Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
extrabyk napisał:

Nie znam tej babki ale coś mi się wydaje, że wiem od kogo dostała ptasznika...chyba, że to zbieg okoliczności 🤔

zaden zbieg okoliczności. wszak nie od dziś wiadomo, że na Walentynki daje się ukochanej ptaszniki. 😀

extrabyk napisał:

UWOLNIĆ RYŚKA ✌ 

co jak co, ale ta fotka będzie idealna na twój awatar.

• Haha 1
Opublikowano
11 godzin temu, Thomas2135 napisał:

Kilka odcinków temu Gienio  koledze kobietę znalazł a w tym już mówi o niej żona? To był wtedy jakiś przyspieszony kurs swatania?

Podejrzewam że oni już małżeństwem byli bo Gienio pojechał zanim jak ze swoim duńczykiem to się szczerzyli do siebie jak szczerbaty na suchary a cała akcjazostała starannie wyreżyserowana jak cały ten program

Opublikowano
3 minuty temu, soltys48 napisał:

A to co jak nie paradokumentalny? 

No trochę się różni. Jak ktoś napisał Mocument. 😉

Opublikowano

Z tym, że dobrzy z nich aktorzy to akurat muszę się zgodzić, nie oglądam tego programu regularnie, ale jak czasem zajrzę to można się uśmiać serio, ma on jednak jakiś swój urok :D 

Opublikowano
radekz200 napisał:

Ciekawe ile genio za to kasy zgarnął czy na prasę Sipma starczyło 😛 bo chyba za 100 g tego nie robił 😛 w ogóle ciekawe czy genio ma focusa żeby obejrzeć siebie 

Anteny satelitarnej na chałupie nie zauważyłeś?

Opublikowano

Żarty żartami, ale Ryszard to pozytywna osoba dużo wnosi do tego forum, nie obraża, nie wyzywa do złego nie namawia. Kara powinna być cofnięta, w żadnym temacie nic się nie dzieje, ani w polu roboty nie ma ani skupy nie czynne.  To chyba lepiej o pierdach pogadać . Uwolnić Ryszarda!

Opublikowano
52 minuty temu, radekz200 napisał:

Czy to nie te zdjecie z avatara wywołało kiedyś zamieszanie ze jest na głównej a nie ma w galeri? 😂😂😂

Nie na pewno nie bo to jest z wakacji z przed 3 tyg. Ale mogę je usunąć / zmienić jeśli ma wywołać jakieś zamieszanie.

Opublikowano
26 minut temu, Bartek933 napisał:

@CCCP wiesz co to promowanie ustroju totalitarnego?

Bartek przestań robić sobie jaja na zimno i dawaj tu Ryśka z powrotem !!!

Opublikowano

Bartek a żebyś wiedział, że nie wiem...Tata jak byłem mały to nosił taka przyciasna czerwoną koszulke z napisem CCCP,i tak mi sie skojarzyło jak dobierałem nick. Ogólnie więcej luzu zalecam , bo jeśli nie pozwolicie nam na wyjście poza okreslone konwenanse, to bedzie jak pisze Agrest forum sie rozleci.

• Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v