Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

yacenty

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
43 minuty temu, szymon09875 napisał:

Zawieszenie mam nowe do takiego radla.

Co masz na myśli pisząc zawieszenie? ten gruby pręt? czy coś więcej

1 godzinę temu, Partyzant85 napisał:

@solek01 - skąd jesteś? ja chyba mam trzy sztuki

Jakby to powiedzieć z trójkąta Bermudzkiego, ostatnio siedzę w Kraśniku (Lubelskie) ale poruszam się trochę w podkarpackie.

1 godzinę temu, solek01 napisał:

kraśnik -rzeszów-przemyśl, poruszam się po takim trójkącie

Czym zapuścić śruby od kolektora wydechowego aby go łatwo odkręcić ?

nagrzać, a jak nie to dobry odrdzewiacz ( ja mam jakiejś dziadostwo z pkp takie jasno zielone to po godzinie wszystko puści) ale jak miałem do czynienia z wydechem to zawsze robiłem na gorącym 

Były czasy, że opryskiwaczy we wsi nie było, 4 opryskiwacze z KR nie dawały rady wszystkiego oblecieć... Ktoś tu miał pomysł, może miał właśnie sama bez WOM. Senior do tej pory wspomina, że opryskiwacz kupił za złoty zegarek kieszonkowy po swoim ojcu. Stwierdził, że na hvj mu zegarek, opryskiwacz bardziej potrzebny bo się nie szło doprosić o usługę.

38 minut temu, daron64 napisał:

wygląda jak by się przez niego ruska armia przewinęła albo już raz licznik obrócił

34 minuty temu, Rolnik200598 napisał:

21 minut temu, daron64 napisał:

Chyba raczej komuś się za***iście nudziło..

takie optyskiwacze kiedyś bardzo popularne bo chemia była ale maszyn do tego nie a jak chciał pryskać 2 ha które samemu obrabiał ciągnikiem typu sam to nie dziwota że napęd inny, za to bardzo pomysłowy 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez sintia
      Získání dokumentů EU, pasů, občanského průkazu, řidičského průkazu a lodního průkazu je s naší pomocí snadné. Nabízíme rychlou a efektivní službu, díky které získáte dokumenty, které potřebujete, během okamžiku. Kontaktujte nás https://continentaldocs.com/cs/
      Telegram: @ChooseAn
        E-mail: minskoert@gmail.com

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
    • Przez Nikkallo
      Co w obecnych czasach jest lepszą opcją? Najem długoterminowy auta czy jednak jego zakup? Mam obecnie dylemat, chcę kupić samochod. Mam 100 tysięcy gotówki (mam świadomość, ze przy obecnych cenach samochodów nie kupię niczego naprawdę konkretnego).
      Obawiam się, że już przy wyjeździe z salonu auto sporo straci na wartości. I po kilku latach eksploatacji będzie warte 50% tego co zapłaciłem.
      Jakieś opinie?
  • Dodaj nową pozycję...