Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

A tak nawiasem to kto to?

1 godzinę temu, Sean napisał:

No właśnie, a nas nikt nie raczył nawet poinformować, trzeba się dowiadywać nie wiadomo skąd.

Słonecznie i w miarę ciepło, poplony powschodziły, wilgoć fest. Kartofle kopałem to ładnie przemoczyło, zielone to chyba jeszcze powinny podrosnąć

Opublikowano

do jednych dotarło, do innych nie. ktoś spieprzył trochę.

ja powiem . szkoda człowieka, tym bardziej że młodo zmarł.

2 minuty temu, pedro2 napisał:

A tak nawiasem to kto to?

też niezbyt kojarzę

Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, slawek74 napisał:

grzybki były 🤔

Nie udało się znaleść czasu, somsiad rano sprawę miał potem nawóz zamówiłem, trochę pyrek wykopałem i dzień  zleciał😴 

A z ciężką reką i ja trafiłem na takich🥴

I ja nie znam , ale jak młody  rolnik to szkoda podwójnie😣

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano

Ładny dzionek dziś, przyjemnie rwało się maliny. 

Panny ma ktoś takerzowke bomet. Robiłem wcześniej  jakąś starą i nie miałem problemów z jej ustawieniem a tym bometem  to jakaś masakra. W końcu się wkurwilem i rzuciłem po jednej stronie jakieś pustaki i w końcu jakoś równiej się zagłębia. 

Opublikowano
6 godzin temu, slawek74 napisał:

postawił mi gość piwo i ledwo na nogach się trzymam dobrze że to nie 40% bo bym chyba nie ustał ma rękę 😨

grzybki były 🤔

Trzeba było szybko wypić drugie piwo - wtedy by puściło, po trzecim byłbyś całkiem trzeźwy.

Chyba, ze te grzybki to halucynki

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, pafnucy napisał:

nie miałeś napisu tak jak reklamy wyskakiwały? ja miałem.

może jakie antyrekalamy masz i dlatego nic nie było.

No mam anty, bo szlag by mnie trafił bez tego, ale skoro Spanner był zasłużony dla tego forum, a był, to nie szło wysłać do wszystkich powiadomienia?

Edytowane przez Sean
Opublikowano
6 minut temu, Piotrek1975 napisał:

Po uja Bometa żeś kupił 🤔 Maliny sprzedajesz na skup czy indywidualnie.

No na szczęście nie kupiłem tylko takim robiłem . Mam w planach kupić ale jakaś używkę. Polana na skup a trochę Sugany w pojemniczki 

Opublikowano

wiecie co. słowo że identycznie pomyślałem. ale proponuję dać dzisiaj spokój temu.

1 minutę temu, Bananek napisał:

no gdzie? to tylko ankiety tak można rozeslac. przecież to ważniejsze.

Opublikowano

No właśnie już nie chciałem tego pisać, że jak chodzi o kasę to wszystko idzie.

2 minuty temu, Bananek napisał:

Opublikowano
pafnucy napisał:

wiecie co. słowo że identycznie pomyślałem. ale proponuję dać dzisiaj spokój temu.

1 minutę temu, Bananek napisał:

nie drążę dalej. wyraziłem tylko opinię

Opublikowano

To forum żyje tylko dlatego że sami użytkownicy bezinteresownie chcą utrzymywać z sobą kontakt, inaczej padło by jak nic. Ok, nie czas na poruszanie czegoś o czym wszyscy dobrze wiedzą, a wolą nic nie mówić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v