Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
agroFakt.pl
Tylko na agroFakt.pl:

Ceny mięsa w dół

Opublikowano
1 godzinę temu, Vinci007 napisał:

Sprzedane do Sokołowa 10.05.2019 byk hf duzy waga u mnie 910kg u nich 880,5kg mięsa mial 464,5kg cena 12,65 brutto za kg, klasa o+

Jałówka u mnie 724kg u nich 690,5kg miesa 382,2 kg  cena 13,48 brutto klasa R- . Wszystko do 24 miesiecy. Dobre ceny na dzień dzisiejszy?

Tak cena ok do nas dzwonili sami widać że potrzebują towaru tylko my poubojowe to nie kiedyś nas ojeb... po ok  1000 na sztuce 

Opublikowano

jak sie dzwoni o cene to tarnow sokolow zawsze ma drozej a filia w kole 80gr na kg mniej oferuje dla rolnika nie wiem jak handlarzom ale u nas skupuje taki z siniarzewa to  wozi do tarnowa bydlo  a ma do kola 70km a do tarnowa 350

Opublikowano
ktoś zainteresowany 8 jałówkami mm mieszanki lm 7 czarnych jedna czerwona waga około 240 cena 2350
ktoś zainteresowany 8 jałówkami mm mieszanki lm 7 czarnych jedna czerwona waga około 240 cena 2350
matius04 napisał:

Jaki zakład polecacie do sprzedazy bydła na podlasiu? tzn zaklad który da cenę rynkową a nie taką że wstyd się przyznac za ile się sprzedalo....

łuniewscy chyba są z Podlasia abp Tykocin jest jaki powiat jesteś

Opublikowano

Łódzkie byki 800+ O klasa na żywo 6,50 brutto . ch*j z tą hodowlą

Opublikowano

Pogranicze mazur i mazowsza cena za hf średnio 6.5 neto  jałowki od 7 neto ( waga minimum 600 na czysto ) 

Opublikowano
3 godziny temu, Ursus932 napisał:

Co za czasy byk tańszy od jałówki..........

Opublikowano
46 minut temu, soltys48 napisał:

Podstawa R
Byk 12.6
Jalowka13.7
Ceny netto dla dużego od Biernackich 

Płatność w najbliższej nieokreślonej w czasie i przestrzeni przyszlosci. 

Dzwonili dzisiaj Górale byk od 6,3 do 7,3 netto 

Opublikowano
Dnia 21.05.2019 o 22:04, TelefonyRadom napisał:

Chętnie tylko po żniwach będę kupował teraz nie mam miejsca.bmożna foto jakieś bo w galerii nie znalazłem

Opublikowano
BENNY82 napisał:

Dnia 21.05.2019 o 22:04, TelefonyRadom napisał:

Chętnie tylko po żniwach będę kupował teraz nie mam miejsca.bmożna foto jakieś bo w galerii nie znalazłem

wyśle ci link z tym że one nie bawem pójdą

Opublikowano

Handlował ktoś z ubojnią "WIKTOR" okolice Goszczanowa/ woj.Łódzkie ? Jakieś opinie na ich temat ? Jak wygladą u nich sprawa z wagą ? Za mm proponują ponoć 7,3 netto . 

Opublikowano
5 godzin temu, aro321 napisał:

kto taki w lubelskim tyle płaci?

Z Kielc oni są nazwy firmy nie pamiętam trzeba by faktury szukać, a rodo nie pozwala ujawniać nazwisk. Teraz synowie kupują wcześniej stary jeździł z jednym.

Opublikowano
2 godziny temu, 258michal napisał:

Handlował ktoś z ubojnią "WIKTOR" okolice Goszczanowa/ woj.Łódzkie ? Jakieś opinie na ich temat ? Jak wygladą u nich sprawa z wagą ? Za mm proponują ponoć 7,3 netto . 

Niech dają Przedpłatę i sprzedawaj śmiało... 🐂🐄🐮

Opublikowano
10 godzin temu, Ursus932 napisał:

Kto tak dobrze płaci ?

2 godziny temu, Damianek20 napisał:

Z Kielc oni są nazwy firmy nie pamiętam trzeba by faktury szukać, a rodo nie pozwala ujawniać nazwisk. Teraz synowie kupują wcześniej stary jeździł z jednym.

Bajar ?

42 minuty temu, Berthold napisał:

Niech dają Przedpłatę i sprzedawaj śmiało... 🐂🐄🐮

Problemy z płatnościami ? Aż nie wierzę.

Opublikowano
1 godzinę temu, AdamRo napisał:

Kto tak dobrze płaci ?

Bajar ?

Nie, po prostu nie ważne czy znam czy nie znam chcesz kupować to musisz mieć kasę. Przedpłata i koniec żadnych terminów... 

Opublikowano
2 godziny temu, AdamRo napisał:

Kto tak dobrze płaci ?

Bajar ?

Agat

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Romas11
      Sprzedam Byczki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg,  Jalówki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg i Celiaki  byczki ras mięsnych  i mlecznych 70-130kg ,Jalówki 70-130 kg. Znajduje się w Łomży .
      605978048

• Przez 4porucznik01
      witam . mam ostatnio problem z somatyką u bydła . nie które sztuki z dnia na dzien maja wyższa liczbe komórek . nie wiem czym to jest spowodowane . dawka paszowa sie nie zmieniła jest taka sama . kukurydza ,siankoiszonka ,siano lub słoma  śruta swoja z mieszanki owsa  jęczmienia żyta i pszenżyta . rzepakowa. wysłodki buraczane , pszenmix oraz dodatki witaminowe od somatyki .drożdze soda i kreda .po kazdym doju krowy maja zasklepiane wymię . ostatnie wyniki z mleczarni tłuszcz 4,27 bialko 3,06  może ktoś pomoże co z tym zrobic jak obniżyć 
    • Przez CeZaRy29269
      Byk 280+ do 30 miesięcy co tp znaczy ?
    • Przez Michał123
      Dzień dobry, czy ktoś opasa bydło ziemniakami? Chciałbym dowiedzieć się od jakiego wieku można dawać ziemniaki i w jakich ilościach. Jako główna dawka pokarmowa, czy jako dodatek np. do kiszonki z kukurydzy?
    • Przez Radek65
      Dzień dobry, czy można krzyżować miedzy sobą Czerwonego i Czarnego Angusa? Chodzi mi o to czy należąc do związku hodowców bydła można krzyżować te 2 rodzaje bydła i czy nadal będzie to bydło czysto rasowe? Czy lepiej mieć jałówki Angusa a byka np. Simentala?
  • Dodaj nową pozycję...
v