Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szybkie pytanie - ile cenić za UG 3, kiedyś prostowana, ale orala ok, jedna odkladnia zgięta. Dokładnie nowe od Atlasa, scinacze nowe pełno lemieszy? Znajomy znajomego szuka czegoś do 60tki żeby sobie ogródek zorac

Opublikowano
12 godzin temu, marian7k napisał:

Sprzedałem kiedyś kombajn NH 8060 tuż z początkiem żniw i kupiec po upływie ok. m-ca żądał zwrotu części pieniędzy bo psuł się. Byłem u prawnika po radę, prawnik zapewnił że zwroty kasy nie przysługują.Poiformowałem człowieka o mojej wizycie u prawnika i zaniechał swoich życzeń.

Tak po prostu miałeś szczęście ze odpuścił ci bo sprzedając maszynę czy samochód , traktor , powinien być sprawny technicznie jeśli nie jest tak to trzeba  było o tym powiedzieć że kombajn do rematu .

Opublikowano

No coś w tym jest,na MR  przyczepy biorę,na początku lutego dzwoniłem i słyszałem,że na przyczepę muszę czekać 2-3 miesiąca.Wczoraj dzwonie i teoretycznie na już mogę mieć.

I tu pytanie czy za przyczepę pronar 8 ton-zwykła nie paletówka- plandeka ze stelażem,koło zapas luzem,przedni podest ,zaczep automatyczny cena 44 tys netto jest w miarę?

To cena przy 2 takich przyczepach.

Opublikowano (edytowane)
34 minuty temu, massey235 napisał:

w handlu maszynami duzy zastoj chyba handlarzyki maja cieplo bo z cenami schodzą a maszyny jak staly tak stoja

wszystko stoi a nie tylko maszyny. jak euro bedzie tak drogie to do polski zjedzie 20% tego co zjezdzalo a to spadkiem cen nie wrozy. narazie schodzi to co ktos mial poplacone .zwlaszcza z drogimi rzeczami bedzie problem jak drogie euro. smieci po pare tysiecy euro zawsze beda szly do nas bo czy euro po 4 czy 4.7 to jeden huk  ale przy 20-40 tys e czy wiecej to juz nie jest to takie proste

Edytowane przez szmergiel
lit
Opublikowano
3 godziny temu, szmergiel napisał:

wszystko stoi a nie tylko maszyny. jak euro bedzie tak drogie to do polski zjedzie 20% tego co zjezdzalo a to spadkiem cen nie wrozy. narazie schodzi to co ktos mial poplacone .zwlaszcza z drogimi rzeczami bedzie problem jak drogie euro. smieci po pare tysiecy euro zawsze beda szly do nas bo czy euro po 4 czy 4.7 to jeden huk  ale przy 20-40 tys e czy wiecej to juz nie jest to takie proste

tylko ze to co stoi na placach teraz nikt tego nie ruszy poki sytuacja się nie uspokoi, dzwoniłem pare tyg po handlarzach laske robili ze odebral a teraz jeden sygnal i odebrane i nie patrzy ze niedziela

Opublikowano
7 godzin temu, massey235 napisał:

w handlu maszynami duzy zastoj chyba handlarzyki maja cieplo bo z cenami schodzą a maszyny jak staly tak stoja

A co się sprzedaje w dobie koronawirusa ??? Dzisiaj tylko jedzenie ludzie kupują , bezrobocie będzie 35% to każdy finansowo odczuje .

• Like 1
Opublikowano
36 minut temu, izydor6280 napisał:

nie zetor bo numer katalogowy polski, czyli ostrówek czy eksportowe 360/362

Ale kształt bez roznicy profil et ? 

1 minutę temu, maroko napisał:

Nie

A kolega by wysłał? 

Kasa na konto i mozna sie zastanowić :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v