Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Allegro-lokalnie miało też być alternatywą. Jakoś cicho o tym.

Opublikowano

Przecież olx jest własnością allegro, jak zmieniła się nazwa to zmienił się właściciel. Także żadna strona nie ma szans nawet gdy będzie za darmo, a jeśli się choć trochę wybije to zaraz ją przejmą j.w

Opublikowano (edytowane)

To olx należy do allegro 

Przepraszam jednak się pomyliłem i olx to osobną spółka niezależna od allegro 

Edytowane przez Rolnik_z_Podkarpacia
Opublikowano (edytowane)

Ogłoszenie z FB:

"Sprzedam konstrukcję hal o wym 12m na 26 m, wys.4m Chełm tel 535536655 lub 609150543 (prosze o kontakt tylko telefoniczny ) "

75341035_2632352943523151_63637131897581

Jak ktoś szuka

Edytowane przez jahooo
Opublikowano (edytowane)
Dnia 5.11.2019 o 16:25, pWnedMTZ napisał:

Jak z dostępem do części, był z czymś problem?

Jak do tej pory żadnych większych awari jedynie 2 razy wariowal wom ale jak się okazało winna była pier**la urwany przewod sygnału z alternatora. Przepracował już ok 2500 godzin.

A co do dostępności części jeśli chcesz nowe to praktycznie wszystko dostaniesz w serwisach NH. A co do używanych to jak się orientowalem to jest ich też stosunkowo dużo.

Edytowane przez rabit500
Opublikowano
6 godzin temu, Wiesi0 napisał:

Ale widocznie sporo te YouTube płaci.I z jednej strony człowiek złapał pola i prawdopodobnie dlatego kupił nowy ciągnik a teraz ma to samo co miał,

Mi się wydaje ze kupił nowy ciągnik i ludzie zazdroszczą i dlatego mu zabrali a i może chcieli podwyżki ze mu się dobrze powodzi.Mówi ze to tamto za darmo.

Jak się zależy od ludzi to trzeba udawać biednego.

mógł kupić MTZ to by mu ziemi nie zabrali

Opublikowano (edytowane)

Czemu allegro lokalnie tak sobie działa? Ano, znaleźliście tam dział rolniczy? Podpowiem, nie ma. Są tylko części do maszyn rolniczych. Auta też tam nie wystawisz. Więc to żadna konkurencja do olx czy sprzedajemy

Edytowane przez MF675ursus
Opublikowano (edytowane)

Najtańsze konie na rynku,ciągnik jeszcze tańszy jak kirowiec a w cenie 300tyś brutto z mocą ciut większą 480km.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
7 godzin temu, Marecki2922 napisał:

Jest jeszcze premier vvęgier Albert Kałmanavvardze , rumuński minister Szczypopasku i austryjacki vvicepremier Ludvvig von Ruchałfest 😁

Kałmanawardze to raczej  Gruzin;)

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Na filozofie działa wszystko do du,po to sprzedaje żeby kupić RCW w tych samych pieniądzach.Szuka jelenia.Zresztą ile wart taki rozrzutnik 2tyś.A on chce 4tyś.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

https://www.olx.pl/oferta/plug-gregoire-besson-resor-ciezki-CID757-IDvtNxA.html Pamiętam jak jeszcze wyglądał przed malowaniem, cały mchem zarośnięty. A tak poza tym strasznie droga ta farba musiała być ☺️

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v