Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@farmtrac8244 ja wczoraj widziałem filmik jak dżoker agregatem ściernisko robił,do tego film drobiem kręcony. No i jeszcze  w żniwa z przyczepami jeździł perkinsem. No ale np ostatnio jak opowiadał o naprawie przyczepy że się zaspawa, to mówił w taki sposób, że on będzie robił a tu co? On tylko nagrywał jak ojciec spawa a on tylko młotkiem stukał w spawy.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Ja te filmy traktuję jako wiedzę,takie agro show w domu,jak dana maszyna pracuje,czy się nie zapycha,ładnie kryje i w niektórych filmach to ładnie widać, ostatnio nawet Szoko ma taki ciekawy rozsiewacz, który sieje na boki większą dawkę i pasy są na zbożu.Wiec można się dowiedzieć co kupić lub czego nie kupować a maszyny drogie.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
21 godzin temu, bratrolnika napisał:

jak tu nikt mojego nazwiska nie zna

Czy aby na pewno? 

13 godzin temu, Rolnik7343 napisał:

No pewnie że tak ale takie "obietnice" to dla mnie już przesada ... To tak samo ja powiem, jak mi pszenica sypnie 10t/ha to robię dzieciaka... Toć to jest śmieszne ...

To już pewne będziesz bezdzietny 

• Like 3
Opublikowano
9 godzin temu, farmtrac8244 napisał:

Widziałeś kiedyś aby dżoker coś kol wiek robił ciągnikiem? Nie oglądam filmów a jak obejrzę to mało kiedy i tak przewijam ale za kółkiem to go jeszcze nie widziałem boczny taboret.

nie oglądam, więc nie wiem

8 minut temu, soltys48 napisał:

Czy aby na pewno? 

tak właśnie pomyślałem że kilku może znać, ty, @extrabyk, może @Agrest i @Rolnik7343, bo im też coś wysyłałem/albo oni mi wysyłali

okazja pany

https://www.olx.pl/oferta/mlocarnia-CID757-IDCRjXX.html#502789b8b6

Opublikowano
8 minut temu, bratrolnika napisał:

tak właśnie pomyślałem że kilku może znać, ty, @extrabyk, może @Agrest i @Rolnik7343, bo im też coś wysyłałem/albo oni mi wysyłali

Nawet przy tylu postach co u mnie,namierzenie mnie jest pestką i bez pokazywania lokalizacji jak w moim przypadku. Lokalizacja jest ,,potrzebna'',by wziąć  ,,na klatę''swoje wypowiedzi  . A byś się zdziwił ilu Cię zna [ lub przynajmniej wie co Ty za,,ptica''].   😁

Opublikowano

że osobiście??? nie sądzę, nie licząc Macieja i jeszcze dwóch użytkowników, z których jeden już się tu nie pokazuje myślę że nikt nie miał mi okazji ręki uścisnąć, albo choćby pokazać palcem mówiąc TO ON

Opublikowano

Brat nie doceniasz mnie😉  Ja nawet znam nazwisko panieńskie twojej ślubnej😁 no albo przynajmniej mi się wydaje że znam

A I pewnie się kiedyś widzieliśmy bo czasami zakupy u Gajosa robiłem. 

Opublikowano
27 minut temu, 6465 napisał:

Brat nie doceniasz mnie😉  Ja nawet znam nazwisko panieńskie twojej ślubnej😁 no albo przynajmniej mi się wydaje że znam

A I pewnie się kiedyś widzieliśmy bo czasami zakupy u Gajosa robiłem. 

fakt, my mogli się witać nawet, nie wiedząc who is who

21 minut temu, jahooo napisał:

Żebyś się nie zdziwił, ile osób cię zna, albo przynajmniej wie, gdzie mieszkasz. Sam znam kilkanaście osób z forum  a i o resztę nietrudno się dowiedzieć

a gdzie ja mieszkam to się wcale nie kryję, mam przecież to w profilu podane, do tego zdjęcie z chałupą, gdzie widać numer domu

Przed chwilą, piotrek538 napisał:

A co się dzieje z @extrabyk ??

aktualnie pije nalewkę co mu ostatnio wysłałem😂

Opublikowano
10 godzin temu, farmtrac8244 napisał:

Widziałeś kiedyś aby dżoker coś kol wiek robił ciągnikiem? Nie oglądam filmów a jak obejrzę to mało kiedy i tak przewijam ale za kółkiem to go jeszcze nie widziałem boczny taboret.

Panie kolego to jest ruskie to to zawsze zapali. Jeśli wierzyć ,że faktycznie tyle stał https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwj2md_ni7HmAhUVw8QBHZ6dCOgQtwIwAHoECAcQAQ&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DJRXxzY8g2cw&usg=AOvVaw0shHC2-jAwGZ1FMrC-jJjQ

Kolega kupił od sasiada wiosna koparkę 85r. w wersji rolniczej 102mth od nowości ,wszystkie plomby na zegarach i wgl .sam mówił że pamięta za dzieciaka tylko jak to jeździło .odziwo po tak długim czasie zapaliła z Aku i śmiga przez cały czas az miło 

Opublikowano (edytowane)

Ta co z wojska to seryjnie byli malowane na ciemną zieleń, a ktoś przemalował na siwo.

Miałem taką z wojska i byli z nią problemy bo papiery w wojsku gdzieś zaginęły, mój stary zrobił w wojsku prawo jazdy na wszystko i jak zmieniali prawko na plastikowe to mu ucięli kilka kategorii bo papiery z egzaminów zaginęły w wojsku.

Edytowane przez Strongman
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v