Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mogłem się powstrzymać i pojechałem meloman pochylony, ale stoi ☺️ za to w kartoflach pełne skiby po dołku. 

Uziu to ta znad Siedlec. Na szczęście odbiła na wschód, pada ale już nie tak mocno. Do seby może dotrze 

Opublikowano
31 minut temu, pedro2 napisał:

Nie mogłem się powstrzymać i pojechałem meloman pochylony, ale stoi ☺️ za to w kartoflach pełne skiby po dołku. 

Uziu to ta znad Siedlec. Na szczęście odbiła na wschód, pada ale już nie tak mocno. Do seby może dotrze 

Taka masz ziemie ze za godzinę nie bedzie sladu po deszczu. Na mnie wlasnie naszło oby jak najdłużej poapdalo. 

Opublikowano

Bedzieta jęczeć w tym miesiącu od nadmiaru wody. A jeszcze dwa tygodnie temu beczenie, że susza, że "pali" 😉

Opublikowano

12 l nakapało łącznie.Burze minęły  spokojnie bez wiatrowi i gradowo tak jak u mnie ale niektórzy nie mieli tego szczęścia bo zaczęło od trąby a kończyło na gradzie.W powiecie ETM grad wielkości kurzych jajek

Opublikowano
12 minut temu, Rolnik1973 napisał:

... nic nie naszło.

Nawet ochota ?

Opublikowano
6 godzin temu, Matey napisał:

Ciekawe gdzie na zachodzie leje bo na pewno nie w lubuskiem

Na  zachód  i  wschód  od  mojej  miejscowości   było chmury widać  grzmoty słychać,   a tu   za wczorajszy dzień i noc  1mm.  😧      Trzeba   by na wycieczkę  jechać   aby deszcz   zobaczyć.

Opublikowano

Pierwszy tydzień czerwca  przebił opadami maj z kwietniem.  Idzie na rekord 💪💪💪🌽🌽🌽🌽🌽

Opublikowano
20 godzin temu, staszek131415 napisał:

No co Ty przecież jest susza stulecia 🤔🤔

U mnie susza była do kwietnia, potem non stop deszcz tak, że gdzie udało się zasiać kukurydzę to kaczki pływają, a gdzie się nie udało to już się nie uda...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v