Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od 6 na wagach super  uczciwych nawet dodajacych 3% do 7.5 jak się postarasz to może uzyskasz 

Opublikowano
5 godzin temu, AdamRo napisał:

Potwierdzam, nie potrafię sprzedać hfa za 6,3. Negocjacje trwały długo i zakończyły się niczym.

Nadal uważam że za hfa max 6 netto .

To może spróbuj kupować po 6,3 

Opublikowano
12 minut temu, AdamRo napisał:

W tym momencie nie stać mnie na 200+ 

Później sprzedaż K i synom 

Zobaczysz jeszcze zarobisz 

Opublikowano
9 godzin temu, soltys48 napisał:

Ciekawe co na to ich forumowy naganiacz🤔

Forumowy naganiacz gdzieś przepadł. Trzeba się zainteresować. Może jakaś krzywda chłopakowi się stała i potrzebuje pomocy.

• Haha 1
Opublikowano

Ale oni to głupio polliczyli i poprzydzielali... Wydawałoby się że w Minrol są mądrzejsi niż uczniowie 3 klasy podstawowej - jednak nie koniecznie... Ale jak to mawiają "z pustego i Salomon nie naleje" 😑

• Like 1
Opublikowano

Mam nie całe 20 krów to tylko 1000 no pojebało ich, a jalowki co? Na nich też cena jebła a mam tego troche 

Opublikowano
3 godziny temu, Ursus932 napisał:

Mam nie całe 20 krów to tylko 1000 no pojebało ich, a jalowki co? Na nich też cena jebła a mam tego troche 

z jałowek to powinieneś dla hodowców  byków dokładać bo masz cenę jak mało kiedy

To dać i dla producenów masek i płynów do odkażania

• Sad 1
Opublikowano
Wcale nie powinno być tej pomocy. kolejna papierologia, zalatwianie. potem narzekanie bo ten ma więcej. ten szybciej dostał . U tego rodzice pracują a on w mieście i też dostał.A na koniec i tak sobie te pieniądze odbiorą z nawiązką
  • Like 5
Opublikowano
1 godzinę temu, marijusz napisał:

z jałowek to powinieneś dla hodowców  byków dokładać bo masz cenę jak mało kiedy

To dać i dla producenów masek i płynów do odkażania

Osobiście sprzedałem 0.50 taniej jalowki w porównaniu do zimy za Rki 

A byki mam tez ale nie dostanę bo 1 marca jak sprawdziłem w dokumentach  to tylko 2 mialy powyżej 12 miesięcy 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v