Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pany, moge kupić na miejscu taka o przyczepkę. Zarejestrowana, opłacona (jak to powiedział właściciel - znajomy miał papier, ja miałem przyczepkę), cena 2k zł. Problem w tym, że jest w pizde wysoka i w ch*j wielka. Wymiary ma 1.5x2.5, wysokość jak widać. Pan z tyłu ma koło 170cm wzrostu. Ciągana była terenówka, ja mam niedużego sedana. Co myślicie?

IMG_20201030_141054318_copy_1024x768~2.jpg

IMG_20201030_141344541_copy_1024x768.jpg

IMG_20201030_141350720_copy_1024x768.jpg

Opublikowano
15 minut temu, bratrolnika napisał:

nie będzie ci wstyd ciągać takie coś za Volvem???

Ciągać przyczepkę będę 40tka stara, do 60 nie stać mnie na hak 🤣

5 minut temu, TheraRolnik napisał:

Chociaż ma resort a nie jak te marketowe sztywne gówna 

Właśnie brat mojej kupił jakaś marketowe, to jak teraz wozili złom, to moja mówiła, że strach było tam coś położyć.

3 minuty temu, jahooo napisał:

Daj sobie spokój, przyczepka więcej waży niż towar, który możesz na nią włożyć. Jak cię drapnie ITD i ją zważy, to masz przesrane

Krokodylki to u nas tylko na esce stoją czasem, po lokalnych nigdy nie widziałem, no ale nawet bardziej upierdliwy policjant wystarczy.

Generalnie przez te wymiary byłem raczej na nie, no ale zawsze lazej jak ktoś cie utwierdzi w przekonaniu.

Opublikowano
49 minut temu, daron64 napisał:

Ciągać przyczepkę będę 40tka stara, do 60 nie stać mnie na hak 🤣

Nadal wstyd

50 minut temu, daron64 napisał:

Właśnie brat mojej kupił jakaś marketowe, to jak teraz wozili złom, to moja mówiła, że strach było tam coś położyć.

700kg złomu na raz na swojej bidzie wywiozlem,najtańsze dziadostwo z marketu

Opublikowano
5 minut temu, jacek3773 napisał:

DMC przyczepki nie może być wyższe niż ma w dowodzie wbite auto.a w praktyce różnie bywa.

Myślę że tego nikt nie sprawdza, przynajmniej na lokalnych drogach. Gdyby byli tacy skrupulatni to we wtorek z rynku 65% przyczepek odjechaloby lawetą 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v