Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, pedro2 napisał:

Panowie roltoma agrotechnika Sokółka w wys-maz warto za używanym ciągnikiem jechać? Mają fajnego jelenia, ale kapcie łysawe i bez zaczepów... Za to cena po uju 😋 aczkolwiek co tydzień kilka tys w dół

Moim zdaniem nie warto tam zaglądać. Okazji napewno tam nie znajdziesz - ceny wysokie, a jak już cena do przyjęcia to totalny szrot. Jak pojedziesz to zdaj relację, może sie coś zmieniło, chociaż wątpię.

Opublikowano
7 minut temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

Kolejna drama z udziałem jutupowej gwiazdki. Żałosne to już się robi 🤐🤐

Screenshot_20200819-164933_YouTube.jpg

Screenshot_20200819-165004_YouTube.jpg

tak cię jara wzajemne szczucie?

Opublikowano

Nie oglądam i nie będę oglądał tylko takie uwno pojawia się na głównej to logiczne że zobaczyłem.

@pafnucy że co ja ? Daj Ty mnie spokój.

Opublikowano
2 godziny temu, marulekk napisał:

Najpierw jedna się chmura stworzyła i poszła do Ryśka a teraz druga bokiem dosłownie 1km dalej ściana deszczu i też do Ryśka pójdzie

To tylko chmury, a w tych chmurach pustki

1.5 l nasiąpiło.

Też wydawało się że poleje a tylko pokropiło.

Opublikowano
2 godziny temu, pedro2 napisał:

Nie wiem ile w tym prawdy, wczoraj okolice Szczuczyna 50mm... ale całkiem możliwe bo burza stała ok 4 godziny 😔

Miejscowo napewno. Wczoraj w tym czasie bylem na lakach Hruskie i chmura ciągnęła sie od Szczuczyna do granicy czyli dobre 100km kowadła. Liczyłem za na mnie trafi. 

IMG_20200818_152451.jpg

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Bananek napisał:

A co Ty nas pytasz? daleko nie masz. wszak kiedyś to było twoje województwo. O ile dobrze pamiętam.

Pytam może który handlował z nimi, a co w tym dziwnego? Kto pyta nie błądzi

2 godziny temu, vat napisał:

Moim zdaniem nie warto tam zaglądać. Okazji napewno tam nie znajdziesz - ceny wysokie, a jak już cena do przyjęcia to totalny szrot. Jak pojedziesz to zdaj relację, może sie coś zmieniło, chociaż wątpię.

Nie szukam okazji tylko nie klejonego i nie pucowanego. Jestem w stanie zapłacić trochę więcej za pewny sprzęt. Tutaj te zaczepy trochę rażą (ich brak), ale w sumie jak Anglik to tam tylko hitch używają i taki jest... 

Edytowane przez pedro2
Opublikowano
4 godziny temu, fireseba napisał:

2km obok tez chmura stoi

Wczoraj padalo z prawej z lewej teraz pod spodem

Identycznie u mnie,dostałem dzisiaj aż kroplą ,chyba gorczycy na  tę skałę nie wysieję😕

Opublikowano

I kolejną porcję syropku pszczółki dostały. +19, zachmurzone.

@Bananek Jak włochate podopieczne?

Opublikowano

A nawet nie wiem. ostatni tydzień miałem wyjęty z życiorysu. przesiedzialem go prawie w całości w kotłowni. przerabialem podłączenie kotła CO i takie tam. zajeździłem trzy narzynki do rur.

Opublikowano

W sumie nie mnie to wiedzieć... Co kto lubi, jeden lubi tak, inny inaczej a jeszcze innemu tak jak mi same pszczoły wystarczą i nie potrzeba ani włochatej ani wygolonej...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v