Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

Jaki to polski sklep? Islamska podróbka portugalskiej sieci marketów.... 

30 minut temu, marulekk napisał:

Właśnie tak się mówi kilka stówek, równie dobrze mogłem drugie tyle i bym miał owiele lepszy, ale miałem tyle kasy i taki jest ☺️

To równie dobrze mogłeś kupić tańszą 160A i mieć parę stówek w kieszeni :)

1 minutę temu, marulekk napisał:

No qrła przyczepy robi, konkurencje wieltonowi zrobił  a ten dobrej spawarki niema 😒

Tak gada... 3 dni roboty dla Niego 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Wielton codziennie pisze donosy do skarbówki na @bratrolnika, bo wiedzą, że lada moment przejmie ich wszystkich klientów!!!  Nie ma dobrej spawarki, a już ludzie walą do niego drzwiami i oknami, co będzie później?! Wszystko robi sprytnie krok po kroku, już nawet w rodzinę @Agrest próbuje się wżenić, żeby mieć kasę na nową halę produkcyjną.

7 minut temu, marulekk napisał:

No qrła przyczepy robi, konkurencje wieltonowi zrobił  a ten dobrej spawarki niema 😒

Edytowane przez JanKrzysztof
  • Haha 4
Opublikowano

Spokojnie, przyszły teść bogaty i najmie dobrą papugę, żeby Ci nic z majątku nie ubyło.😎 Z jego kapitałem stworzycie takie imperium przyczepowe, że wykończycie nawet niemieckie firmy i będą o Was mówić w TVPiS. 😎

• Haha 2
Opublikowano
1 godzinę temu, JanKrzysztof napisał:

wykończycie nawet niemieckie firmy i będą o Was mówić w TVPiS. 😎

Już słyszę głos Choleckiej "kolejny sukces naszej gospodarki Polska staje się liderem w produkcji przyczep rolniczych" 😂😁

• Haha 4
Opublikowano
2 godziny temu, bratrolnika napisał:

próbowałem, ale żona mi nie pozwala

Było ją urobić. Robisz to dla dobra dzieci :).

51 minut temu, TheraRolnik napisał:

Patrząc w dowód to on nie ma nic do gadania 😎

Rejestracyjny 🤔 ?

Opublikowano

-2 odczówalna-7 bramy pozamykane światło krowom zaświecone https://allegro.pl/oferta/czapka-robocza-uszanka-uszatka-zimowa-fjodor-9688183997

TheraRolnik napisał:

Nie kurła osobisty 😂

a może karta rowerowa 🤔😜

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, Strongman napisał:

Za ziemię u mnie 25tyś w zwyższ,kupić się nie da bo niechcącą sprzedawać a owies urośnie nawet na najgorszych glebach którego potem juz u siebie nie sieje bo mam lepsze,po prostu na dzierżawach sieje naj mniej wymagające rośliny żeby w tę ziemię najmniej inwestować bo sprzedać mogą komu innemu.

Jakbym kupił ha ziemi to bym był 30tyś do tyłu a tak mam to samo i kasę powiedzmy na maszyny.

Maszyny to koszt a ziemia przynosi, co prawda mizerne ale zawsze zyski. Dodatkowo nie traci na wartości. Ostatecznie jak nie będziesz miał następców, to sprzedasz i emeryturka zabezpieczona. Maszyny pooddajesz za ułamek tego co sam dałeś. 

Edytowane przez Leszy
Opublikowano

I gumofilce. W temperatury poniżej -10 stopni tak koło domu chodzę.

-3 i dalej zimny wiatr.

Opublikowano
4 minuty temu, Leszy napisał:

Maszyny to koszt a ziemia przynosi, co prawda mizerne ale zawsze zyski. Dodatkowo nie traci na wartości. Ostatecznie jak nie będziesz miał następców, to sprzedasz i emeryturka zabezpieczona. Maszyny pooddajesz za ułamek tego co sam dałeś. 

Maszynami można jechać na usługi i też jest zysk 

Opublikowano
Przed chwilą, TheraRolnik napisał:

usługi i też jest zysk 

a komu by sie chciało. nie lepiej poleżeć ? ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v