 napisał:

a idz w ch... z tym wozem, przyjedzie potem taki w żniwa z takim czymś i stoisz pół dnia nim mu wysypiesz, bo wejdzie 3 metry i jedzie zwalac łopatą i nim zwali i wróci to pół dnia przestoisz.

Ale słyszysz ze trzy sztuki ma, o ten twoj claas by musiał na full obrotach chodzić żeby wszystkie zasypać😉

Opublikowano
22 minuty temu, Uziu92 napisał:

Co to za wóz że tylko 300 kg wchodzi?? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v