Malowanie nowych jak i starych sprzętów rolniczych
-
Podobna zawartość
-
Przez Majster71
wiecie może jakie miały kolory c-325,c-328 i pierwsze c-330 :rolleyes: jestem tu nowy.pomożecie??
-
Przez Pele94
Witam.
Mam takie pytanie czy ktoś z was korzystał z finasowania fabrycznego albo miał okazję się z tym zapoznać.
Mianowicie chodzi mi o zakup nowych maszyn rolniczych na Modernizację. Umowę z agencją mam już podpisaną lecz nie posiadam wystarczających środków na zakup maszyn (słyszałem że ta forma nie wymaga zabezpieczenia hipotecznego gospodarstwa a zabezpieczeniem są zakupione maszyny ) . Słyszałem ostatnio właśnie o tej formie zakupu ale chciałbym się z tym bardziej zapoznać. A może macie jakieś inne propozycję związane z zakupem maszyn np: kredyt
Czekam na wasze propozycję. Pozdrawiam
-
Przez szymi4512
Witam,szukam dokładnych oznaczeń RAL farby John deera do modelu 6220 i pochodne ,bo z tego co wiem są trzy odcienie żółtego i zielonego a nie chce źle zamówić.
Potrzebuje farby żółtej i zielonej pozdrawiam.
-
Przez bel920
przymierzam się do malowania i moje pytanie jakiej marki polecacie farbe aby dała efekt na lata i dobrze się trzymała i kryła jak pomalować to żeby zaraz nie wyblakło ale i malowanie szło do pomalowania deutz far
-

Rekomendowane odpowiedzi
Regulacje zawetowanej przez Prezydenta ustawy o odroczenie obowiązk...
Malowanie John Deere