Skocz do zawartości

"Rolnicy. Podlasie" i inne programy

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, pafnucy napisał:

nie . ja jestem jeden.

większość tu , uważa że Anżejto debil. dla Ciebie to wzór cnót wszelakich. ja szanuję twoje zdanie. dlaczego ty nie potrafisz uszanować mojego zdania? 

A gdzie ja tak napisałem? Zacytuj. Co ja mam sznaować? Twoje dyrdymały? Ty zmyślasz coś czego ja nie napisąłem i z tym polemizujesz. To jest nie normalne i nadaje się do specjalisty jak ktoś zmyśla i potem się z tym kłóci. To nadaje się do leczenia.

2 minuty temu, witejus napisał:

😋pot oczy zalewa ?proponuję otrzeć pot z czoła ,panie magistrze😂

A tam pot. Nie ma nad czym się pocić, choć gorąco trochę jest. Po prostu zmęczenie. A ty dalej bez błędu zdania nie umiesz napisac. Lepiej byś się do nauki wziął. 

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
5 minut temu, hubertuss napisał:

Teraz już niemal. Naprawdę zabawny jesteś. A was to niby tysiące. Różnie ludzie tu piszą. Mających podbne zdanie jak ja jest kilku i takich co jak wy piszą też jest kilku. A ty chcesz dać do zrozumienia nie wiadomo co.

jedna sprawa to to, że tam ktoś pisał, że szuka traktora używanego lub nowego o mocy 105 lub 150KM. Przyznasz, że dziwny rozrzut. Do tego rozrzut budrzetowy. Druga sprawa, że jeden co tu też się wymądrzał próbował i tam i sie przejechał. Bo nawet inni zwrócili uwagę, że chodziło o używany traktor.

No czemu? 

Chłopie co ty bredzisz? Autor napisał że skłania się do nowego arbosa a ty piszesz że chodziło o używany. 😆😆😆😆😆 Po za tym kto pisał tam o używanym? Wasz trójkącik.🤣🤣🤣🤣

Opublikowano

nic nie zmyślasz. dziwnie postrzegasz. nie chcę tu sprzeczek, bo lubię czytać AF.

SPRÓBUJ szerzej spojrzeć na to wszystko.

spójrz oczyma żony Genka którą lał na okrągło. spójrz oczyma sąsiadów Anżeja. . popatrz oczyma zwykłego rolnika na Ich burdel. nie broń lenistwa za wszelką cenę......  pozdrawiam Kolego/.

Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

Chłopie co ty bredzisz? Autor napisał że skłania się do nowego arbosa a ty piszesz że chodziło o używany. 😆😆😆😆😆 Po za tym kto pisał tam o używanym? Wasz trójkącik.🤣🤣🤣🤣

O proszę. Jak mówią uderz w stół a nożyce się odezwą. Jest i ten co mądrale zgrywał. Tam było tez o używanym ursusie. Ty tego nie widziałeś i się przejechałeś. Na to zwracali ci uwagę również i inni.

Przed chwilą, witejus napisał:

proponuję ,wręcz zalecam kilkudniowy odpoczynek od tematu

Dziękuję do jutra wystarczy.

Opublikowano
Przed chwilą, pafnucy napisał:

nic nie zmyślasz. dziwnie postrzegasz. nie chcę tu sprzeczek, bo lubię czytać AF.

SPRÓBUJ szerzej spojrzeć na to wszystko.

spójrz oczyma żony Genka którą lał na okrągło. spójrz oczyma sąsiadów Anżeja. . popatrz oczyma zwykłego rolnika na Ich burdel. nie broń lenistwa za wszelką cenę......  pozdrawiam Kolego/.

Ale gdzie ja bronię? Dalej zmyślasz bzdutry. I ja mam się do tych bzdur odnosić? Widziałeś, że Gienek zonę lał? Pytam nie bronię.

Opublikowano
12 minut temu, hubertuss napisał:

No czemu?

bo czas na okulistę??

Opublikowano
4 minuty temu, hubertuss napisał:

jedna sprawa to to, że tam ktoś pisał, że szuka traktora używanego lub nowego o mocy 105 lub 150KM. Przyznasz, że dziwny rozrzut. Do tego rozrzut budrzetowy. Druga sprawa, że jeden co tu też się wymądrzał próbował i tam i sie przejechał. Bo nawet inni zwrócili uwagę, że chodziło o używany traktor.

Rozrzut duży ale sam stwierdził, że będzie powiększał gospodarstwo, także w przyszłości może zamienić tego mniejszego na większy ciągnik albo zostawić i dokupić większy.

Muszę Cię zmartwić. @witejus jednak nie robi błędów, tylko czasami zaczyna zdanie z małej litery. Podobnie pisze @jacus kiedyś też mu na to zwróciłem uwagę.

6 minut temu, pafnucy napisał:

nie . ja jestem jeden.

większość tu , uważa że Anżej to debil. dla Ciebie to wzór cnót wszelakich. ja szanuję twoje zdanie. dlaczego ty nie potrafisz uszanować mojego zdania? 

O przepraszam, wcale tak nie uważam. Andrzej na swój sposób jest zaradny, chociaż w tym przypadku @hubertuss twierdzi inaczej. Czyli znów się ze sobą nie zgadzamy :P.

Opublikowano
2 minuty temu, jacek1296 napisał:

Dajcie spokój i olejcie trola. On wie wszystko i tylko on ma rację. On może wyzywać od gamoni, analfabetów itp. Nam nie wolno. Ignorować, nie odpowiadać i tyle.

O nastęny co tam się wymądrzał i się przejechał przyszedł.

1 minutę temu, pafnucy napisał:

bo czas na okulistę??

Ta odpowiedź chyba nie będzie pasowała do tego co tam napisałeś.

Opublikowano
1 minutę temu, jacek1296 napisał:

Dajcie spokój i olejcie trola. On wie wszystko i tylko on ma rację. On może wyzywać od gamoni, analfabetów itp. Nam nie wolno. Ignorować, nie odpowiadać i tyle.

Tu masz 100% racji,  lepiej go omijać szerokim łukiem. On lubi sprzeczki a jak nie ma z kim to wyciąga posty z przed kilku dni i rozdmuchuje gówno burzę.

Idę spać na razie pany.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, hubertuss napisał:

Widziałeś, że Gienek zonę lał?

nie, ale napisali mi znajomi z tamtych stron jeśli to pomówienia to bardzo przepraszam Genia. mam takie informacje, ale nie pisałem. żeś mie tak sprowokował, ze wspomniałem. tu ludzie z całej Polski.

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano
2 minuty temu, dsbh napisał:

Rozrzut duży ale sam stwierdził, że będzie powiększał gospodarstwo, także w przyszłości może zamienić tego mniejszego na większy ciągnik albo zostawić i dokupić większy.

Muszę Cię zmartwić. @witejus jednak nie robi błędów, tylko czasami zaczyna zdanie z małej litery. Podobnie pisze @jacus kiedyś też mu na to zwróciłem uwagę.

O przepraszam, wcale tak nie uważam. Andrzej na swój sposób jest zaradny, chociaż w tym przypadku @hubertuss twierdzi inaczej. Czyli znów się ze sobą nie zgadzamy :P.

NIe czasami tylko zawsze zaczyna z małej litery. Interpunkcji też nie rozumie. Wszystko pisze jednym zdaniem. Ostatnio trochę się wysilił i coś na zdania dzieli.

1 minutę temu, 6465 napisał:

Tu masz 100% racji,  lepiej go omijać szerokim łukiem. On lubi sprzeczki a jak nie ma z kim to wyciąga posty z przed kilku dni i rozdmuchuje gówno burzę.

Idę spać na razie pany.

Tu się zgodzę, lepiej omijaj. Jak nie rozumiesz co ktoś pisze i chcesz zabłyszczeć to omijaj. Bo się tylko kompromitujesz.

1 minutę temu, pafnucy napisał:

nie, ale napisali mi znajomi z tamtych stron jeśli to pomówienia to bardzo przepraszam Genia. mam takie informacje, ale nie pisałem. żeś mike tyak sprowokował, ze wspomniałem. tu ludzie z całej Polski.

Po co przepraszasz i pomawiasz? Nie rób tego. A jak bym ja ci napisał, że ktoś mi mówił, że bijesz żónę? To bez sensu. Każdmu można tak napisać. A takie oskarzenia sa naprawdę poniżające. Dla oskarżającegorównież.

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, hubertuss napisał:

A jak bym ja ci napisał, że ktoś mi mówił, że bijesz żónę?

no to bym, napisał, że to nie prawda, bo to Ona mie bije...

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano
24 minuty temu, hubertuss napisał:

Teraz już niemal. Naprawdę zabawny jesteś. A was to niby tysiące. Różnie ludzie tu piszą. Mających podbne zdanie jak ja jest kilku i takich co jak wy piszą też jest kilku. A ty chcesz dać do zrozumienia nie wiadomo co.

No czemu? 

Piękna kombinacja, ortograf, zdanie z małej litery... ale oczywiście to nie są błędy... inni je popełniają..

• Haha 2
Opublikowano

na szczescie ja od dziecka olewam polskie znaki,duze litery czasami nawet bledy ortograficzne robie ,unikam kropek i przecinkow i dobrze mi z tym, spokojnie mozecie mnie nazywac analfabet- na pewno nie doniose do modow........

magister to teraz okreslenie obrazliwe ??

1 godzinę temu, pafnucy napisał:

no ciekaw jestem jak to wyszło. jak to widziane tak trochę z dala.

nie wiesz jak bogacz?

szczerze mówiąc, to liczyłem że też po głowie oberwę. no ale dzięki siłom wyższym, chyba mod zauważył, że staram się nie obrażać, a jedynie dość mocno odpisywać na brzydkie oszczerstwa.   w sumie to cieszę się że nie dostałem bana. wiem że na krawędzi pisałem i postaram się nie stracić zaufania moda.

nie podlizuję się. tak czuję.

wspaniala samokrytyka jak za czasow bieruta 😂,nie wiem tylko czy to ironia czy sloneczko przygrzalo..

w tamtym roku na urlopie mialem moderacje ,w piatek wyjezdzam moze teraz tez dostane.

Opublikowano
27 minut temu, pafnucy napisał:

bo pierdzielisz na okrągło jak On bez sensu. nikt się z Twoimi tezami nie zgadz1a, a Ty twierdzisz że tylko TY MASZ RACJĘ.

OGARNIJ SIĘ CZŁOWIEKU.

A ja już nie mam słów, nie wiem jak mu to wytłumaczyć, co oni teraz za magistrów produkują panie to koniec świata,   :D  jeden z maturą na Podlasiu wszystko na nie, ten znów tu magister nic do niego nie dociera i też na nie, niedługo doprowadzi że pół forum będzie na moderacji przez niego xD  a idź pan panie z taką edukacją teraz.   :D

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, hubertuss napisał:

Piszesz do kogoś komentarze o kimś innym na dodatek nic wspólnego nie mające z prawdą. A jedynie swoje wymysły.

Jeśli wg twojego pojęcia kultury egoista to nie jest słowo obraźliwe. To cóż współczuję tak niskiej kultury osobistej. Bo dla normalnego człowieka to słowo jest obraxliwe.

Szkoda czasu na Ciebie 😉

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, dsbh napisał:

Muszę Cię zmartwić. @witejus jednak nie robi błędów, tylko czasami zaczyna zdanie z małej litery.

jest to błąd , robiony świadomie i z lenistwa .Już mu to wcześniej pisałem ale w natłoku ,,nacierających " pewnie zapomniał.I to jedyny błąd ortograficzny ,który udało mu się znaleźć.Natomiast jego ,,ortografy" zmieniają znaczenie słów i sens zdania.Bo np. ktoś napisze ,jak żyć? A ktoś inny napisze ,jak rzyć ?Jest różnica pomiędzy jednym a drugim pytaniem?

Edytowane przez witejus
Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

wspaniala samokrytyka jak za czasow bieruta 😂,nie wiem tylko czy to ironia czy sloneczko przygrzalo..

przez dwa dni Cię nie lubię.

\ale cenię za szczerość. wiem że masz to gdzieś, ale......

3 minuty temu, deSilva napisał:

A ja już nie mam słów, nie wiem jak mu to wytłumaczyć, co oni teraz za magistrów produkują panie to koniec świata,   :D  jeden z maturą na Podlasiu wszystko na nie, ten znów tu magister nic do niego nie dociera i też na nie, niedługo doprowadzi że pół forum będzie na moderacji przez niego xD  a idź pan panie z taką edukacją teraz.   :D

no dziwne czasy bywają...

Opublikowano
54 minuty temu, bratrolnika napisał:

@pedro2 ma moderację

A z modów to teraz mamy; @sumek666, @Bartek933, @BARTEK333, @Moorgi, @danielhaker, @prorok

Chyba tyle

Lista moderatorów jest ogólnie dostępna. Wystarczy choćby wpisać: moderatorzy agrofofo w wyszukiwarce. Jest też podział na moderatorów od forum i od galerii. Ja jestem od galerii czyli zdjęć i wolał bym tym się zajmować zamiast pisać w tym temacie.

A propos punktów to poleciało sporo, przez jednego z byłych użytkowników nie bardzo mogę pisać o tym publiczne

Opublikowano (edytowane)

wiesz co Bartek. napiszę szczerze . nie właże w tyłek.  byłeś nieobecny. trochę dziwnie się w tym tym temacie działo. . widać było że są i inni modzi. dlaczego wszyscy olali to co tu się dzieje? masz wyższą stawkę. czy inni są bardziej sympatyczni?

dwa dni okropnego bałaganu i zero reakcji. czemu żadnej reakcji? co się dzieje z tym forum. wiem że ja często przeginam, ale staram się nie urażać. bywa że inni bez hamulców i nic.

kuźwa. nie może tak być.

Edytowane przez pafnucy