Skocz do zawartości

"Rolnicy. Podlasie" i inne programy

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, Bananek napisał:

Są i 8 nożowe

Masz w opisie 

średnica cięcia drewna do 130 mm
długość cięcia w układzie 6 noży 12-18 cm
długość cięcia w układzie 8 noży 10-15 cm(+350zł)
Opcjonalnie możliwość zamontowania koła zamachowego o średnicy Fi 420 oraz wadze 55kg (dopłata 830 zł)

Opublikowano
Przed chwilą, kris91 napisał:

U mię to taki kamikadze zrobiony 👀🙊🙊🙊

20220105_102308.jpg

a toto można nawet po nim gumę rzuć palcami, albo uczyć się podcierac łokciem 

Opublikowano

W 90% gospodarstw te zbiorniki na paliwo stoją w nieprzepisowych miejscach. W niektórych według prawa to nawet nie ma możliwości ich postawienia. 

Co do programu to jak patrze to większości uczestników  palma szybko odbija. Pokażą raz w tv i zaraz robią z siebie debili na fejsbukach i innych gównach.

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, HF86 napisał:

a toto można nawet po nim gumę rzuć palcami, albo uczyć się podcierac łokciem 

Gałąź normalnie po ziemi się wlecze, ale metrzak to szaleje że lepiej w pobliżu nie stać 🙆‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️

1 minutę temu, TheraRolnik napisał:

I daje radę ten silniczek 🤔 

To 6cm spokojnie, a jak coś grubszego to z przodu można ciągnikiem podjechać i pod wałek podpiąć, to je przemyślana konstrukcja, fachowa rinka drutowała 🤭🤭🤭

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał:

o do programu to jak patrze to większości uczestników  palma szybko odbija. Pokażą raz w tv i zaraz robią z siebie debili na fejsbukach i innych gównach

znaczy o czym piszesz?

Opublikowano
Krzysztof81 napisał:

W 90% gospodarstw te zbiorniki na paliwo stoją w nieprzepisowych miejscach. W niektórych według prawa to nawet nie ma możliwości ich postawienia. 

Co do programu to jak patrze to większości uczestników  palma szybko odbija. Pokażą raz w tv i zaraz robią z siebie debili na fejsbukach i innych gównach.

u mnie stoi przepisowo i to bez kombinowania nie znając wcześniej przepisów sam chciałem go w tym miejscu postawić po prostu tak mi pasował 🤠

Opublikowano
16 godzin temu, Pafnucy napisał:

jego się nie da. jego głupota uskrzydla. :D

Z autopsji piszesz? Ach prawda ty się z tym nie spotkałeś to tego nie ma. Ale ogólnie to musisz mieć niezły ból tyłka z mojego powodu. Nie potrafisz się powstrzymać. 

Opublikowano
kris91 napisał:

1 godzinę temu, 6465 napisał:

To koło to odleciało podczas pracy tej maszyny 🤔

Na różę dziką najechałem i przebiło się 🤭🤭

Zaiste musiała być dzika... 😉

Opublikowano
16 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Mój owczarek kilka razy przegryzł opony- raz w samochodzie i 2 razy w przyczepce 🤷

A mój wszystkie oszczywa 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

• Haha 2
Opublikowano

Po 3 godzinach jest ponad 30 tys. wyświetleń. Andrzej może żyć już z samego You Tuba. Tylko po co przez pół filmu jest pokazane jak podczepia pług 🤔 ?

Aha i trzeba by ogłosić zbiórkę na zawleczki :ph34r:.

Opublikowano
dsbh napisał:

Tylko po co przez pół filmu jest pokazane jak podczepia pług 🤔 ?

Tam i tak skrócone. Pół dnia mu to pewnie zajęło. 😉 Cebul by i w tyle czasu nie zaczepił.

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, dsbh napisał:

Po 3 godzinach jest ponad 30 tys. wyświetleń. Andrzej może żyć już z samego You Tuba. Tylko po co przez pół filmu jest pokazane jak podczepia pług 🤔 ?

Aha i trzeba by ogłosić zbiórkę na zawleczki :ph34r:.

Dobrze. Niech korzysta z rozgłosu. 

Film mało porywający, ale zawsze to film. 

Edytowane przez Pafnucy

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Przez gregorius
      Tak więc ten temat ma być o ulubionych książkach, które kiedykolwiek czy ostatnio przeczytaliście, podzielcie się tytułami, streszczeniem, lubianymi autorami, tak aby rozpropagować czytanie owych lektur bo "Czytanie jest dla umysłu, tym czym gimnastyka dla ciała". Jakie gatunki u was przodują na półkach, ile czasu dziennie poświęcacie na czytanie i co jest dla was najważniejsze w czytaniu (poznawanie świata, nauka, doświadczenia życiowe)?

Mam nadzieję, że ten temat się przyjmie i będziemy mogli podzielić się spostrzeżeniami

Ja ostatnio przeczytałem "Myśli nowoczesnego endeka" Rafała A. Ziemkiewicza a teraz jestem tak w połowie "Ziele na kraterze" Melchiora Wańkowicza

Pierwsza opowiada o zmianach społecznych po 89 roku, o Polakach, o tradycji endeckiej, o zagrożeniach dla nas Polaków, o sytuacji politycznej obecnie, o tym dlaczego nie możemy podnieść się po upadku komuny i trwamy dalej w poprzednim ustroju...

Druga mówi o rodzinie jej nadrzędnych wartościach, o domu jako wspólnocie, o dorastaniu dzieci, które mimo ciężkich warunków wraz ze wzrostem zamożności rodziców dojrzewają i poznawają nowy świat, akcja toczy się w latach 20 XX wieku wtedy to rodzi się Krysia....

pozdrawiam gregorius
  • Dodaj nową pozycję...
v