Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
agroFakt.pl
Tylko na agroFakt.pl:

Ceny mięsa w dół

Opublikowano
przemek28_28 napisał:

2 minuty temu, JarekBazydlo napisał:

Za gotówkę. Jak dobrze pójdzie w tym tygodniu powinien być zakup.

Typowy przykład pisowca. Odpowiada na wszystko inne niż to o co był zapytany wprost.

Ignoruje takie osoby jak Ty. Proste. A tak apropo za PiSem nie jestem.

Opublikowano
Przed chwilą, Yoda napisał:

Odsad po 300 kg jest za ciężki. Kup go nawet za 3 tys, sprzedaj 700kg po 7 i pchaj w niego rok papu. Ile zostanie?

Jest nie jest. Na olx jest przekrój 250-350. No jak kupujesz czysto rasowego to jak tu niektórzy piszą to sprzedajesz po 9.

Opublikowano
4 minuty temu, JarekBazydlo napisał:

Jak mi sie jeden ostatnio chwalil, ze nowy sprzet za gotowke kupiony to mu musialem za bydlo 3 dni przed odbiorem kase wyslac bo raty gonily. :)))

• Haha 4
Opublikowano
1 minutę temu, JarekBazydlo napisał:

Ignoruje takie osoby jak Ty. Proste. A tak apropo za PiSem nie jestem.

Sam sobie zaprzeczyłeś bo jednak nie zignorowałeś. Nie umiesz rozmawiać na argumenty i tyle, pytam grzecznie to nie umiesz napisac na proste pytania.

Opublikowano
Kentar napisał:

4 minuty temu, JarekBazydlo napisał:

Jak mi sie jeden ostatnio chwalil, ze nowy sprzet za gotowke kupiony to mu musialem za bydlo 3 dni przed odbiorem kase wyslac bo raty gonily. :)))

Ja nie biorę nowego sprzętu;)

Opublikowano

Jarku to z racji ze mnie bardzo lubisz i masz za moralnego, kulturalnego i umysłowego GURU to mi odpowiesz????????))))))))

Opublikowano
2 minuty temu, debrzyna napisał:

Do Ciebie Czym jeździsz 

Na tą chwilę berlingiem, w najbliższym czasie zakup ponownie hujdaja

To nie znaczy że jestem za PiSem. Nie miał kto startować z naszego regionu więc ja się zgodziłem.

MI na takie coś nie pozwoliłby honor, jeżeli czegoś nie popieram to nie popieram i koniec

• Like 1
Opublikowano

ludzie jak już Pis  Jarka wzioł na listy to apokalipsa się zbliża))))))))))) 

Opublikowano

Nie mial kto z jego regionu startowac wiec on sie zgodzil.

Hm..

Zgodnie z ta logika, jak wezme 2 pomocnikow do bydla i oni nie beda chcieli krasc na wadze i ja bede to robil, to znaczy, ze sumienie i rece czyste? 🤣🤣

• Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano
Przed chwilą, jarecki napisał:

a tak w ogóle to w jakiej firmie Miałeś ubespieczenie samochodu ? i czy firma  ,,zachowała się jak trzeba '' nie chodzi mi o podanie kwoty 

Ja miałem w warcie, sprawca link 4

Na tą chwilę kiepsko to finansowo wygląda

Opublikowano
1 minutę temu, Kentar napisał:

Nie mial kto z jego regionu startowac wiec on sie zgodzil.

Hm..

Zgodnie z ta logika, jak wezme 2 pomocnikow do bydla i oni nie beda chcieli krasc na wadze i ja bede to robil, to znaczy, ze sumienie i rece czyste? 🤣🤣

Już sie nie wybielaj wszyscy wiemy,ze wszyscy handlarze to złodzieje:D

• Haha 1
  • Sad 1
Opublikowano

Jarek na mordo książce Cię ogladam i jestęś ten w czerwonym komunistycznym krawacie czy tym w bluzie w okularkach????

Opublikowano
soltys48 napisał:

2 minuty temu, debrzyna napisał:

Do Ciebie Czym jeździsz 

Na tą chwilę berlingiem, w najbliższym czasie zakup ponownie hujdaja

To nie znaczy że jestem za PiSem. Nie miał kto startować z naszego regionu więc ja się zgodziłem.

MI na takie coś nie pozwoliłby honor, jeżeli czegoś nie popieram to nie popieram i koniec

Szczerze dla nie ma uczciwej partii w Polsce która by dobrze rządziła. A pewna kobieta mnie poprosiła żebym wystartował bo nie ma komu a ona musi kogoś zgłosić. Na swój rejon zgłosiła swoich synów bo też nie miała kogo a na mój mnie bo mnie prosila i tyle.

Opublikowano (edytowane)

Sołtys 48   a gdzie zgłazałeś szkode u siebie w warcie ? bo jak w linku to po zdarzeniu pamietajcie aby wezwać polcje bo skubance podważają nawet fakt zdarzenia .   ja miałem 3 razy zgłoszenia szkody do warty i jestem hepy   .                         50 % tych co poszli poparło pis a każdy sie wypiera , a ja zagłosowałem na nich .

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
1 minutę temu, JarekBazydlo napisał:

Na swój rejon zgłosiła swoich synów bo też nie miała kogo a na mój mnie bo mnie prosila i tyle.

Czyli nepotyzm??

1 minutę temu, jarecki napisał:

Sołtys 48   a gdzie zgłazałeś szkode u siebie w warcie ? bo jak w linku to po zdarzeniu pamietajcie aby wezwać polcje bo skubance podważają nawet fakt zdarzenia .   ja miałem 3 razy zgłoszenia szkody do warty i jestem hepy 

w linku, policja była.

5 minut temu, Daro20 napisał:

Polecicie mi kogoś kto sprowadza jałówki charolaise z Francji? 

a te by Ci nie odpowiadały?

https://www.olx.pl/oferta/charolaise-100-jalowki-cielne-CID757-IDAlAL3.html#2888577330

Opublikowano (edytowane)

ja piernicze  , i stąd problem Spróbuj udać sie do agenta warty może przejmą sprawe , bo zle bedzie  , działaj w miare szybko u swojego agenta 

Edytowane przez jarecki
  • Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Romas11
      Sprzedam Byczki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg,  Jalówki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg i Celiaki  byczki ras mięsnych  i mlecznych 70-130kg ,Jalówki 70-130 kg. Znajduje się w Łomży .
      605978048

• Przez 4porucznik01
      witam . mam ostatnio problem z somatyką u bydła . nie które sztuki z dnia na dzien maja wyższa liczbe komórek . nie wiem czym to jest spowodowane . dawka paszowa sie nie zmieniła jest taka sama . kukurydza ,siankoiszonka ,siano lub słoma  śruta swoja z mieszanki owsa  jęczmienia żyta i pszenżyta . rzepakowa. wysłodki buraczane , pszenmix oraz dodatki witaminowe od somatyki .drożdze soda i kreda .po kazdym doju krowy maja zasklepiane wymię . ostatnie wyniki z mleczarni tłuszcz 4,27 bialko 3,06  może ktoś pomoże co z tym zrobic jak obniżyć 
    • Przez CeZaRy29269
      Byk 280+ do 30 miesięcy co tp znaczy ?
    • Przez Michał123
      Dzień dobry, czy ktoś opasa bydło ziemniakami? Chciałbym dowiedzieć się od jakiego wieku można dawać ziemniaki i w jakich ilościach. Jako główna dawka pokarmowa, czy jako dodatek np. do kiszonki z kukurydzy?
    • Przez Radek65
      Dzień dobry, czy można krzyżować miedzy sobą Czerwonego i Czarnego Angusa? Chodzi mi o to czy należąc do związku hodowców bydła można krzyżować te 2 rodzaje bydła i czy nadal będzie to bydło czysto rasowe? Czy lepiej mieć jałówki Angusa a byka np. Simentala?
  • Dodaj nową pozycję...
v