Skocz do zawartości

Ceny bydła 2020

DzikiSimental25

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, Ursus932 napisał:

Mam nie całe 20 krów to tylko 1000 no pojebało ich, a jalowki co? Na nich też cena jebła a mam tego troche 

z jałowek to powinieneś dla hodowców  byków dokładać bo masz cenę jak mało kiedy

To dać i dla producenów masek i płynów do odkażania

• Sad 1

1 godzinę temu, marijusz napisał:

z jałowek to powinieneś dla hodowców  byków dokładać bo masz cenę jak mało kiedy

To dać i dla producenów masek i płynów do odkażania

Osobiście sprzedałem 0.50 taniej jalowki w porównaniu do zimy za Rki 

A byki mam tez ale nie dostanę bo 1 marca jak sprawdziłem w dokumentach  to tylko 2 mialy powyżej 12 miesięcy 

1 godzinę temu, karolr2 napisał:

Właśnie taka powinna być pomoc do produkcji  a nie do ha. W moim rejonie najwięcej się nachapały firmy transportowe i nie kto inny jak zaklady mięsne  

Mój kolega z tarczy dostał 100tysiecy za to ze nie zdążył z robota na czas i przesunął mu sie odbiór. Branża budowlana.

6 godzin temu, Ursus932 napisał:

Mam nie całe 20 krów to tylko 1000 no pojebało ich, a jalowki co? Na nich też cena jebła a mam tego troche 

Ja mam ponad 30 sztuk. Na mleku jestem stratny co miesiac 4 tys a oni chca dać 2200 tej pomocy całej ;d jak dla mnie to lepiej jakby wgl nic nie dawali. Wiec bedzie gadania ile to rolnicy pomocy dostalu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941
    • Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2023? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu 

• Przez donweter1989
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. Początek roku wygląda mało optymistycznie, a jak będzie dalej?
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontynuacja wątku 2022:

• Dodaj nową pozycję...