Uprawa pod kukurydze talerzówką
-
Podobna zawartość
-
Przez DamianGabana
Witam ,
Panowie powiedzcie jak z kontraktacją kukurydzy mokrej na nowy zbiór????????????????
U mnie w Lubelskim 420 - 450 netto
-
Przez elux
Witam
Czy spotkał się ktoś z suszeniem kukurydzy z zastosowaniem nagrzewnic elektrycznych jako źródło ciepła?
Temat o tyle ciekawy że z wykorzystaniem fotowoltaiki energia prawie na free, jednakże brak info i doświadczeń w zakresie wydajności suszenia przy niskich temperaturach powietrza suszącego...
Jeśli ktoś ma jakieś doświadczenia/wiedzę w temacie to proszę o info tutaj lub na priv- myślę o takiej małej suszarni u mnie
-
Przez kamis1122
Witam. Szukam przystawki do kukurydzy na 3 ryski. Śliski temat ktoś coś gdzieś jakieś zdjęcia? Jaka cena? Do sampo 500 kiedyś widziałem takiego w akcji zgrabnie mu to szło.
-
Przez Gość
witam, ile w przybliżeniu kosztuje wystrojenie kombajnu new Holland do koszenia kukurydzy? heder, sita itd -
Przez Mario5
Co myślicie o wale sprężynowym lub daszkowym 500mm na mozaikowate pola. Agregat uprawowy bez siewnika do uprawy pod zboża i rzepak. Nie są to wały zbyt ciężkie co jest dla mnie plusem bo packer czy gumowy może byłyby lepsze tylko ich minus to waga. Głównie chodzi mi jak będą zachowywały się na piachu. Proszę praktyków o opinie.
-
Rekomendowane odpowiedzi
Wybór ciągnika
Czytaj dalej »
zetor 10145 + agregat