Skocz do zawartości

"Rolnicy. Podlasie" i inne programy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, GRZES1545 napisał:

Widzisz nawet czytać Ci się  nie chce, a kogoś od ułomnych tu wyzywasz?  Ja nie muszę nic udowadniać to Ty widzę chcesz na siłę udowodnić że  jesteś tu najmadrzejszy forumowy miszcz.

Ale ja przeczytałem twoje ostatnie wpisy. Sam też wiem co pisze. Więc po co sam mam siebie czytać? Ty mi zarzucasz to czy tamto. Więc udowodnij. A jak nie potrafisz to wystawiasz świadectwo sobie nie mi. Po prostu sobie z tym nie poradzisz Andrzeju.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
9 minut temu, hubertuss napisał:

że mam rację?

No ale tY jej nie masz

Opublikowano

To jest tylko twoje zdanie. Ale ja przynajmniej nie ośmieszam się tu jak ty próbując przekształcić rozmowę w pyskówkę. Popatrz co wczoraj pisałeś o zakochiwaniu się, lizaniu i innych pierdołach.

Opublikowano (edytowane)

@6465No to jest faktycznie dużo błędów. Poczekaj aż ci się trafi. Ja ci wypomnę a ty będziesz tu skakał, że się czepiam. Niestety taką właśnie taktykę przyjmujecie. Wam wolno wszystko a jak ja napisze to się czepiam. Nie poprawię by tacy jak ty mieli pożywkę. I mogli mi jednak coś zarzucić nie mając innych argumentów. Miejcie to ode mnie.

4 minuty temu, GRZES1545 napisał:

To jak przeczytałeś swoje wpisy i nie rozumiesz o co chodzi to przykre,🙆‍♂️ ja Ci nie pomogę tu już specjalista albo idz na jakieś studia jak Cebul i ćwicz czytanie ze zrozumieniem.

A ty mi dalej będziesz wmawiał, że nie rozumiem. Ale nie potrafisz mi tego udowodnić. Już zaczynam mieć wyrzuty sumienia, że nad tobą się pastwię. Ale w końcu to ty sam pokazujesz jaki jesteś. No dalej zacytuj fragment i pokaż jak go nie rozumiem. Potrafisz?

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 2
Opublikowano
13 minut temu, hubertuss napisał:

To jest tylko twoje zdanie. Ale ja przynajmniej nie ośmieszam się tu jak ty próbując przekształcić rozmowę w pyskówkę.

nie tylko moje, a po za tym san prowadzisz tu regularną wojnę.

Opublikowano

Nie ułatwisz bo nie potrafisz .A kuzyna sobie daruj bo takie słowa to kolejny wyraz twojej słabości. Paradoksalnie sam pokazujesz, że może nim jesteś patrząc na poziom merytoryczny twoich wpisów.

4 minuty temu, pafnucy napisał:

nie tylko moje, a po za tym san prowadzisz tu regularną wojnę.

Ja wojnę? Po prostu śmieję się tu z kilku Andrzejów. Tak jak tacy Andrzeje śmieją się z Andrzeja z tv. Wam wolno. Mi wolno.

Opublikowano
Przed chwilą, hubertuss napisał:

Tak jak tacy Andrzeje śmieją się z Andrzeja z tv. Wam wolno. Mi wolno.

ja bym powiedział ze obsesyjnie go wybielić próbujesz

Opublikowano

że kilku z was próbuje go tu obsesyjnie z błotem zmieszać.

już ci tłumaczyłem. sam się w takim świetle przedstawia. zresztą sam to przyznajesz, ale dalej twierdzisz że właściwie to On temu nie winien.

Opublikowano

Już ci tłumaczyłem. Jedno to pisać co widzisz w tv a drugie to pisać coś co ci się wydaje ale czego nie widać i ty tego nie wiesz. Dziwnym przypadkiem wam się zdarza pisać rzeczy szkalujące bohaterów o których nie wiecie. Któryś raz powtarzam a ty dalej nie widzisz różnicy tak jak nie widziałeś różnicy pomiędzy tym, że ktoś zrzutkę robi a kto inny na nią wpłaca.

Opublikowano

. Któryś raz powtarzam a ty dalej nie widzisz różnicy tak jak nie widziałeś różnicy pomiędzy tym, że ktoś zrzutkę robi a kto inny na nią wpłaca.

gdzie ja coś o tym pisałem?

Opublikowano
karolr2 napisał:

59 minut temu, slawek74 napisał:

tylko koszmarny karolek uwielbia anżeja aż belarkę sponsoruje 🤪

I ogląda powtórki w niedziele w południe 

jak lubisz to se ogladaj 🤪 ale innych nie wciagaj na siłę...

hubertuss napisał:

Część z was przyjęła tu stanowisko, że bohaterów serialu można mieszać z błotem i to jest ogólnie obowiązująca norma tutaj. I biada temu, kto napisze coś przeciw bo on jest mieszany z błotem.

Niektórych nie trzeba sami się mieszają 😁

Opublikowano
hubertuss napisał:

Dużo? Edytowałem i nie widzę ani jednego. Ale jakiś może się trafi, nie wypieram się tego. Są tu tacy co bardziej kaleczą język ojczysty.

kaleczysz to ty swoje teorie a jak o picie gienia chodzi to ''okazja czyni złodzieja'' tak jest z piciem gienia u niego przez te zbiórki i wycieczki na które andrzej pozwala ''okazja wiecznie trwa''

hubertuss napisał:

na brednie które tu wypisuje.

w końcu się przyznałeś

hubertuss napisał:

. Jedno to pisać co widzisz w tv

tu nie chodzi o tv yt dużo więcej przedstawia

Opublikowano
Dnia 13.06.2021 o 20:41, radekz200 napisał:

Kurła za milion złoty nie wlazł bym tam co Genek przy przestawianiu prasy jak Andrzej byłby za kierownica 😛😛

Krus powinien podniesc składkę u andrzeja

Opublikowano
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

jak lubisz to se ogladaj 🤪 ale innych nie wciagaj na siłę...

Niektórych nie trzeba sami się mieszają 😁

W końcu to zrozumiałeś mama ci wytłumaczyła? 

1 godzinę temu, slawek74 napisał:

kaleczysz to ty swoje teorie a jak o picie gienia chodzi to ''okazja czyni złodzieja'' tak jest z piciem gienia u niego przez te zbiórki i wycieczki na które andrzej pozwala ''okazja wiecznie trwa''

w końcu się przyznałeś

tu nie chodzi o tv yt dużo więcej przedstawia

Jeszcze mu mało tv to na YouTubie śledzi śmiem twierdzić psychopata 

Opublikowano (edytowane)

Proponuję zmienić nazwę tematu na : Kto ma rację ? 😛

1 godzinę temu, karolr2 napisał:

Jeszcze mu mało tv to na YouTubie śledzi śmiem twierdzić psychopata 

Sam oglądam więcej You Tuba jak telewizji, także porównanie niezbyt dobre. Telewizja ma więcej ograniczeń, pokazuje to co chce pokazać.

14 godzin temu, hubertuss napisał:

To jak ten milion widzów mam pytać. Sam tu pisałem, że jest niezaradny życiowo z czym wiąże się też nie możność zorganizowania sobie pracy i ułożenia zajęć. To za co mam go chwalić.

4 godziny temu, hubertuss napisał:

@ŁolekAle ja nigdzie nie piszę, że Andrzej to czyścioch i wzór rolnika. Ma burdel na podwórku. Jest życiowo niezaradny. Jak to Ulman napisał kiedyś to chłopak, który nie umie i nie rozumie. I ja się z tum zgadzam. Ale co innego pisać to co się widzi w tv. A co innego pisać, że kobieta w ciąży traci rozum, wymyślać, że Andrzej nie szanuje ojca czy tam honoru czy zmyślać, że Jarek jakieś mieszkanie wynajął za forsę ze zrzutki i tym podobne. A jeszcze większą głupotą jest pisać komuś, że pisze jakieś teorie nie mając wiedzy i za chwilę samemu takie teorie bez wiedzy pisać. Albo za wzór rolnika stawiać lenia Bogdana co też tu ludzie robili. A ja już drugi filmik widzę jak Bogdan wcięty. O burdelu na jego podwórku to już nawet nie wspominam bo każdy to chyba widział. Ale tu się omawia tylko czy Andrzej pił czy pije. sugeruje, że Gienek się rozpił przez puszkę na furtce. Choć każdy myślący wie, że pił i będzie pił. Nawet jak by programu i zbiórek nie było. Zrozum co innego pisać to co widzisz a co innego obrzucać błotem nie mając dowodów.

Skąd wiesz że jest niezaradny ? Byłeś, widziałeś czy tylko z telewizji ? Cały czas mam inne zdanie na ten temat. Poza tym albo miał wzór do naśladowania albo robił co chciał i teraz widać efekty.

4 godziny temu, hubertuss napisał:

@pafnucya ja bym powiedział, że kilku z was próbuje go tu obsesyjnie z błotem zmieszać. Podobnie zresztą jak innych z tego serialu nie mając żadnej wiedzy ani dowodów na brednie które tu wypisuje.

Tu się zgodzę z Tobą. Ponadto pisanie o kimś opas, flejtuch i.t.p. jest nie stosowne i nie na miejscu. No chyba że flejtuch dotyczy golenia w zlewie czy gotowania z kotem ale czepianie się wyglądu na przykład czy koloru włosów to t.z.w. hejt.

Edytowane przez dsbh
  • Like 1