Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
pafnucy napisał:

12 minut temu, bratrolnika napisał:

Miejmy nadzieję że nie.

JAK to mówią- przy dobrym mężu żona się nie starzeje

no jak by dobrego miała...:ph34r:😁

8 minut temu, Marcin133 napisał:

No przecież napisał że "praktycznie " się nie starzeje😉 Pany wieczne są dwie rzeczy...

jakie?

Śmierć i podatki

Opublikowano
Denwer napisał:

Papierosy terz szkodzą powodują raka a dopłacają do tej uprawy.  Widać jak można prosty lud zmanipulować  i wmówić że glifosatu zły bo raka powoduje a jednocześnie do uprawy tytoniu dopłaty dawać.

ostatnio czytałem takie stwierdzenie w Internecie: producenci papierosów zabijają swoich najlepszych klientów, producenci prezerwatyw zabijają swoich przyszłych klientów 😉 coś w tym jest...

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Denwer napisał:

Papierosy terz szkodzą powodują raka a dopłacają do tej uprawy. 

Widać jak można prosty lud zmanipulować  i wmówić że glifosatu zły bo raka powoduje a jednocześnie do uprawy tytoniu dopłaty dawać.

Ty wiesz o tym doskonale.......

Opublikowano
Ursus932 napisał:

3 godziny temu, Bananek napisał:

A Ty tam znasz. to na zdjęciu przy mojej to miss stulecia. 😀

Pamiętaj, że żona też kiedyś będzie wyglądać jak teściowa, tak więc przy wyborze trza było najpierw obejrzeć teściową 😋

częściej w dziadków sie wdają

bratrolnika napisał:

7 minut temu, Ursus932 napisał:

Pamiętaj, że żona też kiedyś będzie wyglądać jak teściowa, tak więc przy wyborze trza było najpierw obejrzeć teściową 😋

No weź nawet tak nie gadaj

aż taką cudowną masz teściową 😀😉 cykor Cię ogarną nie martw się każdy taką ma tylko żadko który się przyzna 😉

bratrolnika napisał:

5 minut temu, Agrest napisał:

- a tak będzie

Jeśli o mnie chodzi to żartuje, akurat żonę mam naprawdę ładną, w dodatku można powiedzieć że się praktycznie nie starzeje,przez 11 lat od ślubu praktycznie się nie zmieniła

tak Ci się wydaje 😁😉

Opublikowano
41 minut temu, Rolnik1973 napisał:

To potem nagle trzaśnie, rano wstaniesz i zaniemówisz, nic nie trwa wiecznie.

od dawna Rysiu tak masz?

Opublikowano
49 minut temu, Rolnik1973 napisał:

To potem nagle trzaśnie, rano wstaniesz i zaniemówisz, nic nie trwa wiecznie.

od dawna Rysiu tak masz?

Opublikowano
53 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

O glifosacie na polsacie mówili, normy u dzieci w moczu 8 x przekroczone.

Pryskajcie dalej by łatwo kosić.

Najbardziej te normy przekroczone w żarciu  w twoim ulubionym sklepie podobno 

Opublikowano
1 godzinę temu, Bananek napisał:

chyba twoja 😀

No gdzie moja podobna do twojej teściowej 🤔

Opublikowano (edytowane)
31 minut temu, stempos1980 napisał:

@6465 Tomek jak tam głowa pijana?

Dopiero zajechałem do domu z Bałtowa.Nogi mi w tyłek weszły a mały jeszcze chciał zostać mimo  tego że już był padnięty na maxa

Mowilem ci ze na dwa dni trzeba jechać

Edytowane przez bratrolnika
Opublikowano
10 godzin temu, Bananek napisał:

koło 20km

ewentualnie z młodych piersi. Masz gdzieś takie w zasięgu?

9 godzin temu, Kallina86 napisał:

Starazolin czerwony. Okłady z surowego ziemniaka. Okłady z naparu rumianku. 

Kupiłem w aptece i nie pomaga, jedynie powieki tak nie palą. Spuchły jeszcze bardziej i łzy się leją. 😢 Zobacz ⬆️i⬇️co starym zbereźnikom na myśli. Ale może mają rację, warto by spróbować skoro nic nie pomaga. Poratujesz w potrzebie? 😋

7 godzin temu, vat napisał:

@pedro2 jedź do  @Kallina86 - ona na pewno pomoże z tymi okładami...

• Haha 1
Opublikowano

i z nienacka dalo 17 litrow i to jeszcze nie koniec, jutro wapno,talerzowka i gorczyca.

jakas moda na uczulenia czy co ?? zaczalem kosic na poczatku lat 90, a w tym roku w kwietniu przy koszeniu w ogrodzie spalinowka dostalem wysypki i opuchlizny, a potem przy sianie to tragedia.

Opublikowano
8 minut temu, bratrolnika napisał:

Żona Cię puścić nie chciała, czy robota???

Żona to chciała tylko ten mój tyranozaur (czyt teściowa) najpierw sprowokowała do kłótni a potem mały niechcący oberwał w głowę drzwiami odemnie i zaczął płakać aż się zanosił ale uspokoił się i pojechaliśmy.9.20 wyjazd i 10.30 byłem na miejscu.

Wybrałem się na Zwierzyniec górny samochodem to wygląda jak by ktoś mąką obsypał przez ten pyl

• Like 1
Opublikowano
37 minut temu, pedro2 napisał:

Kupiłem w aptece i nie pomaga, jedynie powieki tak nie palą. Spuchły jeszcze bardziej i łzy się leją. 😢 Zobacz ⬆️i⬇️co starym zbereźnikom na myśli. Ale może mają rację, warto by spróbować skoro nic nie pomaga. Poratujesz w potrzebie? 😋

No nie bardzo. Ma być z młodych. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v