Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
45 minut temu, marcinxxxx napisał:

Płaci podatek rolny?. Serio??. Cały czas żyłem w przeświadczeniu, że ten VAT, to taka alternatywa dla podatku rolnego. Potwierdzi to ktoś jeszcze?.

I to jest człowiek szczęśliwy zyje w tej swojej niewiedzy i myśli że papcio Jarosław kocha swoje wiejskie dzieci:P

Opublikowano (edytowane)

Największego gwiazdora AF to tak zjechaliscie ze zabral zabawki do piaskownicy i teraz sam sie bawi😉 tacy z was koledzy😉

Edytowane przez rolnikw
  • Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
20 minut temu, Rolnik7343 napisał:

No a nie ?!?! i jeszcze może  mi powiesz że święty mikołaj nie istnieje ? 😱

Jak nie ? Kto by Ci rózgi co roku przynosił ? :D

Opublikowano (edytowane)

Jebaliscie tu gościa za zadawane po raz drugi pytanie. No to ja zapytam po raz trzeci. Czy wstrzymywać się że sprzedażą bysiorów, czy je pogonić? jest jakaś nadzieja na wzrosty cen w najbliższych tygodniach? Ktoś coś? Pytanie do znafcuf 😉

Edytowane przez komizmo
  • Thanks 1
Opublikowano
1 godzinę temu, komizmo napisał:

Jebaliscie tu gościa za zadawane po raz drugi pytanie. No to ja zapytam po raz trzeci. Czy wstrzymywać się że sprzedażą bysiorów, czy je pogonić? jest jakaś nadzieja na wzrosty cen w najbliższych tygodniach? Ktoś coś? Pytanie do znafcuf 😉

Jest.

• Thanks 2
Opublikowano

albo mamy kolejnego Pięte. zważy dobrze , dobrze fakture wypisze .... i biedak zapomni zapłacić. To logiczne ze jak gość nie ma kontaktu z zagranicznym kupcem to żadna ubojnia w Polsce mu nie da takiej ceny to skąd taka cena???? mi tu pachnie szfindlem 

ps. widzę ze to świętokrzyskie czyli Kielce- wysoki sadzie nie mam więcej pytań

Opublikowano
38 minut temu, ubogiwladek napisał:

Znajomy wazyl u mnie jałówke wczoraj bo znalazl goscia ktory ma mu niby dać po 8 zł brutto jak bedzie miała ponad 600 kg ;d 

Taka cena jest na jałówki czy przyjedzie z magiczna waga ?

Woj świetokrzyskie

7 - 8 zł netto za dobre, tłuste sztuki.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Romas11
      Sprzedam Byczki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg,  Jalówki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg i Celiaki  byczki ras mięsnych  i mlecznych 70-130kg ,Jalówki 70-130 kg. Znajduje się w Łomży .
      605978048

• Przez 4porucznik01
      witam . mam ostatnio problem z somatyką u bydła . nie które sztuki z dnia na dzien maja wyższa liczbe komórek . nie wiem czym to jest spowodowane . dawka paszowa sie nie zmieniła jest taka sama . kukurydza ,siankoiszonka ,siano lub słoma  śruta swoja z mieszanki owsa  jęczmienia żyta i pszenżyta . rzepakowa. wysłodki buraczane , pszenmix oraz dodatki witaminowe od somatyki .drożdze soda i kreda .po kazdym doju krowy maja zasklepiane wymię . ostatnie wyniki z mleczarni tłuszcz 4,27 bialko 3,06  może ktoś pomoże co z tym zrobic jak obniżyć 
    • Przez CeZaRy29269
      Byk 280+ do 30 miesięcy co tp znaczy ?
    • Przez Michał123
      Dzień dobry, czy ktoś opasa bydło ziemniakami? Chciałbym dowiedzieć się od jakiego wieku można dawać ziemniaki i w jakich ilościach. Jako główna dawka pokarmowa, czy jako dodatek np. do kiszonki z kukurydzy?
    • Przez Radek65
      Dzień dobry, czy można krzyżować miedzy sobą Czerwonego i Czarnego Angusa? Chodzi mi o to czy należąc do związku hodowców bydła można krzyżować te 2 rodzaje bydła i czy nadal będzie to bydło czysto rasowe? Czy lepiej mieć jałówki Angusa a byka np. Simentala?
  • Dodaj nową pozycję...
v