Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Uziu92 - kormorana spróbuj. Jak lubisz ciężkie piwa to spróbuj Portera Bałtyckiego lub Warmińskiego - znajomy się w tym lubuje to poleca. Ja w czasach świetności w Guinesie lanym się lubowałem jak w UK mieszkałem - to takich pint to i 5 pękało na wieczór. I więcej nie można bo to ciężkostrawne.

Opublikowano
8 godzin temu, Partyzant85 napisał:

@Uziu92 - kormorana spróbuj. Jak lubisz ciężkie piwa to spróbuj Portera Bałtyckiego lub Warmińskiego - znajomy się w tym lubuje to poleca. Ja w czasach świetności w Guinesie lanym się lubowałem jak w UK mieszkałem - to takich pint to i 5 pękało na wieczór. I więcej nie można bo to ciężkostrawne.

Plus 35,jak nie masz czym splunąć ,to wtedy każda ordaka idzie,nawet ciepła. Lepsze jest ciepłe piwo niż zimna woda,i w związku z tym ,jako piwosz wolę szklankę wodki niż kieliszek piwa . Jak ,,patelnia'',byle  co aby mokre,a wiecie jakie jest najlepsze ?        następne . A wy chłopaki poluzujcie majty,chyba od miesiąca to w tym agrofoto,to jakieś gówniarstwo się szerzy,i o byle g.... ro***erducha,.  Dajcie na luz,życie stygnie🍺

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, szmergiel napisał:

przez takich ograniczonych jutuberow to wstyd się przyznać że czlowiek że wsi.dno i kilometr mułu.

Napisał do mnie gościu ze sklepu rolniczego co oni tam kupują a sprzedawca chodził z jednym ciapkiem do klasy. Powiedział że Bodzio i Mariusz kozak w necie piz*a w świecie 

Edytowane przez MarcinNH
Opublikowano

panowie czy ktoś ma instrukcje do John Deere serii 6x10 ? albo wie czy można go holować na dłuższa odległość z włączonym silnikiem ? skrzynia powrquad 6 biegów 4 półbiegi ?

Opublikowano
2 godziny temu, SamaPrawda napisał:

A co myślicie o tym gościu? Wiem że na yt jest wiele spin ale jak dla mnie to już idzie trochę za daleko i tworzy się burdel na tym yt https://youtu.be/toVUKoYmyBc

Jak ktoś ma czas oklejać koparkę w jakieś durne napisy to nic więcej nie pomyślisz jak tylko to że jest chory psychicznie. 

Opublikowano (edytowane)

Pany jakie kółka pod stolik do warsztatu? W zasadzie pod dwa.

Jeden chce zrobic taki maly, gdzieś 50x30, może 70x50 jeszcze nie wiem ile będzie ważył, ale będzie z profili 30x30x3, kątownik 30x30x3, itd, a drugi to taki co na wiosnę lepilem, gdzieś 200x80 myślę, że ponad 200kg wagi. Jaka średnica? Wszystkie skrętne, czy dwa skrętne, dwa nie? Wszystkie z hamulcami, czy po dwa?

Edytowane przez daron64
Opublikowano

@MarcinNH Właśnie tacy ludzie są najbardziej niebezpieczni, chuj wie co im do łba przyjdzie, taki polny do każdego ma jakiś problem ale nic nie robi co najwyżej jakieś bezsensowne posty i tyle, każdy wie że ten człowiek ma problem ze sobą, w jednym filmie mówi że np pług jest chujowy, a w drugim już że środkowy palec dla heterów pług jest zdalny do użytku. A taki psychopata który specjalnie założył kanał aby gnębić jednego człowieka już ma poważny problem jeżeli nic mu nie zrobi fizycznie to mocno zniszczy psychicznie.

Opublikowano
20 minut temu, bratrolnika napisał:

od VW Golfa 14" montuj, wytrzymają🤣

Tyyyyyy brat chyba zwiózł na wieś swoje stare felgi golfa właśnie. Jutro będę w domu, to zobacze, dzięki 👍

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v