Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 godzin temu, soltys48 napisał:

Tomek smsy dostałeś?

Dopiero w nocy doszły. Zembaty jeszcze większy jak poprzedni ile ma z 130cm?  A na tym drugim zdjęciu to co to? 

Opublikowano

kogut  sąsiada pieje. Musi to dzień już będzie?

Rysiek ile ważysz po świętach? 

Opublikowano
48 minut temu, 6465 napisał:

Dopiero w nocy doszły. Zembaty jeszcze większy jak poprzedni ile ma z 130cm?  A na tym drugim zdjęciu to co to? 

Sandacz.

Sandacz.

Sandacz.

Sandacz.

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano

Ja pierdziu jaki wiater od wczoraj dmie ze wschodu. Wieczorem zaczął, w nocy mi tak piec centralnego rozbuchał, że 27 stopni w domu mieliśmy. Wczoraj piękny, słoneczny dzień, a dziś ziemia skuta mrozem. 

czas znów brać się za robotę... i dobrze, bo odleżyn na d*pie można dostać przez te 4 dni nic nie robienia. 

• Like 1
Opublikowano
46 minut temu, gregor1284 napisał:

Toć to sum ☺️

40 minut temu, soltys48 napisał:

Tomek to sium i sandacz🤭

A taki podobny do tamtego☺ wąsów nie zauważyłem. 

Opublikowano

Ty to sobie może przez zimę wykorzystaj ten czas na poprawę stanu umysłu bo już coraz bliżej możliwe że kwestia czasu jak w żonie czy dzieciach zobaczysz germanca a wtedy to już pozamiatane 😈

• Haha 2
Opublikowano

To samo co u Sławka jak zięć bez fynta.  Rysiek będzie stał w bramie i dłutami rzucał😅

Opublikowano
1 godzinę temu, 6465 napisał:

Hetman ścierwo zabrał , od wigilii leżało. 

Co Cię "uszczęśliwiło" na święta? Kiedyś z jednym gadałem i opowiadał jak jeździł pierwszy dzień po świętach to ostatnie sztuki ładowarką z czubem ładowali. A gospodarz mówi żeby do kabiny wpakował bo ma miejsce jedno wolne🙆‍♂️

Opublikowano

pare lat temu tez jalowka przez swieta lezala-ale wtedy byl normalna zima.

kra- piekne slonce w oczy swieci, cieplo ani podmuchu-az sie robic nie chce..

11 godzin temu, Strongman napisał:

Kiedyś to było👍👩‍❤️‍👨

istnieje jeszcze ten klub-to tak z 10 km ale nie po drodze..pamietam jak otwierali to fajerwerki byla jak na zadnym sylwestrze.

Opublikowano

@lukasz20 tam w waszych stronach są jeszcze targi gdzie rolnicy zboże przywozą? Kiedyś jeździłem do łyszkowic ale w zeszłym roku jak pojechałem to już bardzo cienko było. Nawet 2t nie uzbierałem.

Opublikowano
1 godzinę temu, lukasz20 napisał:

Łyszkowice tak jak i Piątek skończył się rolniczy targ jak zabronili handlu prosiakami i cielakami. Teraz to wszędzie zboża tyle co do gołębi. Najszybciej łowiczanin i olx. 

Tak myślałem. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez Łobuzek
      Witam , mam pytanie , kuzynowi zmarła mama i teraz biorą się za sprawę spadkową w sądzie i jak nabędą spadek to czy syn , córka i ojcec muszą złożyć zeznanie podatkowe ? I jak ma to wyglądać ? Formularz SD-Z2 ? I czy jak dostaną te całe nabycie spadku to tam będzie wyszczególnione co i jak ? Bo to jest gospodarstwo 60 ha i jest zagroda , ale dodadkowo mają też dwa inne jakby domy ( kupione mniejsze gospodarstwo) ... których nie używają ?  Może ktoś miał podobną sytuację i by podpowiedział co i jak ?

• Przez skupmaszynrolniczych98
      Witam, zwracam się z pytaniem czy ktoś może polecić jakiś booster do ciągników? Z racji prowadzonej działalności niejednokrotnie takie uzrądzenie by sie przydało. może ma ktoś jakieś doświatczenia i może coś polecić ?
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
  • Dodaj nową pozycję...
v