Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
7 minut temu, Ursus932 napisał:

Co Ty gadasz on tego nie zrozumie , zadowolony z ceny Ale myślał że będzie większy 😊 

To kto tam zajechał na okolice ?

12 minut temu, Baks00 napisał:

Albo wcale....Jeden z handlarzy  kieleckich na dziś 7.60 plus vat

Któż to  , któż ?

Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, AdamRo napisał:

Któż to  , któż ?

Jakiś Tomasz..... u sąsiada oglądał krowę.

Cena nie realna? 

FACTOR 7.50 PLUS VAT 

Edytowane przez Baks00
  • Haha 1
Opublikowano

Przecież handlarze na tym forum to tylko z nas sie śmieją. Maja do siebie telefony i dzwonią do siebie w stylu ,,jozek weź sie nie wygłupiaj z ta cena u mirka, psujesz nam wszystkim biznes a te głupie chłopy i tak musza sprzedać”, dlatego zaraz jak ktoś napisze wyższa cenę to jak hieny a kto, kto i juz za telefon i dzwonią żeby kolega z branży jutro nie głupiał.

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
24 minuty temu, Baks00 napisał:

Cena nie realna? 

FACTOR 7.50 PLUS VAT 

Popytaj Sołtysa co myśli na ten temat.

Sołtys ,przepraszam.

Opublikowano
41 minut temu, AdamRo napisał:

To kto tam zajechał na okolice ?

Któż to  , któż ?

A nie będe robił mu reklamy ,za ręke nie złapałem

Opublikowano
2 godziny temu, AdamRo napisał:

Czyli tak źle i tak nie dobrze.

No i tu jest problem tez. Wjezdzasz starym samochodem- dziad= nie zaplaci. Wjezdzasz nowym- sk***ysyn na moim bydle sie dorobil.

• Haha 4
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, AdamRo napisał:

Popytaj Sołtysa co myśli na ten temat.

Sołtys ,przepraszam.

Dobra nie było tematu,a szkoda

Edytowane przez Baks00
Opublikowano
1 godzinę temu, Azor07 napisał:

Tak Józef B ,a pisałeś że nie znasz :D

Kto nie ryzykuje ten  nie pije szampana. hehe Ja tam zawsze wole na żywo sprzedawać. Hm co do prowizji to od 100 w górę  od łba przy takim handlu na wbc  przynajmniej jak znajomy sprzedawał to tak odpalał pośrednikowi.  Ja też handluje tylko z Brzegowym jakoś waga mi się zgadza zawsze i kasa na drugi dzień jest a nawet w ten sam dzień.

• Like 1
Opublikowano
19 minut temu, rolnikw napisał:

Biernackiemu nie oddajesz? W tym rejonie jeszcze firma słaby, najlepiej waga ogolna a kasa pewna

Biernackiemu nigdy ,słaby zawsze odbierał ale teraz wydaje mi się ze coś nie tak z ceną ,jest jeszcze Regę słyszę że problem z kasą to strach sprzedać .wiecie że z całej chodowli bydła to sprzedaż jest najgorsza dobrze że zbliżam się do końca bo szkoda zdrowia 

Opublikowano
50 minut temu, robert123farmer napisał:

1 godzinę temu, Kentar napisał:

No i tu jest problem tez. Wjezdzasz starym samochodem- dziad= nie zaplaci. Wjezdzasz nowym- sk***ysyn na moim bydle sie dorobil.

Bo musisz mieć taki nie za stary nie za nowy taki. 😁

Opublikowano
ACoCieTo napisał:

19 minut temu, rolnikw napisał:

Biernackiemu nie oddajesz? W tym rejonie jeszcze firma słaby, najlepiej waga ogolna a kasa pewna

Biernackiemu nigdy ,słaby zawsze odbierał ale teraz wydaje mi się ze coś nie tak z ceną ,jest jeszcze Regę słyszę że problem z kasą to strach sprzedać .wiecie że z całej chodowli bydła to sprzedaż jest najgorsza dobrze że zbliżam się do końca bo szkoda zdrowia 

Czemu najgorsza sprzedaż?

Opublikowano

jak to czemu same złodzieje chcą kupić jeżeli chodzi o region Jarocina

Opublikowano

11 godzin temu, Baks00 napisał:

Cena nie realna? 

FACTOR 7.50 PLUS VAT 

Po tym co widziałem cena mozliwa

Z jakiego rejonu jesteś?

1 godzinę temu, Berthold napisał:

Jechali jechali nie dojechali... 

Jeszcze nie sprzedałeś?

@Azor07 kiedy od Pana Józka taką propozycję dostałeś?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Romas11
      Sprzedam Byczki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg,  Jalówki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg i Celiaki  byczki ras mięsnych  i mlecznych 70-130kg ,Jalówki 70-130 kg. Znajduje się w Łomży .
      605978048

• Przez 4porucznik01
      witam . mam ostatnio problem z somatyką u bydła . nie które sztuki z dnia na dzien maja wyższa liczbe komórek . nie wiem czym to jest spowodowane . dawka paszowa sie nie zmieniła jest taka sama . kukurydza ,siankoiszonka ,siano lub słoma  śruta swoja z mieszanki owsa  jęczmienia żyta i pszenżyta . rzepakowa. wysłodki buraczane , pszenmix oraz dodatki witaminowe od somatyki .drożdze soda i kreda .po kazdym doju krowy maja zasklepiane wymię . ostatnie wyniki z mleczarni tłuszcz 4,27 bialko 3,06  może ktoś pomoże co z tym zrobic jak obniżyć 
    • Przez CeZaRy29269
      Byk 280+ do 30 miesięcy co tp znaczy ?
    • Przez Michał123
      Dzień dobry, czy ktoś opasa bydło ziemniakami? Chciałbym dowiedzieć się od jakiego wieku można dawać ziemniaki i w jakich ilościach. Jako główna dawka pokarmowa, czy jako dodatek np. do kiszonki z kukurydzy?
    • Przez Radek65
      Dzień dobry, czy można krzyżować miedzy sobą Czerwonego i Czarnego Angusa? Chodzi mi o to czy należąc do związku hodowców bydła można krzyżować te 2 rodzaje bydła i czy nadal będzie to bydło czysto rasowe? Czy lepiej mieć jałówki Angusa a byka np. Simentala?
  • Dodaj nową pozycję...
v