Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
9 minut temu, SamaPrawda napisał:

https://zrzutka.pl/8twfff Ktoś coś wspominał o zbiórce?

haaa, ale miałem przeczucie :D

7 minut temu, slawek74 napisał:

samookaleczanie nie jest to ani przejaw mądrości ani żadna dobra inna cecha a wręcz okazanie głupoty i słabości

niech się za robotę bierze błazen jeden 😄

Mi to się zdaje że to nie jest błazen tylko dobry cwaniak. Od razu z gadki słychać, połowa społeczeństwa wiejskiego nie potrafi się wysłowić a ten jest bardzo charyzmatyczny i używa wyszukanego słownictwa z którego składa bardzo sensowne zdania.

Te jego pitu pitu o opłacalności jest dla oglądalności.

Opublikowano
12 minut temu, Partyzant85 napisał:

Zbiórka to już jest :D

Gość jest cwany. Filmik w którym rapował na temat rolnikahodowcy88 usunięty 😂 a ostro tam nawijał o niby opłacalności którą uzyskuje i o dążeniu do celu. Szkoda że nie powiedział że celem było montowanie rurek w niemieckim hotelu i udawanie kierownika budowy 🤣 No ale każdą funkcję trzeba profesjonalnie nazwać. Nawet w firmie gdzie ja robiłem zamiatanie nazywało się "konserwacją powierzchni płaskich" i świeżaki mieli radochę jak im się z rana zakomunikowało że przed zejściem z miejsca pracy na ich głowie jest właśnie ta konserwacja :D

Złotówkę już uzbierał. Ciekawe czy przebije chłopczyków z supermafiursus którzy 50 złotych nazbierali za tatusiowe porady typu jak odmalować starego łursusa 😂

A co za drama z tym rolnikiem wyszła bo ja nie w temacie? 

Opublikowano

Coś tam jechał po nim bo ten hodowca twierdził że produkcja zwierzęca nieopłacalna a ten parczewiak że kokosy i ameryka i dążenie do celu :D

Opublikowano

Do Komarowa to głównie grupy rekonstrukcyjne - masa koni. A tu po kilka śmigłowców lata codziennie, paliwo wożą i zaopatrzenie na potęgę. W Zamościu teraz jednostka niby pancerna , w Hrubieszowie rozpoznawcza - pierwszy rzut.

Opublikowano

Ostra mobilizacja może być. Myślę że nie bez powodu wojsko nato tak ochoczo ćwiczyło na ścianie wschodniej ostatnimi laty. Ktoś już dużo wcześniej przewidział/zaplanował że w związku z sytuacja po wyborach na Białorusi może być potrzebna interwencja lub ewentualne pokazanie gotowości do interwencji

Opublikowano

damianzbr błazen w sensie aktor to że cwaniak tak jak piszesz widać wszystkie filmy robi tak by oglądalność ŕosła bo to też zapewne zarobek jak pisałem mam znajomego w jego okolicy

ta gwiazda jest z Miłków Kolonia

• Like 1
Opublikowano

@damianzbr myślałem że ta prasa już jest zabrana, ona z 1,5 roku już tam stoi.

Kilka domów dalej jest następny taki gospodarz, ale jeszcze gospodarzy. 

Zabrali mu sporo sprzętu, myślał ze jak nałoży gnoju to rozrzutnik mu zostawiają, zabrali z gnojem. 

Wtedy jeszcze zabrali ciągnik, przyczepę wywrotkę, kosiarkę i coś tam jeszcze. 

W tym roku też miała być licytacja wiosna, cenę wywoławczą jak wystawili to jak za nowe. 

Była do wzięcia prasa, przyczepa, rozrzutnik, owijarka samozaładowcza i rodzynek, ciagnik z turem marki farmer, cenę wywoławczą za niego dali większą niż rynkową. 

Na sianokosy kupił nowego nh. 

Widać że takie zachowania się robią modne, zabiorą stare graty lecą brać nastepne. 

Opublikowano

Rolnicy uczą się od najlepszych, czasem nie było ostatnio że durczok jakiś kredyt wziął na parę baniek z żoną na zakup nieruchomości, a ta teraz mówi że podpisu nie składała kredytu nie brała. Czeski film pod tytułem ,,jak się wzbogacić a się nie narobić,,.

Ale żeby rozrzutnik z gnojem brać to debil komornik. Na uj mu ten gnój a rozrzutnik zardzewieje i tyle z tego będzie.

Opublikowano

A odmówił byś Kamilowi to by Cię zaraz z molestował. 

Do senatu powchodzili z aresztu, także czekać już jak dziecko starą babę urodzi, wtedy to bylo by już coś, a tak normalka. 

Opublikowano
8 minut temu, witejus napisał:

gnój od komornika ? to może być trucizna

Może do kwiatów w kancelarii sobie zostawił. 

Opublikowano
3 godziny temu, Belaruss820 napisał:

Aż zrobiłem zdjęcie,wychodzi że jest te 65mm,dodaje jeszcze całą długość alternatora licząc z kołem

IMG_20200827_111328.jpg

IMG_20200827_111429.jpg

no to można próbować wsadzić ten z felci . masz prądniczkę do licznika czy sygnał obrotomierza idzie z altka?

Opublikowano
7 godzin temu, mf362 napisał:

Cóż to za frykasy ?

Róża owocowa

7 godzin temu, stempos1980 napisał:

Dzika róża

@Agrest jak cenowo?

Nie dzika, bo z pola nie ucieka, udomowiłem ją😁

W tym roku cena nawet dobra - 5zł

6 godzin temu, slawek74 napisał:

do kąd z tym latał? kto to przerabia?

Okolice Goraja koło Biłgoraja😀

Gość ma małą suszarnię. 

Opublikowano
3 godziny temu, jahooo napisał:

Do Komarowa to głównie grupy rekonstrukcyjne - masa koni. A tu po kilka śmigłowców lata codziennie, paliwo wożą i zaopatrzenie na potęgę. W Zamościu teraz jednostka niby pancerna , w Hrubieszowie rozpoznawcza - pierwszy rzut.

Będzie Wojna to zapasy żywności trzeba robić mąki to Grodno będzie nasze .

Opublikowano

Mam znajomych z Grodna to opowiadali że Białystok to drugie Grodno bo tyle tam Białorusinów :D

Opublikowano
2 godziny temu, kontenov napisał:

no to można próbować wsadzić ten z felci . masz prądniczkę do licznika czy sygnał obrotomierza idzie z altka?

Mam prądniczke z przodu na dwa piny

Mieszkam 16km od Sławatycz i nie zauważyłem żeby tu się wojska kręciły chociaż w tamtym tygodniu widziałem transportową ciężarówkę w Wisznicach. Dzisiaj jakiś samolot leciał napewno wojskowy bo mocno hałasował. Ja już wcześniej wiedziałem że zaczyna się robić nieciekawie i zwiększają ilość wojsk na wschodzie

3 godziny temu, Grzechooo napisał:

w Komarowie będą pokazy wojskowe to sie zjeżdżają z okolic.

Jesteś z okolic Komarowa?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v