Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 minut temu, Ursus932 napisał:

No Panie jeszcze daleka droga domoje przemiany ,chyba szybciej koronawirusa na świecie opanują 😎

napisz ze ojciec sie na zetora uparł to chłopaki będą tylko linki do zetorów podsyłać.

• Haha 2
Opublikowano
43 minuty temu, Uziu92 napisał:

napisz ze ojciec sie na zetora uparł to chłopaki będą tylko linki do zetorów podsyłać.

Na nic się nie uparł 😏 ,byle by był prosty w obsłudze

Opublikowano
58 minut temu, Uziu92 napisał:

to te renówki masz proste w obsłudze, silnik MWM mozna powiedzieć niezniszczalny, w 6tkach były problemy ze smarowaniem ostatniej głowicy.

Ale piszą mi że ze skrzynią bywają problemy

A są takie renówki 60-70 koni?

Opublikowano

Ja mam 651-4S od ponad dwóch lat, prosty, mechaniczny ciągnik z skrzynia 12x12, rewers mechaniczny, wałek niezależny, silnik MWM o mocy 70 KM, niskie zużycie paliwa. Śmiało mogę polecić Renault.

Opublikowano
10 godzin temu, Uziu92 napisał:

wielu pisze ze seria TD od hollanda jest nieudana.

Największy ich problem to słaby materiał w cięgłach bocznych po kolei strzelają i w bliźniaczych seriach case jx trzeba dorobić np z proximy. Poza tym full mechaniczny u nas na 2tys mth linka od sprzęgła strzeliła, w lewym i prawym kole simering przy piascie puścił i to w sumie u każdego boo w okolicy ich jeździ 5/6 sztuk i podobne bolączki. 

Opublikowano
8 godzin temu, Narko napisał:

Szwagier ma Renault 651... swietny ciagnik, odpowiednik z przednim napedem to model 651-4.

8 godzin temu, kolo11 napisał:

Ja mam 651-4S od ponad dwóch lat, prosty, mechaniczny ciągnik z skrzynia 12x12, rewers mechaniczny, wałek niezależny, silnik MWM o mocy 70 KM, niskie zużycie paliwa. Śmiało mogę polecić Renault.

Brak takich modeli na olx

A takie ciągniki TYM co to jest jakieś azjatyckie gówno??

Opublikowano
8 minut temu, slawek74 napisał:

Ursus rozejżyj się za modelami wyższymi więcej wiele nie spalą a są na rynku proste i trwale ciagniki

A tak właśnie patrzę bo blisko jest jeden i składnica co tym handlują

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v