Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam! 

Mam kilka pytań. Co do czujnika temperatury w t25 to jest problem bo jak włączam masę to wskazówka się porusza, czyli chyba wszystko jest podpięte. Ale znów podczas jazdy wskazówka się nie rusza. Czy to wina czujnika bo napięcie w przewodach jest wszędzie i czy mogę kupić zamiennik w postaci czujnika wody do MTZ-ta?

Z góry Dziękuje za Odpowiedź

P.S. To jest czujnik wody do MTZ-ta

c7951b5149038ea5e5ab0b6d42f3.jpg

Edytowane przez ReverS07
Opublikowano

Dzięki, jutro zobaczę. A i jeszcze znów jest problem bo teraz w ogóle wskazówka się nie rusza przy włączeniu masy (mam stary wskaźnik)

Trzeba jakoś masę poprowadzić czy co? 

Opublikowano

Z oryginalną chyba będzie problem żeby znaleźć taką nową gotową. Z czegoś innego dokup załóż i po problemie no chyba , że chodzi aby był oryginał . Używane zobacz pełno tego teraz tylko pewnie nikt nie zechce kabiny tak na części sprzedawać.

Opublikowano

To jak metalowy to tam niema śrubki na kabel tylko w tym uchwyciku do przykręcania jest taki języczek co dotyka wskaźnika a uchwyt dotyka blachę od wskaźników i tam coś nie łączy, albo zaśniedziałe albo farba na tej blasze.

Opublikowano (edytowane)

Witam mam problem właśnie ze wskaźnikiem temperatury jak włączę hebel z prądem wskaźnik wali na 120 stopni zrobiłem test na akumulatorze w garażu opalarka i wszystko działa jak należy wkładam do ruskiego i to samo 120 stopni ominołem już oryginalny plus i połączenie z czujnikiem na swój kabel to samo może ktoś pomoże bo wydaje mi się że jakaś zwora gdzieś albo masa.

Edytowane przez Jacekmb1

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez vitoma
      Czesc

Czy moge zamiast zalecanego Hipola 6 uzyc do C330/360 oleju przekladniowego klasy 80W90 "zachodnich" firm ? Np. castrol, elf, mobil, valvoline ?

oczywiscie planuje calkowita wymiane oleju. do tej pory byl zalany hipol 6.

Z tego co widze to obecnie produkowany przez Orlen Hipol 6 rowniez ma klase 80W90, i jakis oznaczenie GL-4 . Nie wiem co ono oznacza.

Jest tez olej Orlen Agro 80W90.

Czy wszystkie wymienione moga zastapic orginalnego Hipola 6 podczas wymiany?'

dzieki
      pozdrawiam
      Piotrek
    • Przez damianzb9613
      Witam, co może być przyczyną mokrego kolektora wydechowego i całego tłumika aż do samej góry (podstawiłem puszkę pod tłumik to nakapało oleju z paliwem czy coś takiego )zostały wymienione pierścienie tłokowe , uszczelki pod głowicą i pompa paliwa i wtryski były sprawdzone.
    • Przez Reno123
      Witam jestem posiadaczem Renault 103.54 mam problem z hydraulikom. Po odpaleniu rurka od pompy hydraulicznej do rozdzielacza mocno drży , przewody do hydrauliki wywrotu są ok nie wiem co powoduje drganie i jak to usunąć . Czy to może być przez rozdzielacz. Po dłuższej pracy słabnie wspomaganie. Proszę o poradę 
    • Przez jarx08
      jaki olej wlać do skrzyni Jd 6810?
      czy po wymianie wymagana jest jakaś kalibracja?
    • Przez Nasters
      Witam  mam problem Lamborghini 1060 otóż do 1 tys obrotów z odmy leci delikatnie biały dymek lecz pod za dużym ciśnieniem po zwiększeniu obtotów z odmy zaczyna kapać olej czym większe obroty więcej oleju ?? ktoś może już to przerabiał ?? uszczelka ?? pierścienie ??
  • Dodaj nową pozycję...
v