Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Tak ale ludzie są źli ktoś ich karmi i tego nie doceniają bo inni biorą to biorę i ja bo się należy ,i na złość silnie robią choć stracą ale złość ważniejsza,takie czasy, takie katolicy.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
szymon09875 napisał:

45 minut temu, soltys48 napisał:

to go włóż i poczekaj 2 tygodnie

A juz myslalem ze ten deszcz po moim wyborze oznaczy pogrom dudusia... ah jest jeszcze nadzieja, ale watpliwa, moja mowila ze jak duda wygra to wyjezdza z Polski o.O

dzisiaj tylko pokropiło ale słońce mocno smaliło a Ty kolego albo żone uczep albo szukaj drugiej 😆 bo duduś ma jeszcze sporo zapasu

coś mruczy 🌩⚡

6465 napisał:

11 minut temu, leszek1000 napisał:

A ja na Korwina 🤣

Znaczy się na Bosaka dzisiaj byłem. 

A ja byłem w sandałach. 🤗🤣

na bosaka to aby nie zostać 😀😉

Opublikowano

miny "dziennikarzy" kurwizji-bezcenne.

15 minut temu, szymon09875 napisał:

A juz myslalem ze ten deszcz po moim wyborze oznaczy pogrom dudusia... ah jest jeszcze nadzieja, ale watpliwa, moja mowila ze jak duda wygra to wyjezdza z Polski o.O

duda jeszcze nie wygral wyborow a jego corka juz dawno wyjechala z polski .....

dzisiaj tylko jedna chmurka w poludniea tak to 30 w cieniu,ale od zachodu juz chmury ida ..

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Andrzej wygra,teraz jak będzie druga tura to wszyscy ze wsi pojadą, na razie była olewka ale nie ma żartów.

Sam nie wierze w te propagandę z sondażami ale coś w tym prawdy jest.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
hubertb napisał:

Poprowadź firmę na zusie bez dotacji i przestań pie.. o nierobach. W Polsce jak byś nie zauważył jest bardzo niskie bezrobocie. Nieroby są marginesem ale wy rolnicy zawodowi ciągle myślicie że "socjale" to pobiera lud nie pracujący bo przecież jak się nie jeb.. widłami w gnoju to uj nie robota.

To Ty skończ z tą pierdoliną, jak to w "geszeftach" źle, ciężko, zusy, skarbówki i inne .uje muje, dzikie węże..

Opublikowano

I te gadanie duda dam mi 500plus i emeryturę plus. Nic wam nie dał, tylko oddał wam co w podatkach zabrał. 

Pieniądze z nieba nie spadają. No chyba że tornado porwie worek pieniędzy i rozsieje po okolicy 😂

• Like 2
Opublikowano
6 minut temu, Strongman napisał:

Andrzej wygra,teraz jak będzie druga tura to wszyscy ze wsi pojadą, na razie była olewka ale nie ma żartów.

Sam nie wierze w te propagandę z sondażami ale coś w tym prawdy jest.

No jak nie pójdzie to się przekona, taki Trzasek nie wspomni nawet że jest coś takiego jak wieś.

5 minut temu, mraukot napisał:

To Ty skończ z tą pierdoliną, jak to w "geszeftach" źle, ciężko, zusy, skarbówki i inne .uje muje, dzikie węże..

Nie fikaj nie fikaj, bo jakbyś miał płacić to co płacą przedsiębiorcy to byś się posrał ze śmiechu, nie płacicie a i tak piszczycie jak to źle.

Opublikowano

Jasne sam płacisz pewnie  zus a ten przecie nie jest dotowany 😜🤣🤣🤣🤣🤣

Opublikowano

moim zdaniem  nie jest tak kolorowo z andrzejem przed drugą turą. tyle co dali pieniędzy wszystkim ,przez te pięć lat i jak twierdzą że jest tak dobrze + telewizja rządowa  to powinien  wygrać w I turze z palcem w d.upie

Opublikowano
50 minut temu, Bananek napisał:

gdzie są maseczki u tych wszystkich co stoją za Dudą?

Tam gdzie maseczki tych co za Trzaskowskim. Jak Wygra PO  to wtedy bedziemy mieli wszyscy ,,raj"🤦‍♂️

12mm z burzy LRA.

Opublikowano
4 minuty temu, hubertb napisał:

Niby o czym ty piszesz ? Nie narzekam że źle i ciężko, ale dotować to mnie nie dotują. 

Opublikowano (edytowane)

O panecku... nie jesli... tylko dotacja na zus jest ogromna coś kilkadziesiąt miliardów.. Ty lepiej kup ten telewizor... 😂😂😂😂

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
11 minut temu, leszek1000 napisał:

I te gadanie duda dam mi 500plus i emeryturę plus. Nic wam nie dał, tylko oddał wam co w podatkach zabrał. 

Pieniądze z nieba nie spadają. No chyba że tornado porwie worek pieniędzy i rozsieje po okolicy 😂

to źle że oddają? Poprzednia władza tylko brała i pokazywała środkowany palec przy okazji rozsprzedając majątek narodowy. PIS jako jedyny oddaje ludziom część tych pieniędzy. Pokazał że można inaczej niż tylko kraść i wyprowadzać z kraju. Zaraz napiszesz że podnieśli podatki i dlatego mają kasę. Pokaż mi rząd który nie podwyższył podatków i za którego urzędowania nie rosła inflacja i ceny produktów? Nie ma takiego i nie będzie. W innych krajach jak np Niemcy, Anglia czy Szwecja od dawna są takie socjale i te państwa nie poupadały bo mądrze zarządzają podatkami. Polska też nie zanosi się zeby miała upaść a raczej widać że się rozwija. 

Opublikowano

Na zachodzie też jest ZUS dla firm i krus dla Rolników i nikt tam nie napiera na KRUS tak jak u nas że  nie powinno być bo to strata kasy.Tylko u nas wchodzi nowy prezes na stołek to musi najpierw wydać grubą kase na gabinetu albo nową siedzibę.W zusie jest to samo 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v