Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no coś Ty. łunia tylko daje chłopom i mogą nic nie robić.

Opublikowano (edytowane)
44 minuty temu, thor1984 napisał:

Ale piecze, przyszedł drugi alert. 

Pany tak na szybko polećcie jakiś niedrodi pług do c 360 bo unia 3 mi się skończyła i chciałbym coś innego

Do 2 tys kupisz obrotowy

@szczypka ziemniak od 6 do 8

Edytowane przez stempos1980
Dopisanie
Opublikowano
Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

Sprawdziło się że ford uwno wort😉😅

A może nie każdy agrest nie pasuje do forda😉

MarcinO10 napisał:

14 mam od rana.

Na Białystok poszły konkret opady w południe.

U mnie 10 litrów póki co.

Opublikowano
2 godziny temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

@sumek666 zluzuj Pan, czasem trzeba rozróżnić żarty od prowokacji 🤨😶 

Skończcie na siebie donosić to nie będą się sypać ostrzeżenia. Ja nie mam czasu dochodzić sedna sprawy. 

Za to na @pafnucy też się skarżą bo żartu nie rozumiejo 🤣

Opublikowano

Ale upał. 32 stopnie

Sandomierz 33⁰.

Rynek zwiedzony, kobity badziewia nakupiły, ojca Mateusza nie było.

Po drodze 10kg brzoskwini na przerób kupione😀

Fajna winnica na zboczu góry tuż za rynkiem. Sadzona AD. 2016,  owoców masa😋

20200830_142711.jpg

20200830_144241.jpg

Opublikowano
10 minut temu, Sylwekx25 napisał:

Koledzy z zachodnich krańców opolskiego i śląskiego dzieje już się coś u was ?

Słońce świeci gorąco trochę powiewa północne śląskie

Opublikowano
25 minut temu, sumek666 napisał:

Skończcie na siebie donosić to nie będą się sypać ostrzeżenia. Ja nie mam czasu dochodzić sedna sprawy. 

Za to na @pafnucy też się skarżą bo żartu nie rozumiejo 🤣

Ciekawe która konfitura taka nadgorliwa🤔🤔 

Opublikowano

Lepiej żeby takie coś nie szło.

2 minuty temu, fireseba napisał:

2ee66a432dc1b27c4da3f23682d5bbab78b0de80Idzie ze Słowacji 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v