Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, PRIMO napisał:

@Pafnucy co taką smutną minę zrobiłeś?

To był żarcik. 😁

Bo se wyobraziłem jak to stanęło . A mój żart faktycznie żałosny był . Sorki .

Opublikowano

7mm od 16stej. Choć raz @Bananek więcej niż u mnie 😋 ale za to teraz pompuje od 15 minut.

1 godzinę temu, fireseba napisał:

Do polowy maja pada regularnie co tydzien. Chyba to sen. 

W końcu 😋 Ile masz w maju? 

Opublikowano

8l już nakapało do deszczolapu.Dzis byłem w kościele i pleban czytał list od episkopatu to od jutra Dyspensa na nieobecność na mszy  jest wycofana już

A co do tego co się powiesił to ogólnie strzchóżył przed problemami i zostawił rodzinę w ciężkiej sytuacji ale też miał odwagę żeby sobie świadomie założyć pętlę na szyję i życie odebrać.U nas ludzie mówią o takich że sami już tego nie robią tylko diabeł ich prowadzi do tego.Szkoda chłopa 

Opublikowano

U mnie pół dnia mży i naleciało 10mm. 

10 na plusie i mocno wieje.

Opublikowano
25 minut temu, stempos1980 napisał:

8l już nakapało do deszczolapu.Dzis byłem w kościele i pleban czytał list od episkopatu to od jutra Dyspensa na nieobecność na mszy  jest wycofana już

A co do tego co się powiesił to ogólnie strzchóżył przed problemami i zostawił rodzinę w ciężkiej sytuacji ale też miał odwagę żeby sobie świadomie założyć pętlę na szyję i życie odebrać.U nas ludzie mówią o takich że sami już tego nie robią tylko diabeł ich prowadzi do tego.Szkoda chłopa 

Żebyś wiedział, że diabeł we łbie siedzi. Świadkowałem u koleżanki na ślubie, tydzień później brat młodszy zaczepił się w stodole, uratowali. Ale jednocześnie  po wszystkim każdy bal się do niego podejść, ani słowa, ani emocji na twarzy, jak żywy trup. Był w szpitalu nic nie stwierdzili, po miesiącu od pierwszego czepniecia zaczepił się skutecznie. A zawsze ktoś był przy nim żeby sam nie został, zniknął w żniwa na 10minut na strychu się powiesił na siedząco

Opublikowano

I to świadczy o diable ?

To się depresja nazywa .

Opublikowano

Depresja, bądź choroba psychiczna, zdrowy człowiek się raczej nie wiesza.

Opublikowano

Oooo . Gdzie tak znikasz ? Więcej się udzielałeś .

Opublikowano

d*pa. Chłopak był normalny, szczęśliwy mieszkal z dziewczyną, wszystko ok. Co byś zrobił w momencie odcięcia syna/brata/chłopaka/ dziewczyny? Oni spierdzielali wszyscy po kątach na oborze ze strachu. Każdy chciał mu pomóc, przytulić, nie dali rady, płakali i uciekali. Fakt autentyczny nie zasłyszany od Mietka pod sklepem, jego siostra opowiadała. 

No przyczyną ok depresja może być. Ale chodzi mi o to co się dzieje z człowiekiem w tym momencie. Co w nim "siedzi" 

Opublikowano (edytowane)

Nic . Chęć skończenia wszystkiego . Co ma siedzieć ?

A co ja tu bede . Szkoda takich ludzi . Im pomoc była potrzebna . Problemy przerastają i już . Kilka miesięcy remu pisałem o takim . Bodaj 36 lat i piekło domowe zaprowadziło Go na sznurek .

25 minut temu, pedro2 napisał:

Ale chodzi mi o to co się dzieje z człowiekiem w tym momencie. Co w nim "siedzi"

Edytowane przez Pafnucy
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v