Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Gej od gazu to pierwsza sprawa a druga to niska kabina z lat 60 gdzie przeciętny rusek miał 1.6 wzrostu. Jeszcze te wspomaganie kierownicy które działa kiedy chce i jak chce. Za tyle kasy to można kupić Jumza w kwadratowej kabinie a nie w tym g...

Opublikowano
1 minutę temu, Morion napisał:

Jakoś się wcisnę 😉

@6465 W drugim końcu województwa. Wystawiony gdzieś, ile ceni?

Nie wiem ile.  Widziałem że pomalował to pewnie by i sprzedał. Widzę że jeździ.  Ale to siedlisko z boku to mistrzostwo świata. 

Opublikowano
7 minut temu, jedrus2020 napisał:

to już może lepiej coś takiego?

Szukam max do 70 km, tak by ewentualnie przyjechać nim na kołach. Po za tym nie widzę jakiejś wyrażnej różnicy, oprócz obciążników i dokumentów ( a te są mi zbędne)

@6465 Jakby cena była odpowiednia dla mnie :D i stan techniczny dobry to moze i byłbym zainteresowany.

Opublikowano
Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

19 minut temu, Uziu92 napisał:

w tamtym roku c360 z 1000t przewalilem , aż się tur złamał i skrzynia padła

Jakbym nie miał tura na 360 to bym może uwierzył a druga sprawa to kto z was chociaż raz był na wadze z obornikiem czy czymś kolwiek co ładujecie.?  No właśnie nikt więc po co te przechwalanki skoro szacujecie wszystko na oko, plony też na oko ważycie?  Ja jak przewalam materiał to zawsze przechodzi przez wagę więc dokładnie mogę powiedzieć co jak i kiedy.

tak się składa że wiem ile towaru odbieram wagowo , po za tym co to za wyczyn załadować tyle ton ? wiadomo że to nie jednego dnia a przez miesiąc albo i dłużej. Jak się nie rozjebie to ładujesz i ładujesz

Opublikowano
Morion napisał:

7 minut temu, jedrus2020 napisał:

to już może lepiej coś takiego?

Szukam max do 70 km, tak by ewentualnie przyjechać nim na kołach. Po za tym nie widzę jakiejś wyrażnej różnicy, oprócz obciążników i dokumentów ( a te są mi zbędne)

@6465 Jakby cena była odpowiednia dla mnie :D i stan techniczny dobry to moze i byłbym zainteresowany.

bez dokumentów na kołach 🤔

Opublikowano
2 minuty temu, Morion napisał:

@6465Wieluń To mozesz dopytać czy faktycznie sprzedaje, jak tak to mozesz podać namiar.

Jutro jak będę go widział to dopytam.  Jak będzie chciał sprzedać to dam ci jego nr. Tel. 

Z Wielunia do mnie 2godz. Jazdy.  

• Like 1
Opublikowano
Dnia 14.09.2020 o 20:54, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

Jak się samemu nie umie zrobić to się buli. Za 5 tyś kapitalke silnika w 360 zrobisz spokojnie i na porządnych częściach.

Taaaaaaa toś pojechał😂😂😂😂 Tysiące ton 🧐🤣 

Jestem pewien że fetorem nawet 1000ton przez rok nie przewalisz ba nawet połowy tego. Tak pi razy drzwi liczyć i mówić ile to ton przewalisz a pewnie ani razu na wadze nie byłeś z towarem który ładujesz. Ja przez ostatni miesiąc na budowie przewaliłem 800ton kamienia koparka gdzie zabieram pewno ze dwa razy tyle co Ty na łyżkę od fetora i na prawdę wiem ile to jest roboty żeby 1000 ton przewalić.

Ty to jednak czasem nie myślisz....

A co to jest fetorem tone załadować max 1min. Np obornika czy wapna. Mówie na cały rok. samego obornika 500t poszło czasem 2razy każdą tonę trzeba było wrzucać. słomwy wapna ziemi i inne cuda.

Kilkanaście tirów torfy władowałem na przyczepy w 2 dni.

Pewnie, że ciągnik to nie ładowarka, ale naładuje też od uja jeśli chodzi a jest co ładować.

Opublikowano
32 minuty temu, Krzysztof81 napisał:

Gej od gazu to pierwsza sprawa a druga to niska kabina z lat 60 gdzie przeciętny rusek miał 1.6 wzrostu. Jeszcze te wspomaganie kierownicy które działa kiedy chce i jak chce. Za tyle kasy to można kupić Jumza w kwadratowej kabinie a nie w tym g...

Spoko, mam taką w MTZ i jest lepsza niż te nowsze, w sumie brak jej tylko mocowania na poduszkach.

Opublikowano

A Ty jaką kozę kupił? Polską czy zagramaniczną, ile kucy, to już nam przybliży rozpoznanie.

Opublikowano
49 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Jak masz 1.7 m wzrostu to może być. Jak więcej to odradzam.

Ja mam 1,87m i jeżdziłem kiedyś Jumzem - komfort jest nie najgorszy, w porównaniu z c-360 to niebo a ziemia. Co nie zmienia faktu, że cena jest raczej za wysoka zwłaszcza bez papierów.

Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, Agrest napisał:

A Ty jaką kozę kupił? Polską czy zagramaniczną, ile kucy, to już nam przybliży rozpoznanie.oj 

Bardziej cap 

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano
25 minut temu, Ursus932 napisał:

A po co Panu taka koza?  Nie lepiej rozważyć jakąś 385, 902 

Po prostu podobają mi się takie no i są legendarne B| Mają dość dobrą opinię i napęd 4x4 I najważniejsze są w przystępnej dla mnie cenie. Choć wiele taki traktor nie będzie u mnie pracował to fajnie było by go mieć :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v