Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bierzesz lekcje błaznowania czy uczy Cię "swojej" matematyki?

Opublikowano
4 minuty temu, JarekBazydlo napisał:

Podane mam gdzie mieszkam:) A wódki nie pije:P

A czy przypadkiem jak przed świętami jechałeś zakład zwiedzać To nie zabierał ś kolegi ze sobą żeby właśnie pół litra wypić?

• Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, nikolas29 napisał:

a w lodzkie tez jeździ??????

Brzegowy to północ Wlkp i oscienne powiaty kuj pom

1 godzinę temu, JarekBazydlo napisał:

Od Ciebie sie ucze:)

Chłopcze nie błaznuj już

Tomka wydymali powiedzial co i jak ,wszystkich przestrzegał a Ty? Miales wstawic fakturę-wstawiłeś? Na pytania dotyczace kosztow milczysz....

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, JarekBazydlo napisał:

A co to spowiedz?:) Nie pasuje nie pisz i nie komentuj proste.

tylko co wnosi Twoj3 chwalenie się przed sprzedażą..jeszcze zapowiedzi" jak wstawię fakturę to zamilkniesz" czy coś w tym stylu..a później brak faktury tylko teksty w stylu" nie musicie wierzyc"

Opublikowano

Jarek , na YT wystaw fakturę . Liczba wyświetleń wzrośnie .:ph34r:

Opublikowano (edytowane)

Napisze  ktoś  coś  o cenach  bo  same  pierdoły  tu  piszecie.

Jaką  cenę  oczekiwać za byki  HF  789 kg  804 kg  793 kg  860 kg 904 kg  w  poniedziałek  ma przyjechać  odbiorca 

Edytowane przez Tomekzetor
Opublikowano

Można ta sytuację porównać do występu naszych piłkaży na MŚ

Opublikowano
Przed chwilą, soltys48 napisał:

Czyli?

Dużo szumu i oczekiwań a wyszło jak wyszło

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Romas11
      Sprzedam Byczki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg,  Jalówki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg i Celiaki  byczki ras mięsnych  i mlecznych 70-130kg ,Jalówki 70-130 kg. Znajduje się w Łomży .
      605978048

• Przez 4porucznik01
      witam . mam ostatnio problem z somatyką u bydła . nie które sztuki z dnia na dzien maja wyższa liczbe komórek . nie wiem czym to jest spowodowane . dawka paszowa sie nie zmieniła jest taka sama . kukurydza ,siankoiszonka ,siano lub słoma  śruta swoja z mieszanki owsa  jęczmienia żyta i pszenżyta . rzepakowa. wysłodki buraczane , pszenmix oraz dodatki witaminowe od somatyki .drożdze soda i kreda .po kazdym doju krowy maja zasklepiane wymię . ostatnie wyniki z mleczarni tłuszcz 4,27 bialko 3,06  może ktoś pomoże co z tym zrobic jak obniżyć 
    • Przez CeZaRy29269
      Byk 280+ do 30 miesięcy co tp znaczy ?
    • Przez Michał123
      Dzień dobry, czy ktoś opasa bydło ziemniakami? Chciałbym dowiedzieć się od jakiego wieku można dawać ziemniaki i w jakich ilościach. Jako główna dawka pokarmowa, czy jako dodatek np. do kiszonki z kukurydzy?
    • Przez Radek65
      Dzień dobry, czy można krzyżować miedzy sobą Czerwonego i Czarnego Angusa? Chodzi mi o to czy należąc do związku hodowców bydła można krzyżować te 2 rodzaje bydła i czy nadal będzie to bydło czysto rasowe? Czy lepiej mieć jałówki Angusa a byka np. Simentala?
  • Dodaj nową pozycję...
v