Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za wczoraj i noc 7mm. 👍 Te ich prognozy z roku na rok coraz mniej się sprawdzają. Miało lać dwa dni. Trzeba jechać paszporty odebrać i zakupy zrobić, pogoda pasowna 

• Like 1
Opublikowano

Ale zziiimnooo 🥶 wieje 💨 i tylko 7*

3,5 litra za noc i dalej siąpi. 

Opublikowano

+5 stopni, przymrozku nie było, zachmurzone i nakapało jak do tej pory 1,5mm, zimny wiatr z północnego zachodu wieje

Opublikowano

Uff lekcje szkolne odrobione w końcu!!!! 

Od dzisiaj już piękna pogoda, błękitne niebo, 🌞, kilkanaście stopni. W końcu deszcz przestał padać, można  iść się opalać itd.

Opublikowano

Przestało padać, trzeba miodarkę ze strychu znieść i przygotować wszystko. Może jutro będzie cieplej i temperatura pozwoli wirować, jak nie to w piątek się będzie kręcić.

W sumie naleciało 2mm dziś.

Opublikowano
1 godzinę temu, Ywa napisał:

🌞 W końcu deszcz przestał padać, można  iść się opalać itd.

Ledwo zaczęło padać ,i to jeszcze nie wszędzie i już źle .. szkoda słów .

Opublikowano
5 minut temu, thor1984 napisał:

Do gromadzenia deszczówki lepsze będą mauzery czarne czy białe? 

Pogranicze wzw/wli pada od rana raz mocniej raz słabiej ale pada. 

Lepsze czarne bo nie tworzy się taki zielony nalot w nich. 

To ile nakapało do tej pory?

Opublikowano
1 godzinę temu, soltys48 napisał:

Po której?

Pyry posadzone,sadzarka umytą i pod dach wstawiona

Trza pryskacza zaczepiać i wieczorem jęczmień T2

Niby po tej. Miejmy nadzieje, że popada. 

Opublikowano
10 minut temu, thor1984 napisał:

@PRIMO nie wiem ile dokładnie ale na podwórku woda stoi.  W czarnych w ogóle się nie tworzy ten nalot czy tworzy tylko wolniej?

To zależy jak długo w nich woda jest. 

Opublikowano

W czarnych dodatkowo woda do podlewanie szybciej się nagrzewa jak słońce na nie pada.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v