Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
18 minut temu, rocknrollnik1 napisał:

Jakby @extrabyk wpadł pod skalpel  fachowców z hollywoodu to  też by wyglądał jak młody Bóg.Praw natury nie oszukasz i pod warstwą tapety ukrywa się niejedno.Ale co kto lubi.

up .Ale mnie wyprzedziłeś hehe

Mógłby niestety wyglądać po tym jak Mickey Rourke. 😅

Opublikowano
8 godzin temu, ŻemPitek napisał:

Ok. Czaje

A same papiery byś sprzedał? 

Opublikowano
red83 napisał:

Na pewno takie, u których jest jaskinia.... To masz rację 😂😂😂

nie wiem o czym Ty myślisz 😎ale ja pisałem o drzwiach do domu😊

Opublikowano
1 minutę temu, MarcinNH napisał:

A same papiery byś sprzedał? 

Szkopuł w tym, ze ta przyczepa jest u sąsiada i jestem zainteresowany kupnem tylko nie wiem ile jest warta😁. Papiery w jakiej cenie obecnie?

Opublikowano

Czyli chodzi Ci i tak o fanki "Sanatorium Miłości" 😂😂😂

Opublikowano
12 minut temu, ŻemPitek napisał:

Szkopuł w tym, ze ta przyczepa jest u sąsiada i jestem zainteresowany kupnem tylko nie wiem ile jest warta😁. Papiery w jakiej cenie obecnie?

Ty lepiej zapytajkę na priw. Licho nie śpi.

• Like 2
Opublikowano

.jeszcze nie dzwoniłem . chciał 49 a wczoraj promocja na 43 . chodzą przeważnie powyżej 50 tyś

Opublikowano

tak bardzo rzadko może nie ,wszystkie nowsze 1234 i 1634 takie już miały

Opublikowano
Ursus932 napisał:

.jeszcze nie dzwoniłem . chciał 49 a wczoraj promocja na 43 . chodzą przeważnie powyżej 50 tyś

A widziałeś by ktoś te 50tys płacił? Ogólnie rynek maszyn używanych stoi idą tylko okazje i naprawdę tanio a cała masa ogłoszeń to złom niestety

Opublikowano

tak . bo do kilku dzoniłem i sprzedane . już tu ktoś pisał że jest teraz popyt na te ursus

slawek74 napisał:

Ursus932 napisał:

A widziałeś by ktoś te 50tys płacił? Ogólnie rynek maszyn używanych stoi idą tylko okazje i naprawdę tanio a cała masa ogłoszeń to złom niestety

tylko ten nie wygląda na idealnego ,więc i cena niższa

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

Jak myślicie ,warto się nim zainteresować?https://m.olx.pl/oferta/ursus-1134-1014-914-CID757-IDCXLVj.html?isPreviewActive=1 po co ludziska zakładają tak opony 😕

Opony dużo mniej się zużywają. Sam myślałem tak założyć do NH, ale odpuściłem sobie. 

Co ciekawe on ma skrzynię 4 biegową, to dość fajnie. 

Edytowane przez tomek73
Opublikowano
1 godzinę temu, ŻemPitek napisał:

Tyle ile pisałeś, tys

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v